• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2011'de transfer yaptıranLar ?

KızLar şimdi hastaNeden geLdikk... HamiLeyimmmm :))) inanamıyorummm :))) hadii sizin haberLerinizi bekLiyorummmm ???

KızLar şimdi hastaNeden geLdikk... HamiLeyimmmm :))) inanamıyorummm :))) hadii sizin haberLerinizi bekLiyorummmm ???

maşallahhhh gözünüz aydın olsun:nazar:...allah tamamına erdirsin canım böle pozitifleri duyunca nasıl umut doluyor içim...:16::16:..çok seviniyorum....:46::46:

darısı başıma inşallahh benimde yarın belli olucak inşallah pozitifi görürümde sağlıcakla yavruma kavuşurum...:nazar:

aim senin kaçıncı deneme?hangi ilaçları kullanıyosun?test değerin kaç?bunlarıda yazarsan sevinirim...

maşallahhhh gözünüz aydın olsun:nazar:...allah tamamına erdirsin canım böle pozitifleri duyunca nasıl umut doluyor içim...:16::16:..çok seviniyorum....:46::46:

darısı başıma inşallahh benimde yarın belli olucak inşallah pozitifi görürümde sağlıcakla yavruma kavuşurum...:nazar:

aim senin kaçıncı deneme?hangi ilaçları kullanıyosun?test değerin kaç?bunlarıda yazarsan sevinirim...

Darısı başına inşallahh...Bu bizim ilk denememizdi sadece 1 yumurta olgunlaştı ve döllendi tek embriyo yerleştirildi değerlerim bugün 438 di çarşamba tekrarlanıcak...puregon ve menopur kullandım vitamin ve aspirine devam ve jel..... ya seninn ?

çok saolun kızlar desteğiniz için dualarınız için allah razı olsun...

ama malesef kocaman bir sıfır çıktı...hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok...boğazıma düğümleniyor ağlıcam ağlayamıyorum kayınvaldem gelicek akşam annem yemeğe çağırdı hepimizi...neler hayal etmiştim ama gene hayallerim umutlarım kimbilir ne zamana kaldı...belkide hiç olmıcak bişey için bu kadar saçma umutlanıyorum...ilkinde gene bir umut kimyasal olmuştu..şimde o bile olamamış sıfır sıfır sıfır....
kullandığım hormon ilaçlarının yan etkilerine mi yanayım yaş gidiyor ona mı yanayım evlat hasreti yaşıyoruz ona mı yanayım herkezin ayrı beklentisi bakışlar sorular onlara mı yanayım...

çok mutsuzum ve umutsuzum...

çok saolun kızlar desteğiniz için dualarınız için allah razı olsun...

ama malesef kocaman bir sıfır çıktı...hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok...boğazıma düğümleniyor ağlıcam ağlayamıyorum kayınvaldem gelicek akşam annem yemeğe çağırdı hepimizi...neler hayal etmiştim ama gene hayallerim umutlarım kimbilir ne zamana kaldı...belkide hiç olmıcak bişey için bu kadar saçma umutlanıyorum...ilkinde gene bir umut kimyasal olmuştu..şimde o bile olamamış sıfır sıfır sıfır....
kullandığım hormon ilaçlarının yan etkilerine mi yanayım yaş gidiyor ona mı yanayım evlat hasreti yaşıyoruz ona mı yanayım herkezin ayrı beklentisi bakışlar sorular onlara mı yanayım...

çok mutsuzum ve umutsuzum...

:((( offf ne diyebiLirim kii,gerçekten üzüLdüm.... vardır bir zamanı beee,bide öyLe düşün yüce rabbimm inşallahh çifter çifter nasip etsinn :((((( sakın üzülüp demorolize olma dünyanın sonu değil bir daha denersiniz..... Antalya Tüp Bebek bu konuda çok başarılı başarı oranı nerdeyse %55 bir araştırın istersenizz...

Sevgili arkadaşlar bana memorial hastanesinde da 18 kasımda transfer yapıldı iki embriyo yerleştirildi 27 kasımda beta hcg testinde 298 sonuçla hamile olduğumu öğrendim tam sevinemedim yanlız Allah'ıma şükrettim .Bu sonuca ikiz diyenler oldu .2. testimde değer 395 çıktı yani iki katı olmamıştı şu anda karmaşık duygulardayım zira doktorlardan biri gebelik veya düşüğü yok sayamayız dedi görüştüğüm diğer bir doktor sonucun iyi olduğunu kötü olmadığını fakat belki embriyolardan birirnin tutunamadığı için değerin düştüğünü önemli olan perşembe tekrar yaptıracağım 3. hcg testinin olduğunu söyledi.Bu konu hakkında bir bilgisi yada böyle bir durum yaşayan var mı.:

Sevgili arkadaşlar ikinci hcg istenildiği gibi yükselmediği için doktorlar şüphelenmişti belirttiğim gibi bugün 3.kes hcg testi yapıldı sonuç 1328 çıktı Rabbime şükürler olsun doktorum sonucun güzel bir hafta sonra ultrasona girmemi söyledi Allah'ıma ne kadar şükretsem azdır Rabbim isteyen herkese hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.Gece namaza kalkın ve çokça dua edin ben öyle yapıyorum Meryem suresini Yasin suresini okuyun okurken elinizi karnınıza tutun bir bardak suyu yanınıza koyun ve Ku'an'ı kerim 'i sesli okursanız ses dalgaları suyu etkiliyor biliyorsunuz ve bunu besmeleyle üç defa da için . Rabbim kucağımıza almayı ve evlatlarımızı secdelerde namaz kılarken görebilmeyi nasip etsin bunu çok arzuluyorum.Allah'ımıza bağlı Peygamberimiz'e bağlı evlatlar diliyorum.Ahirette demeyve verecek amel defterimizi kapattırmayacak evlatlar diliyorum inşaAllah.

Sevgili arkadaşlar ikinci hcg istenildiği gibi yükselmediği için doktorlar şüphelenmişti belirttiğim gibi bugün 3.kes hcg testi yapıldı sonuç 1328 çıktı Rabbime şükürler olsun doktorum sonucun güzel bir hafta sonra ultrasona girmemi söyledi Allah'ıma ne kadar şükretsem azdır Rabbim isteyen herkese hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.Gece namaza kalkın ve çokça dua edin ben öyle yapıyorum Meryem suresini Yasin suresini okuyun okurken elinizi karnınıza tutun bir bardak suyu yanınıza koyun ve Ku'an'ı kerim 'i sesli okursanız ses dalgaları suyu etkiliyor biliyorsunuz ve bunu besmeleyle üç defa da için . Rabbim kucağımıza almayı ve evlatlarımızı secdelerde namaz kılarken görebilmeyi nasip etsin bunu çok arzuluyorum.Allah'ımıza bağlı Peygamberimiz'e bağlı evlatlar diliyorum.Ahirette demeyve verecek amel defterimizi kapattırmayacak evlatlar diliyorum inşaAllah.

Çok sevindim gözün aydın bugün transferin kaçıncı günüydü 1328 çıkan ??

Şimdi oldu ilk msj gözümden kaçmış değerlerin bence süper Allah tamamına erdirsin inşallah hem bukadar inançlı olman ve okuduğun sureler beni çok etkiledi bende elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum ama sende okudukça bizede dua et olur mu ?? hamilelerin duası kabul olurmuşş :)) benim tedavim çok zor geçti benden kaynaklanan kısırlık var,en yüksek dozda ilaçlar vsvsvsv.. 3tane yumurta oluştu toplandığı gün yıkıldık sadece 1 tanesi içi doluydu şansımız direk %17 lere falan düştü :(( fakat mikroenjeksiyon ile döllendi 1.kalite embriyo oluştu 9 kasımda transfer yapıldı 12 nasıl geçti bilsenn kesin tutmaz dedim dr.da çok ümitli konuşmamıştı ilk gün dinlendim diğer günler normal yaşantıma döndüm 11. gün dayanamadım evde test yaptım 2.çizgi vardı çoookk silikk hayırlısı olsun dedim :)) vee 12.gün beta hcg 451 herkez şookkk testi birdaha yaptırdı doktorumuz sonuç aynı 2 gün sonra 14.gün 1279 ve inanamadık hamileliyime sevinemeden şok üstüne şok doktor belki çoğul olabilir dedii 13 aralıkta kalp atışı için çağırdı dayanamadım dün birdaha beta baktırdım yani 21.gün 27000 !!!!!!! neden bukadar yüksek anlıyamıyorum başka bir doktora gittim ütten ultrasonla baktı büyük bir kese gördü tek kese ama sonuçlar inanaılmazz zaman geçmiyor nasıl biter 12 gün bilmem içim içime sığmıyor acaba kötü bir durum mu var yoksa o milyonda bir olan mucize gerçekleşti yumurta bölündü ikizzmi olduu ???? aklıma kızzzkardeşim geliyor hep yumurtaların toplandığı gün ben ağlarken demiştiki ''üzülme abla rabbim nasip ettiyse tek yumurtadan 3 tane bile verir ama kısmetinizde yoksa 5 tane embriyoda koysalar tutmaz'' hiç aklımdan gitmiyorr iştee böyle bizim hikayeee....

allahım gülen yüzümüzü soldurmasın arkadaşlar.
aim kaçıncı 21. gün değerin baya yüksek. allahım kalbine göre verir inşallah.

allahım gülen yüzümüzü soldurmasın arkadaşlar.
aim kaçıncı 21. gün değerin baya yüksek. allahım kalbine göre verir inşallah.

Bencede yüksek tek embriyo yerleştirilmişti daha önce gittiğim doktora gittim tek kese gördü üstten muayene etti 12,5 mm bir kese vallahi şaşkınız 13 aralık'ı beklemekten başka şansımız yok heraldee :((

Bencede yüksek tek embriyo yerleştirilmişti daha önce gittiğim doktora gittim tek kese gördü üstten muayene etti 12,5 mm bir kese vallahi şaşkınız 13 aralık'ı beklemekten başka şansımız yok heraldee :((

hayırlısı canım belkide ikizlerin olur :)) biri kız biri erkek hep hayalimdir benim :)

bende 12 sinde ilk defa gidicem bakalım kese görünecek mi.

arkadaslar bende 24 kasimda adet oldum
simdi ignelerimi vurunuyorum
2. tup bebek denememiz olacak
doktoruma sormayi unuttum
acaba iliskiye girmek yasak miydi bu igneleri vurunurken
carsamba gunu yumurtalar toplanacakmis

sLm canım valla hani uzman değilizz tabii ama doktor bize bir sakınca yok demişti ama biz tedavi başladıktan sonra hiç birlikte olmadık çünkü bazı sitelerde okumuştum riskli olabiliyor diye... Hatta bizz abarttık transferden sonrada olmadık şimdi hamileyim Allahıma şükürler olsun,darısı başına bol şans... İğnelerinin saatini sakın aksatma mutlu haberlerin bekliyorumm

canım bn de çarşamba opu olucam bgn kontrole gittim doktorum ilişki yasağınız başladı dedi haberin olsun

Herkeze slm burda yazılan herseyde kendi tedavi sürecimi gördüm bende tup bebek yaptırdım Kasim 12 de transfer oldu 24 de kan testi yapıldı 192.71 çıktı sonra 4 gun ara ile yani 28 de yaptırdım 1467 çıktı tup bebek merkezinden arandım gebesin dediler Aralık 9 na randevu verdiler bakalım bebesin kesesini gorebilecekmiyim zan gecmek bilmiyor Rabbim sabır ver bütün anne adaylarına aminn

merhaba arkadaşlar ben sürekli siteden takip ediyorum sizleri güzel haberler alınca kalbim duracakmış gibi heycanlanıyorum olumsuz haberler alıncada içim donuyo çok üzülüyorum
bende tüpbebek yaptırdım tarnsferim 24 kasımda yapıldı 6 aralığı bekliyorum test yaptırmak için sonucu sabırsızlıkla sabırla bekliyorum çok zor bir süreç şunu biliyorum rabbim ol dediğinde olacak gerisi boş o isterse olmayacak hiç birşey yok hep şöyle dua ediyorum rabbim hz.ademi hem anasız hem babasız yarattın,hz.havvayı annesiz yarattın ,hz.isayı babasız yarattın,hz.zekaria peygamberi 100 yaşı geçkin baba yaptın hanımını ise 80 yaşın üstünde anne yaptın ey herşeyi yoktan var eden yaradan rabbim sen istersen benide anne yaparsın istemezsen bana kimse yardım edemez ey rabbim bana salih bbir evlatlar ver sana layık kul peygambere layık ümmet olacak evlatlar ver sağlıklı sıhatli imanlı huzur dolu güzel evlatlar nasip et ey rabbim senden başka sığınacak kapım yok ne olur hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et .diye dua ediyorum arkadaşlar yer gök duayla dualara çok inanıyor ve güveniyorum kimin içten yapacağı duanın kabul olacağı belli olmaz lütfen banada içten bir dua edin rabbim hepimizin yardımcısı olsun,ondan başka dost ondan başka yardımcı yok hasbinallahvenivelvekil .

Back
X