KızLar 9 kasım çarşamba güNü transferim yapıLdı ve bekLiyorumm hiç bir beLirti yok( tutmadımı acaba diye kendi kendimi yiyiyorum......ALında ümitsizLiğe kapıLmakta pekte haksız sayıLmam sadece 1 adet embriyo transfer ediLdi yani hepsi bu zaten okudukça deLiriyorum yok 20 tane topLandı 15'i döLLendi vsvsvsvsvs... haLinize şüredin benim 1 tane yumurta çıktı rabbime çok şükür mikroenjeksiyon ile tek bir kaLiteLi embriyo eLde ediLdi transfer yapıLdı ve bekLiyorumm..... aynı şeyLeri yaşayanLar varmı ? yada tek embriyo iLe hamiş oLanLar ??
benimde tek transfer oldu canım 3 kasımda dün poziif sonucu aldım şükürler olsun darısı başına yüreğini ferah tut
KızLar 9 kasım çarşamba güNü transferim yapıLdı ve bekLiyorumm hiç bir beLirti yok( tutmadımı acaba diye kendi kendimi yiyiyorum......ALında ümitsizLiğe kapıLmakta pekte haksız sayıLmam sadece 1 adet embriyo transfer ediLdi yani hepsi bu zaten okudukça deLiriyorum yok 20 tane topLandı 15'i döLLendi vsvsvsvsvs... haLinize şüredin benim 1 tane yumurta çıktı rabbime çok şükür mikroenjeksiyon ile tek bir kaLiteLi embriyo eLde ediLdi transfer yapıLdı ve bekLiyorumm..... aynı şeyLeri yaşayanLar varmı ? yada tek embriyo iLe hamiş oLanLar ??
ben de dayanamadım daha fazla idrar testi yaptım ve gördüm negatifiAllahım ben ne zaman görcem o çift çizgiyi
off canım yaa üzme kendini benimde negatif çıktı.. demekki neymiş doktorumuzun verdiği tarihi beklemek zorundaymışız... bence idrar testinde belli olmuyor sakın demoralize olma az kaldı ve herşey güzel olucakk,mucckkk..
10 kasımda transferim oldu benimde kızlar...bu 2. deneme 1 tane...hiçbir belirti yok ilaçların yan etkisi hariç...22 kasımda test tarihim...olmadı gibi bir his var ama ne bilim allah hayırlısını versin hepimize...sabır sabırrrr ya sabır...
10 kasımda transferim oldu benimde kızlar...bu 2. deneme 1 tane...hiçbir belirti yok ilaçların yan etkisi hariç...22 kasımda test tarihim...olmadı gibi bir his var ama ne bilim allah hayırlısını versin hepimize...sabır sabırrrr ya sabır...
inşallah pozitif sonuç alırsın canım hepimizde aynı korkular aynı hisler var ama beklemekten başka yapacak bişey de yok malesef
WaLLa benimde hiç bir beLirti yok,demek ki bunun bir beLirtisi oLmuyor :)) umutsuzLuğa kapıLmak yok az kaLdı herkez güzeL şeyLer yazıcak buRaya emiNim..
malesef negatif bu seferde olmadı ne yapalım yapacak bişey yok malesef
kızLar bugün transferimin 10.günü sabah idrar testi yaptımm veee......... 2.çizgiyi gördümm :))) inanamıyorum :))) pzt.test günümm umarım herşey yolundadırr .......
malesef negatif bu seferde olmadı ne yapalım yapacak bişey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?