böyle getiririz biz o civcivleri
bizi kizdirmasinlar sonra kotu olurr
bu ay hepimiz umutluyuz. hissediyorum bu ay guzel seyler olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle getiririz biz o civcivleri
bizi kizdirmasinlar sonra kotu olurr
bu ay hepimiz umutluyuz. hissediyorum bu ay guzel seyler olacak![]()
Ben burdayımayyy nereye kayboldu herkessss![]()
kızlar bi ara bende yumurtalama döneminde her gün olsun diyordum ama bence 2 güne bir daha iyi. eşim 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testinde 120 milyon sperm çıkarken 2 gün perhiz 3. gün testte 65 milyon çıktı.
bilmiyorum her erkekte mi öyledir ama her gün olunca sperm az çıkıyormuş bir önceki günden eşim öyle söylüyordu.
çünkü spermler48-72 saate kadar kalabiliyomuş
inşallah canım , ben kendimle hiç bir şey hissedemiyorum amaanlamadım
![]()
guzel dusun seker. guzel seyler hisset. aksam eve gidince suslen![]()
bugün tatil :114: yarın 18. gün gerek var mı bilmiyorum kigeçen sefer olmadı ama
bir gun dur bir gun yap istedun olduysa bugun yapmazsiniz tatlim
![]()
evet canım bu ayı öyle değerlendirdik :) sen ne yemek yapacaksın bu gün![]()
ben bugun annemdeyim cnm. burda yiyecezo yuzden rahatim
sende ne var yemek![]()
süpeer :) bende yemek yok canım, fikir almak için sordumne yapayım diye düşünmekten her gün bıktım da :))
ben dün makarna ve yoğurtlu karnabahar salatası yapmıştım, yarınada kabağım var kabak yemeği bulgur pilavı düşünüyorum, yaaa acıktım ama orucumda bügün![]()
Aslında ne zamandır kabak yemeği yapmıyorum ama kim gidip alacakBu arada Allah kabul etsin orucunu canımm, annemde oruç ama ben midemden dolayı tutamıyorum :109:
süpeer :) bende yemek yok canım, fikir almak için sordumne yapayım diye düşünmekten her gün bıktım da :))
siz yemekten bahsedince acıktım sanki kv ne yaptı acaba![]()
ben dün makarna ve yoğurtlu karnabahar salatası yapmıştım, yarınada kabağım var kabak yemeği bulgur pilavı düşünüyorum, yaaa acıktım ama orucumda bügün![]()
Allah kabul etsin tatlimm![]()