a
allah sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herşey gönlünce olsun allah yar ve yardımcın olsun seni takip ediyorum hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah ikizlerin olur rabbim seni çifte sevindirir sürekli yaz lütfen:)
Şimdi oldu ilk msj gözümden kaçmış değerlerin bence süper Allah tamamına erdirsin inşallah hem bukadar inançlı olman ve okuduğun sureler beni çok etkiledi bende elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum ama sende okudukça bizede dua et olur mu ?? hamilelerin duası kabul olurmuşş :)) benim tedavim çok zor geçti benden kaynaklanan kısırlık var,en yüksek dozda ilaçlar vsvsvsv.. 3tane yumurta oluştu toplandığı gün yıkıldık sadece 1 tanesi içi doluydu şansımız direk %17 lere falan düştü( fakat mikroenjeksiyon ile döllendi 1.kalite embriyo oluştu 9 kasımda transfer yapıldı 12 nasıl geçti bilsenn kesin tutmaz dedim dr.da çok ümitli konuşmamıştı ilk gün dinlendim diğer günler normal yaşantıma döndüm 11. gün dayanamadım evde test yaptım 2.çizgi vardı çoookk silikk hayırlısı olsun dedim :)) vee 12.gün beta hcg 451 herkez şookkk testi birdaha yaptırdı doktorumuz sonuç aynı 2 gün sonra 14.gün 1279 ve inanamadık hamileliyime sevinemeden şok üstüne şok doktor belki çoğul olabilir dedii 13 aralıkta kalp atışı için çağırdı dayanamadım dün birdaha beta baktırdım yani 21.gün 27000 !!!!!!! neden bukadar yüksek anlıyamıyorum başka bir doktora gittim ütten ultrasonla baktı büyük bir kese gördü tek kese ama sonuçlar inanaılmazz zaman geçmiyor nasıl biter 12 gün bilmem içim içime sığmıyor acaba kötü bir durum mu var yoksa o milyonda bir olan mucize gerçekleşti yumurta bölündü ikizzmi olduu ???? aklıma kızzzkardeşim geliyor hep yumurtaların toplandığı gün ben ağlarken demiştiki ''üzülme abla rabbim nasip ettiyse tek yumurtadan 3 tane bile verir ama kısmetinizde yoksa 5 tane embriyoda koysalar tutmaz'' hiç aklımdan gitmiyorr iştee böyle bizim hikayeee....
allah sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herşey gönlünce olsun allah yar ve yardımcın olsun seni takip ediyorum hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah ikizlerin olur rabbim seni çifte sevindirir sürekli yaz lütfen:)