Bugun 5. İgnemi oldm bursa acibademde basladim tedavimize bakalim heyecanla ve sabirsizlikla beklioruz. Cok zor sabretmek rabbim guc versin...
Bugun yine tahlil... Degerim cok yuksek cikmis. Tedaviye son varcez galibabugunku yumoslarin boyutu 13 m olms ama toplanmasa icin 16. 17 olmali dedi dr. Yrn yine ultrason var dua edin lutfende normal olsun hersey. Tekrari dururda bidaki ay tekrarlicaz derse yuregim dayanmz. İgneletden yoruldm psikolojim bozulugo artik. Rabbim nolur yardim et......
ilk denememiz ama bne cok dygusal ciktim doktorun konusmasina gerek yok gizlerim hemen doluveriyo. Yrn 5 te ultrason var, bakalim arami vercez devammi etcez. Hayirlisi artik nasip....iğnelerr, ilaçlar gerçekten yoruyor... Allah yardımcımız olsun, en kısa zamanda bizlerinde hayrlı evlatları olsun inşallah,
siizn kaçıncı deneme
öncelikle merhaba ,arkadaşım öncelikle tedaviniz hayırlı olsun demek istiyorum.yazdıklarından cok üzüldüğün ve korktuğun belli.endişelerinde haklısın ama sana şunu söylemek istiyorum.eşinin spermiyogramını tekrarlayın mutlaka ,hemen öyle ümitsizliğe kapılma.bizde 2 kez spermiyogram yaptırdık ve inan ikisi birbirinden cok farklı cıktı.dr um özel bir laboratuarda tekrarlamamızı önerdi.yani hastanede değil bu işleri yapan özel labaratuarlarda yapmak gerekiyor.daha cok yeni evlisin şimdiden ümitsizliğe kapılma,normal yolla olmasa bile tüp bebek merkezlerinde ameliyatla sperm arayıp buluyorlar.1 tane bile yeterli .yeterki kaliteli yumurta ile döllenebilsin.
işe bile gelmek istemiyorum demişsin sana tavsiyem sakın işinden ayrılma nekadar bu konuyu düşünürsen stresini coğaltmaktan başka bişey yapmazsın.caşışarak bu fikirden uzaklaşmaya calıs ve olumlu düşün.allah yeterki ''ol'' desin hicbir sorun engel olamaz.allah yardımcın olsun.allah isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin....sağlıcakla kal...
rica ederim canım.spermiyogram için cinsel perhiz süresi en az 3 gün en fazlada 5 gün olmalı.bundan az ve ya çok olması sonucu sağlıklı çıkarmayabiliyormuş.ürolog bize uzun süre boşalmadan durulursa spermlerin değişime uğrayabileceğini söylemişti.yani cinsel ilişki olmasa bile bir erkeğin en fazla 5-6 gün içide birkez boşalması gerekiyormuş.sperm hareketliliği için bu önemliymiş.inşallah iyi sonuçlar almanız dileği ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?