Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı olsun kaç haftalıksın şuan benimde 13 kasıma geliyor doğum kısmetse salı günü kontrolüm var en son kese görünmüştü bakalım bu defa kalp atışlarını duyarım inşallah![]()
hadi hayırlısı olsun kaç haftalıksın şuan benimde 13 kasıma geliyor doğum kısmetse salı günü kontrolüm var en son kese görünmüştü bakalım bu defa kalp atışlarını duyarım inşallah![]()
bende 6 haftalık hamileyim ve dün öğrendim hamile olduğumu ilk bebeğim olcak inşallah çok heyecanlıyım
bu konuda hiç bilgim yok ne yenmeli ne yenmemeli yardımcı olursak birbirimize çok sevinirim :)
Hayırlı olsun seninde bebişin canım gittinmi dr?
ay maşallah sen bizden kademelisin benimde ilk heycan dorukta tabi :) kaçıncı haftada belli olur cinsiyeti ?
ewt dün gittim hamile olduğumu öğrendim yarın tekrar gidip tahlil yapılacak. uff bu heyecanın üstüne bir de nezle oldum halsizlikten ölücem yani
16. haftada cinsiyet kesin belli oluyo tabi bebiş nazlı olmazsa :)) oğlum 6. ayına kadar cinsiyetini göstermemişti
geçmiş olsun canım inş. hepimizde hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
:)) bide kızlar göstermez derler senin oğlunda nazlıymış :) 16. haftaya daha çook var ama benim canım hep ekşi istiyo erik limon zeytin tuzlu ve ekşi tatlıyı ağzıma sürmüyorum gerçi eskidende çok tatlı yemezdim ama ama şimdi hiç valla görcek gözüm yok
hayırlısı ya ALLAH sağlıklı kusursuz nasip etsinde hangisi doğarsa yavrumuz tabi bende ekşi isteyince kız olur diye biliyorum ama bu işler belli olmuyo malesef :)
Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim aynı dönemde olduğum arkadaşlarım varsa bilgilerimizi önerilerimizi paylaşalım lütfen kızlar ???
kişiye göre değişiyomuş tatlı yada ekşi yemek allah gönlüne göre verir inş.