Değerli kardeşim hamd olsun ki Rabbine olan imanın güzel zaten imtihanın asıl amacıda bu değil mi inşaAllah kazananlardan olursun.Senin eşinin sorunu gibi dört tane tanıdığım samimi arkadaşlarım var şu anda üçünün de bebekleri var.O bir arkadaş da ilk uygulaması başarısız oldu şu anda eşi sperm geliştirici bitkisel kür kullanıyor ve her ay çok güzel bir şekilde artış meydana geliyormuş şu anda ismini hatrlayamadığım bir kişi Türkiye çapında seminer ve konferanslar veriyor onun ürünlerini kullanıyorlarmış eğer dilersen ismini alabilirim senin için. Hayırlı geceler.![]()
canım allah arzı olsun arkadaşlarının sorunuda azospermmiydi eminmisin onlardan kesin bilgi alıp bana yardımcı olabilirmisin tedavilerinin nasıl geliştiğini öğrenebilirmisin benim için diğer arkadaşının kullandığı kür hakkında bilgi alıp benide bilgilendirirsen çok sevinirim hangi şehirdesiniz bana yardımcı olursan çok sevinirim istersen tel numaramı verebilirim beni çaldırırsan seni arayabilirim çok sağol herşey allahın isteğiyle olur senide burda rabbim çıkardı karşıma bana yardımın olacaksan rabbim burda seni aracı edecektir:))