• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2011'de transfer yaptıranLar ?

Değerli kardeşim hamd olsun ki Rabbine olan imanın güzel zaten imtihanın asıl amacıda bu değil mi inşaAllah kazananlardan olursun.Senin eşinin sorunu gibi dört tane tanıdığım samimi arkadaşlarım var şu anda üçünün de bebekleri var.O bir arkadaş da ilk uygulaması başarısız oldu şu anda eşi sperm geliştirici bitkisel kür kullanıyor ve her ay çok güzel bir şekilde artış meydana geliyormuş şu anda ismini hatrlayamadığım bir kişi Türkiye çapında seminer ve konferanslar veriyor onun ürünlerini kullanıyorlarmış eğer dilersen ismini alabilirim senin için. Hayırlı geceler.:38:

canım allah arzı olsun arkadaşlarının sorunuda azospermmiydi eminmisin onlardan kesin bilgi alıp bana yardımcı olabilirmisin tedavilerinin nasıl geliştiğini öğrenebilirmisin benim için diğer arkadaşının kullandığı kür hakkında bilgi alıp benide bilgilendirirsen çok sevinirim hangi şehirdesiniz bana yardımcı olursan çok sevinirim istersen tel numaramı verebilirim beni çaldırırsan seni arayabilirim çok sağol herşey allahın isteğiyle olur senide burda rabbim çıkardı karşıma bana yardımın olacaksan rabbim burda seni aracı edecektir:))

canım allah arzı olsun arkadaşlarının sorunuda azospermmiydi eminmisin onlardan kesin bilgi alıp bana yardımcı olabilirmisin tedavilerinin nasıl geliştiğini öğrenebilirmisin benim için diğer arkadaşının kullandığı kür hakkında bilgi alıp benide bilgilendirirsen çok sevinirim hangi şehirdesiniz bana yardımcı olursan çok sevinirim istersen tel numaramı verebilirim beni çaldırırsan seni arayabilirim çok sağol herşey allahın isteğiyle olur senide burda rabbim çıkardı karşıma bana yardımın olacaksan rabbim burda seni aracı edecektir:))

Evet canım onların eşlerinde de sperm yetmezliği vardı .İki tanesi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldılar.Bir arkadaşımın eşinde sperm bulamadıkları için ameliyatla aldılar ve hamd olsun şu anda oğlu var.Dier arkadaşım istanbul alman hastanesinde tüp bebek tedavisi gördü başka kliniklerde hiç olma şansı yok demişler şu anda altı yaşında oğlu var ve bahsettiğim düer ik arkadaştan biri bitkisel ilaç kürleri kullanarak eşinden ki sperm sayısı yükselerek hamile kaldı.Diğeri de kullanmaya devam ediyor ben geniş bilgi alınca sana döneceğim inşaAllah selamlar.

Evet canım onların eşlerinde de sperm yetmezliği vardı .İki tanesi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldılar.Bir arkadaşımın eşinde sperm bulamadıkları için ameliyatla aldılar ve hamd olsun şu anda oğlu var.Dier arkadaşım istanbul alman hastanesinde tüp bebek tedavisi gördü başka kliniklerde hiç olma şansı yok demişler şu anda altı yaşında oğlu var ve bahsettiğim düer ik arkadaştan biri bitkisel ilaç kürleri kullanarak eşinden ki sperm sayısı yükselerek hamile kaldı.Diğeri de kullanmaya devam ediyor ben geniş bilgi alınca sana döneceğim inşaAllah selamlar.

teşekkürler senden bilgi bekliyorum allaha emanet olun herşey gönlüne göre olsun (bu arada hangi şehirdesiniz ve yaşınız)

KızLar 9 kasım çarşamba güNü transferim yapıLdı ve bekLiyorumm hiç bir beLirti yok :(( tutmadımı acaba diye kendi kendimi yiyiyorum......ALında ümitsizLiğe kapıLmakta pekte haksız sayıLmam sadece 1 adet embriyo transfer ediLdi yani hepsi bu zaten :( okudukça deLiriyorum yok 20 tane topLandı 15'i döLLendi vsvsvsvsvs... haLinize şüredin benim 1 tane yumurta çıktı rabbime çok şükür mikroenjeksiyon ile tek bir kaLiteLi embriyo eLde ediLdi transfer yapıLdı ve bekLiyorumm..... aynı şeyLeri yaşayanLar varmı ? yada tek embriyo iLe hamiş oLanLar ??

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir aşılama 2 tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı çok ama çok üzgünüm hala adet olmadım bugün transferimin 14.günü acaba umutlanmak için çokmu geç bu durumu yaşayanlar varmı aranızda ne yapacagımı bilmiyorum..buarada arkadasım inşallah tutunman olur bir tane embriyon var diye sakın üzülme tutunacak inşallah bebeğin sana, bende 2 transferdede farklı belirtiler oldu ama hiçbirinde tutunma olmadı:(belirtilere takılma sen.

arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım. 3 gün önce 2.tüp bebek denememde negatifle sonuçlandı içimdeki üzüntüyü kelimelerle anlatamam zaten beni en iyi siz anlarsınız.transferimin onuncu ve 12.günde test yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün transferimin 15.günü hala umutlanmak için çokmu geç sizce bebeğim geç tutnmuş olabilirmi lütfen yardım edin

teşekkürler senden bilgi bekliyorum allaha emanet olun herşey gönlüne göre olsun (bu arada hangi şehirdesiniz ve yaşınız)

Canım aldığım bilgiye göre deva sepeti denilen bitkisel marketin bünyesinde hekimler varmış kısırlık hususunda ....konferanslar verriyorlarmış şehir şehir geziyorlarmış onlarla konuştuktan sonra tedaviye başlamışlar .Sen deva sepetinin sitesine gir ve geniş bilgi için başvur.Ama sana benim tavsiyem memorial hastanesine başvur onlar gerçekten gebelik ve düşük tedavilerinde ve özellikle sperm yetmezliğinde gerçekten güzel ve titiz çalışıyorlar.Ben orda tedavi gördüm on sekiz yıldan sonra Rabbimin izni ve yardımı ve lutfuyla hamileyim.Rabbim isteyen herkese hayırlı ve imanlı evlatlar nasp etsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım. 3 gün önce 2.tüp bebek denememde negatifle sonuçlandı içimdeki üzüntüyü kelimelerle anlatamam zaten beni en iyi siz anlarsınız.transferimin onuncu ve 12.günde test yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün transferimin 15.günü hala umutlanmak için çokmu geç sizce bebeğim geç tutnmuş olabilirmi lütfen yardım edin

slm canım güzel dileklerin için çok saol ben hamileyim 8 hafta oldu :))) herşey yolunda darısı başına bu arada negatif çıkan idrar testimi ? kan testi yaptırmadın mı ???

aim demek 8 hafta oldu zaman ne cabuk geçiyor rabbim kucağınada sağlıkla almayı nasip etsin ama diğer arkadaştan espasdan haber çıkmadı umarım herşey yolundadır...............:)

aim demek 8 hafta oldu zaman ne cabuk geçiyor rabbim kucağınada sağlıkla almayı nasip etsin ama diğer arkadaştan espasdan haber çıkmadı umarım herşey yolundadır...............:)

öyle valla çabuk geçiyor kalp atışlarını bile duyduk :)) darısı isteyen herkezin başınaa..

NE güzel rabbim sağlıkla tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese hayırlısıyla nasipetsin çok sevindim adına senin değerlerin çok yüksek çıkmamışdıydı tek bebek mi :)

NE güzel rabbim sağlıkla tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese hayırlısıyla nasipetsin çok sevindim adına senin değerlerin çok yüksek çıkmamışdıydı tek bebek mi :)

evett çok yüksekti hep çoğul gebeliğe hazırladık ama şok olduk,tabii bunada şükür tekmiş demekki betaya güvenmek çokta doğru değillmişş..

hayırlısı canım onu yaratana kurban olayım rabbim ne aylerse güzel eyler hayırlı evlat olsun kucağına almayı nasip etsin allah tamamına erdirsin sağlıkla huzurla mutlulukla :))))))))))) bu arada yaşın kaçtı ve hangi şehirdeydin:))))

aim nasılsın nasıl gidiyor:? umarım herşey yolundadır senden güzel haberler bekliyorum ama diğer arkadaşlardan hiç haber yok özellikle espasdan

Back
X