Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KızLar şimdi hastaNeden geLdikk... HamiLeyimmmm :))) inanamıyorummm :))) hadii sizin haberLerinizi bekLiyorummmm ???
hadi gözün aydın
bende bekliyorum 7 gün sonra sonucumu öğrenicem inş.
KızLar şimdi hastaNeden geLdikk... HamiLeyimmmm :))) inanamıyorummm :))) hadii sizin haberLerinizi bekLiyorummmm ???
maşallahhhh gözünüz aydın olsun...allah tamamına erdirsin canım böle pozitifleri duyunca nasıl umut doluyor içim...
..çok seviniyorum....
darısı başıma inşallahh benimde yarın belli olucak inşallah pozitifi görürümde sağlıcakla yavruma kavuşurum...
aim senin kaçıncı deneme?hangi ilaçları kullanıyosun?test değerin kaç?bunlarıda yazarsan sevinirim...
çok saolun kızlar desteğiniz için dualarınız için allah razı olsun...
ama malesef kocaman bir sıfır çıktı...hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok...boğazıma düğümleniyor ağlıcam ağlayamıyorum kayınvaldem gelicek akşam annem yemeğe çağırdı hepimizi...neler hayal etmiştim ama gene hayallerim umutlarım kimbilir ne zamana kaldı...belkide hiç olmıcak bişey için bu kadar saçma umutlanıyorum...ilkinde gene bir umut kimyasal olmuştu..şimde o bile olamamış sıfır sıfır sıfır....
kullandığım hormon ilaçlarının yan etkilerine mi yanayım yaş gidiyor ona mı yanayım evlat hasreti yaşıyoruz ona mı yanayım herkezin ayrı beklentisi bakışlar sorular onlara mı yanayım...
çok mutsuzum ve umutsuzum...
Sevgili arkadaşlar ikinci hcg istenildiği gibi yükselmediği için doktorlar şüphelenmişti belirttiğim gibi bugün 3.kes hcg testi yapıldı sonuç 1328 çıktı Rabbime şükürler olsun doktorum sonucun güzel bir hafta sonra ultrasona girmemi söyledi Allah'ıma ne kadar şükretsem azdır Rabbim isteyen herkese hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.Gece namaza kalkın ve çokça dua edin ben öyle yapıyorum Meryem suresini Yasin suresini okuyun okurken elinizi karnınıza tutun bir bardak suyu yanınıza koyun ve Ku'an'ı kerim 'i sesli okursanız ses dalgaları suyu etkiliyor biliyorsunuz ve bunu besmeleyle üç defa da için . Rabbim kucağımıza almayı ve evlatlarımızı secdelerde namaz kılarken görebilmeyi nasip etsin bunu çok arzuluyorum.Allah'ımıza bağlı Peygamberimiz'e bağlı evlatlar diliyorum.Ahirette demeyve verecek amel defterimizi kapattırmayacak evlatlar diliyorum inşaAllah.
allahım gülen yüzümüzü soldurmasın arkadaşlar.
aim kaçıncı 21. gün değerin baya yüksek. allahım kalbine göre verir inşallah.
Bencede yüksek tek embriyo yerleştirilmişti daha önce gittiğim doktora gittim tek kese gördü üstten muayene etti 12,5 mm bir kese vallahi şaşkınız 13 aralık'ı beklemekten başka şansımız yok heraldee(
arkadaslar bende 24 kasimda adet oldum
simdi ignelerimi vurunuyorum
2. tup bebek denememiz olacak
doktoruma sormayi unuttum
acaba iliskiye girmek yasak miydi bu igneleri vurunurken
carsamba gunu yumurtalar toplanacakmis
arkadaslar bende 24 kasimda adet oldum
simdi ignelerimi vurunuyorum
2. tup bebek denememiz olacak
doktoruma sormayi unuttum
acaba iliskiye girmek yasak miydi bu igneleri vurunurken
carsamba gunu yumurtalar toplanacakmis