bakın şekil bir a arkadaş haftada tek ilişkide başarmış, stress yapmayalım canımız istediği zaman eşimizle birlikte olalım, aşkk bebeği olsun bizim minnoşlar
ah be gülüm madem pko lusun neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun
hepimiz öyle sanıyorduk canımm, türk filmlerindeki gibi olmuyormuş maalesefbu arada geçmiş olsun, Rabbim senide biler gibi çok fazla bekletmez inşallah
normalde yumurtluyorsun ve yumurtan belli bir büyüklüğe ulaşınca çatlıyor. döllenirse gebe kalıyorsun döllenmezse adetle atılıyor. polikistik olursan yumurtalar büyümüyor. yani çatlayacak büyüklüğe ulaşamıyor. minik minik kalıyor. atılmıyor da. durmadan yenisi ekleniyor sonra tren yapıp çuf çuf gidiyorlar. benim ultrason fotoğraflarımda hep o haldeydiler. peş peşe minik minik bir sürü kist. doktor derdi hatta seninkiler tren yapmış gidiyorlar yine diye... adet günün de hep geçiyor onlar yüzünden. yumurta çatlamadığı için de döllenmiyor doğal olarak hamile kalamıyorsun.
Evli değilken adet olabilmek için mecburdum kullanmaya. Ama evlendikten sonra hiç kullanmadım.
İnşallah bi mucize olsun ilk seferde olsun :) pembe gözlüklerim var benim :)
sanırım ilaçla yumurta oluşturdular değilmi? benim en azından bi yumurtam varmış bi ihtimal belkiii tedavisiz olabilirmi acaba
Ben oğlan istiyom aşksız nasıl yapcaz kıııız :18::18::18::18:
Sosyalcim bakıyorum ilgini çekmeye başladı :)))))
Ya ben hepsininkini dinliyorum bunlarında var tabi ama özellikle susan miller var amerikalı :)) onun kitabı var d&r larda satılıyor
onu takip ediyorum gün gün çıkıyor. Nettede bak nuray sayarı irem su ya bak :)
İnanmayanlar olabilir ama benim herşey çıktı. misal benim eşim ilk evlendiğimiz yıl ingiltereye gitti o sene çok zordu benim için ben burda o orda neyse belirsiz bi süreçti ne olacağı ne zaman sonuçlanacağı.
Ve bu kitapta resmen temmuzun tarihini vermişti yazıyordu birde sevdiğinizle ayrısınız başka ülkede ve gelecek yeni düzen kuracaksınız işi çok daha iyi olacak resmen çıktı mayısta okudum off çok var daha dedim daha erken bekliyodum ama aynen çıktı bu ve bunun gibi bisürü şeyde çıktı
Zaten burçlara inanmak çok doğal çünkü her insan burcunun özelliğini taşır buda bi gösterge
Slmmm kızlar.. ben yine buralarda bi yerde okudum.. Aşk ile yapılan bebek kız oluyormuş :)) elbette Rabbim bilirde okuğumu yazmak istedim.. ona göre kızlar stres yok :)
Ben oğlan istiyom aşksız nasıl yapcaz kıııız :18::18::18::18:
:)) bak işte onu kimse yazmamış.. sende kocan istediği zaman zorla yapıyormuş gibi yap bari
En iyisi ikiz olsun bir kız bir erkek ikisinide yerim doyamammmmmm
Ozaman seninde olma ihtimali var benim yok yaaa kimse annedede babadada eşimin taraftada yokkkk
ama teyzem hep ikizleriniz olcak der bize ( teyzem ileri derece falcıdırda)
Tabi bebeişim olmazsa doğal yollarla tüp bebek olursa olabilir.
slm tekrar kıslarrryaw cennet gelmedimi dahaa ne yaptıki sonuçları ayy inş hamiştirr
hayırlısı olsun tek olsun, arkasından bir daha yaparız
dün öğleden sonra gireceğini söylemişti ama daha gelmedi
Evli değilken adet olabilmek için mecburdum kullanmaya. Ama evlendikten sonra hiç kullanmadım.
canım ben tedavisiz hamile kaldım. tedavi olmadım, vazgeçmiştim yani. sadece prolaktinim çok yüksekti onun için doktor ilaç vermişti. zaten onu da kullanamadan hamile olduğumu öğrendim.
Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. bende tedavisiz denicem bi süre darısı başıma diyelim o zaman :)
Bu arada sol yumurtalık ve sağ yumurtalıkta toplam 1 yumurtamı oluşuyo yoksa her iki yumurtalıktada birer tane olmak üzere 2 tane mi anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?