• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

kızlar bi ara bende yumurtalama döneminde her gün olsun diyordum ama bence 2 güne bir daha iyi. eşim 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testinde 120 milyon sperm çıkarken 2 gün perhiz 3. gün testte 65 milyon çıktı.
bilmiyorum her erkekte mi öyledir ama her gün olunca sperm az çıkıyormuş bir önceki günden eşim öyle söylüyordu.
çünkü spermler48-72 saate kadar kalabiliyomuş

canım ya insanın kafası öyle karışıyor ki :44: bazı dr. sitelerin de gün aşırı diyorlar bazıları dediğin gibi 2 günde 1 , her gün çalışıp tutturan da var :) en iyisi oluruna bırakmak diyoruz öyle de olmuyor ki :) ben gün aşırı denedim bu ay bakalım gelecek mi kıymetli misafir :1:
sen iki günde bir mi çalıştın, bat tarihin ne zaman cnm

Herşey- mümkünn canııımm, hoş geldin nasılsın umarım iyisindir uğur getir bizlere :109:

Son düzenleme:
süpeer :) bende yemek yok canım, fikir almak için sordum :1: ne yapayım diye düşünmekten her gün bıktım da :))

ben dün makarna ve yoğurtlu karnabahar salatası yapmıştım, yarınada kabağım var kabak yemeği bulgur pilavı düşünüyorum, yaaa acıktım ama orucumda bügün :56:

ben dün makarna ve yoğurtlu karnabahar salatası yapmıştım, yarınada kabağım var kabak yemeği bulgur pilavı düşünüyorum, yaaa acıktım ama orucumda bügün :56:

Aslında ne zamandır kabak yemeği yapmıyorum ama kim gidip alacak :1: Bu arada Allah kabul etsin orucunu canımm, annemde oruç ama ben midemden dolayı tutamıyorum :109:

Aslında ne zamandır kabak yemeği yapmıyorum ama kim gidip alacak :1: Bu arada Allah kabul etsin orucunu canımm, annemde oruç ama ben midemden dolayı tutamıyorum :109:

amin canım sağolasın, anneninkinide kabul etsin Rabbim, hastaysan tutmayacaksın dinimizde zorlama yok biliyorsun :34:, benim alışverişi eşim yaptığı için evde hazır oluyor sebzeler o konuda çok rahatım yani:16:

Back
X