Haftada dediği yumurtlama haftasında toputopu 2 defamı o zaman benim şansım var malum bayramda çok çalışma olamadı.
Bu arada memnunmusun doktorundan sana bahsettiğim murat bozkurtu duydunmu
Ne kadar zamandır düşünüyosun pollen karamsar olman için uzun süre geçmiş olması lazım ama benim 10 ay oldu bak umutluyum genede.
Bu arada silkeleme yöntemi denedinizmi hiç ben eşime bahsettim hiç boş çevirmedi hemen işe koyuldu adamcağız ama tutmadı oda ne fayda
eşimin bu silkelemeden haberi olsa kesin onuda yapar ilişkiden sonra hesap yapıyo kalkmama izin vermiyo sen yarım saat yat diyo
Daha yeniyiz 4 aylik evliyiz 3 aydir deniyoruz yasimda 23 ama ben saniyordum ki hemencecik oluvercek 3 denemede olmayica cok panik oldum iyi seyler dusunemiyorm hic hep olumsuzun malesef
Bnimki beni sinir edio senin bu yaptigin cok sacma diyo yatinca sanki noluosa dio. Saolsun cok destekci benimki :) pekmezide zar zor iciriyorum sanki cocugu tek ben yapacam ya sabir
eşimin bu silkelemeden haberi olsa kesin onuda yapar ilişkiden sonra hesap yapıyo kalkmama izin vermiyo sen yarım saat yat diyo
herşeyin başı nasip kısmet arkadaşlar birazda strese bağlı tabi ben 2 hamileligimde de yumurtlama haftamda bi kere mi ne girdik ilişkiye çünkü çok griptim ikisinde de o yüzden hiç umudum yoktu ama olmuştu kafaya taktıkça olmuyo malesef
çocuğu tek yapsak onlara ne ihtiyacımız var ki, hemen pırtlatırım bir tane
1sene bekle pollencim panik yapma ben 10. ayımda kaldım. pkos vardı üstelik. yaşın da çok genç.
Ay dun sinirimden agliycaktim inan ki. Diyorum bugun cok onemli die hic umrunda dgl sonra da bosa gitti pekmezler dio. İnan ki sinirleniyorum seytan dio ne ugrasiosun salak yapma suna bebek felan diorum.
Ay dun sinirimden agliycaktim inan ki. Diyorum bugun cok onemli die hic umrunda dgl sonra da bosa gitti pekmezler dio. İnan ki sinirleniyorum seytan dio ne ugrasiosun salak yapma suna bebek felan diorum.
Bende ilk 3. 4. aylarda öleydim takip ediyodum o inanmıyodu şartlandırma beni isteksiz oluyorum diyodu. baktıki çocuk yok şimdi o diyo kaçırmayalım ne zamanmış sanırım araştırdı netten doğru söledimi anladı. bitek ozaman olurmu ne saçma nerden duyuyon bunları diyodu.
ona çaktırma bugün önemli deme cazibe filan yap istekli olmasını sağla başka yolu yok canım yaa bende yaşadım bunları
Bende ilk 3. 4. aylarda öleydim takip ediyodum o inanmıyodu şartlandırma beni isteksiz oluyorum diyodu. baktıki çocuk yok şimdi o diyo kaçırmayalım ne zamanmış sanırım araştırdı netten doğru söledimi anladı. bitek ozaman olurmu ne saçma nerden duyuyon bunları diyodu.
ona çaktırma bugün önemli deme cazibe filan yap istekli olmasını sağla başka yolu yok canım yaa bende yaşadım bunları
10. aydamııııı umut oldun banaaa iyice heyecan yaptım inşallah bende 10. ayım uğurlu gelir ya şimdi bat gelmez yada ortasında yum. tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?