Kasım 2013 de doğum yapacak ANNE adayları !!!

merhaba arkadaşlar ben 9 buçuk haftalık hamileyim. 2. bebeğim olacak kısmetse. oğlum 5,5 yaşında. ilk hamileliğimde hamileliğimi bile unutuyordum tek 1 kere 1 belirti yaşamadım son güne kadar gezdim inanılmaz yemek yedim vs. fakat bu defa çok farklı :( midem bulanıyor, akşamları hazımsızlık yaşıyorum karnım şişiyor ve hiç halim yok :( yediğim yemeklerden tat almıyorum. çok zor geçiyor doktorla paylaştım ancak kilo kaybı yoksa normal dedi ve ilaç vermedi. 11-12. haftada geçer dedi. gün sayıyorum resmen inşallah geçer...

inş gecer cnm ya hayırlı olsun bebişin sen yine şanslısın ilk hamileliğin iyi gecmiş en azından biz ilkten dökülmeye basladık baksana :)

Allah nasip ederse arkadaşlar bende kasımda anne olucam 12+1 olduk bugün bebeğimle sizin nasıl gidiyor hamilelik :)

biz de 9+1 iz bugün. ama aşırı bulantım var serum alıyorum bikaç gündür. her yediğimi çıkarıyorum su da dahil.. inşallah çok uzun sürmez bu halim bebeğim için endişeleniyorum onu besleyemiyorum diye vicdan azabı çekiyorum ama kendime hayrım yok ki. halsiz düşmüştüm artık vitaminsizlikten serum biraz toparladı ama hala hiçbişey yiyemiyorum... dr 12.haftadan sonra rahatlarsın diyo ama daha 3 hafta var... inşallah bebeğime zararı olmaz bu halimin...:26:

geçmiş olsun hanımlar :( benimde mide bulantılarım var ama doktorum çok kötü değilsen ilaç alma dedi bende içmiyorum. ağzımın hiç tadı yok.

Ben de 10 haftalık hamileyim. Dogum tarihi 18 kasım:) bu ilk bebeğim ilk heyecan. Gerci benim düsük tehlikem var, yatiyorum ve sürekli kontrole gidiyoruz. İnsallah hepimiz saglıklı olarak kucaklarimiza alırız bebeklerimizi. Cinsiyetini coook merak ediyorum.

Merhabaaa:) bende 10 haftakik gebeyim. Insallah 24 kasimda anne olacagim :) ama zaman gecmiyor sanki. Allah hepimize bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Back
X