Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-2.5sene oldu canım bu süreçte 2 düşüğüm var ama hamile kalsamda o 9ay nasıl geçicek korkuyla bilmiyorum :18:
hamile kalamamak mı yoksa kalıp böyle kaybetmek mi zor bilemedim![]()
Yehuuuuuuu
Yok kız aaa kaçırmışsın dün dedim ya cuma ve pazar faaldik
bugünde olursa perş. cuma ctesi pazar full diyorum tabi bu benim fikrim hayata geçirmek biraz zor![]()
pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen bebeğim olmucak diye çok korkuyorum Allahım daha fazla aratmadan sağlıklısıyla hayırlısıyla verir inş
daha yenimi içiyon kıııız
daha kaç gün içecez yawww:18:
ovulasyon testini adetiniz bittikten kaç gün sonra yapmaya başlıyosunuz kızlar ben 25-26günde bi adet oluyorum
evetya bugun netten alisveris yaptimm ya,zamanin nasi gectigini anlayamadim
sitede kendimi kaybettim bi ara
![]()
Hee hatırladım canımm, ya sizin sonuçlarınızda da fena heyecan yaşayacğm ben şimdiden sabırsızlanıyorum :119:
adetin kaç gün sürüyo buda önemli ama 8-10 gün sonra başla sen bence
ayyy bendeezaten son gunler cok heyecanliii:18:
hemen gelsin o gunlerr![]()
Ayyy içim kıpır kıpır yaaaa minnoşum gelecek bende onu pusete bindirip salına salına gezecemmmm güneşli havalarda gezdiricem bebişimi oğluşumu![]()
daha yenimi içiyon kıııız
daha kaç gün içecez yawww:18:
aynen en heyecanlı tarafı o ama ben adete yakın bunalım oluyommm offf gelmesin o günlerrrr gelsin ama çift çizgi ile gelsinnnn
valla beni hayata döndüremezsiniz o zaman haa negatifse :2:
bu arada sogan kurunun bitmesine sadece ama sadece 8 guncuk kaldiii![]()
aynen en heyecanlı tarafı o ama ben adete yakın bunalım oluyommm offf gelmesin o günlerrrr gelsin ama çift çizgi ile gelsinnnn
valla beni hayata döndüremezsiniz o zaman haa negatifse :2:
hamile kalamazsakta uzulmeyecez. bebek bir sekilde gelecek zaten.. amac kafayi rahatlatmak bebege uygun ortam hazirlamak ve bu ortamda da bunu yapmaya calisiyoruz. hepimiz derdi ayni.. o yuzden bizi bizden baskasi anlamaz tatlim..sonuc ne olursa olsun birbirimize destek olacaz..![]()
Olduuu temammmmm ben kurallara uyacagama soz veiyirum ihihihih
Günaydın canım :) haberler bugün sende , regl günündü bugün yanılmıyorsam ?![]()
nayırrrrrrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzz
![]()
bu mesaji gormemis sayiyorummm![]()
bende fundoso ne soracaktim diyorum. benimde sorum ayni. yalniz soole bi durum var. benim adet dongum 25-26 gunde bir. fakat korunmayi biraktigimizdan beri 2 aydir 30 gunde bir adet oluyorum. acaba hangisini dikkate almaliyim.![]()