Bu gercekten bir sürec yani ilk ise girdigimde böyle toydum 23 yasindaydim , aptal gibi ilk tecrubesizligimle kabul ettim ama toksik bi yer belli. Karsimda bi muhasebeci vardi iyi bir firmadan gelmisti , kadina surekli bir mobing vardi koordinatöründen patronuna . Kadin aglaya aglaya calisiyordu tum isi o biliyordu ama yeni gelenlere iki kati maas veriyorlardi falan ona da demistim neden sana bu yapilanlara izin veriyosun diye. Bana da orda mobing yapmaya calistilar , ofisin ortasinda once koordinatorun asistanina bagirdim (koordinatorden aldigi gucle cirkinlesti) ofis bana kitlendi ama öyle boyle bagirmak degil. Beni burdaki kimseyle kiyaslama hayatina bela olurum senin dedim ki olurdum. Koordinator sessiz kaldi hatta kadin beni cok sevdi sonradan ama bu seferde patron zam yapmıyor bana gittim konustum bana gicik oldu . En son zam yapmamak icin bana bi isten kizmaya calisti sesini yukseltti bende ona yukselttim her seyi pat pat soyledim zam yapmamak icin mi bu cirkinlikler diye. Gittim ihtar cektim ciktim. Suanki isime girdim , herkes nezih yonetici sadece bana suna dikkat edelim artik ! dedi diye üsluptan kendisini de sikayet ettim , gayette kendne ceki duzen verdi falan . Sana deger verilmeyen hicbir yerde durma seninki artık rezalet boyutuna gelmis bu ne boyle