Kasım 2013

Haftada dediği yumurtlama haftasında toputopu 2 defamı o zaman benim şansım var malum bayramda çok çalışma olamadı.

Bu arada memnunmusun doktorundan sana bahsettiğim murat bozkurtu duydunmu

her hafta diyor, yumurtlama haftasından bahsetmiyor

bu arada ben benimkine desem ki gel beni silkele beni balkondan aşağı silkeler o yüzden hiç yanaşmıyorum o işe

Çok gülme kız gülünce çıkıyo gidiyo

eşimin bu silkelemeden haberi olsa kesin onuda yapar ilişkiden sonra hesap yapıyo kalkmama izin vermiyo sen yarım saat yat diyo

Daha yeniyiz 4 aylik evliyiz 3 aydir deniyoruz yasimda 23 ama ben saniyordum ki hemencecik oluvercek 3 denemede olmayica cok panik oldum iyi seyler dusunemiyorm hic hep olumsuzun malesef

herşeyin başı nasip kısmet arkadaşlar birazda strese bağlı tabi ben 2 hamileligimde de yumurtlama haftamda bi kere mi ne girdik ilişkiye çünkü çok griptim ikisinde de o yüzden hiç umudum yoktu ama olmuştu kafaya taktıkça olmuyo malesef

eşimin bu silkelemeden haberi olsa kesin onuda yapar ilişkiden sonra hesap yapıyo kalkmama izin vermiyo sen yarım saat yat diyo

Bnimki beni sinir edio senin bu yaptigin cok sacma diyo yatinca sanki noluosa dio. Saolsun cok destekci benimki :) pekmezide zar zor iciriyorum sanki cocugu tek ben yapacam ya sabir

Canım yaaa yaşın daha çok genç ve yeni evlisin bence sil at aklından çıkar olumsuz düşünceleri hayatı yaşamaya bak eşinle başbaşa zamanın tadını çıkarın. Çocuk olunca biçok şeyden mahrum kalacaksın bak biz eşimle öyle güzel yaşadıkki herşeyi gitmediğimiz yer yapmadığımız şey kalmadı çocuk olunca yapılmıyo biçok şey bak bana 30 yaşımdayım 3 yıllık evliyim. 1 senedir düşünüyoruz 2 yıl yeter dedik artık çocuk vakti ama olmadı hemen napalım yaşımızda artık 30 o yüzden hayatın tadını çıkar karamsırlığı bırak derim.

Daha yeniyiz 4 aylik evliyiz 3 aydir deniyoruz yasimda 23 ama ben saniyordum ki hemencecik oluvercek 3 denemede olmayica cok panik oldum iyi seyler dusunemiyorm hic hep olumsuzun malesef

1sene bekle pollencim panik yapma ben 10. ayımda kaldım. pkos vardı üstelik. yaşın da çok genç.

Bnimki beni sinir edio senin bu yaptigin cok sacma diyo yatinca sanki noluosa dio. Saolsun cok destekci benimki :) pekmezide zar zor iciriyorum sanki cocugu tek ben yapacam ya sabir

çocuğu tek yapsak onlara ne ihtiyacımız var ki, hemen pırtlatırım bir tane

Benimkide öle kııııız tuvalete gidiceksen baştan git diyo bide masusmu yapıyosun ne diyo yatman gerekirken ç.şim geldi diyomuşum

bakın şekil bir a arkadaş haftada tek ilişkide başarmış, stress yapmayalım canımız istediği zaman eşimizle birlikte olalım, aşkk bebeği olsun bizim minnoşlar

1sene bekle pollencim panik yapma ben 10. ayımda kaldım. pkos vardı üstelik. yaşın da çok genç.

10. aydamııııı umut oldun banaaa iyice heyecan yaptım inşallah bende 10. ayım uğurlu gelir ya şimdi bat gelmez yada ortasında yum. tutar

Ay dun sinirimden agliycaktim inan ki. Diyorum bugun cok onemli die hic umrunda dgl sonra da bosa gitti pekmezler dio. İnan ki sinirleniyorum seytan dio ne ugrasiosun salak yapma suna bebek felan diorum.

Bende ilk 3. 4. aylarda öleydim takip ediyodum o inanmıyodu şartlandırma beni isteksiz oluyorum diyodu. baktıki çocuk yok şimdi o diyo kaçırmayalım ne zamanmış sanırım araştırdı netten doğru söledimi anladı. bitek ozaman olurmu ne saçma nerden duyuyon bunları diyodu.
ona çaktırma bugün önemli deme cazibe filan yap istekli olmasını sağla başka yolu yok canım yaa bende yaşadım bunları

Ay dun sinirimden agliycaktim inan ki. Diyorum bugun cok onemli die hic umrunda dgl sonra da bosa gitti pekmezler dio. İnan ki sinirleniyorum seytan dio ne ugrasiosun salak yapma suna bebek felan diorum.

öyle deme anne olmak gibi güzel bir duygu var mı acaba ( ben yaşamadım ama anne olanlar öyle diyo ) bebeği kendimiz için yapıyoruz onları sadece kullanıyoruz az biraz sanki :26:

benimki hesaplıyoda takvimde yumurtlama günlerini işaretliyo

Son düzenleme:

Sabredip bekliycez bakalim insallah daha cok sey yasamadan hamis kaliriz kizlar. Bi de simdi ogle ezanina kadr 1000 defa ya evvel cekin kizlar iyi oluyormus cocuk icin

aynen bazen bende diorum öle genelde de yumurtlama haftamda küsüşüyoruz hep niyeyse ikimizde stresli oluyoruz demek ki o hafta

10. aydamııııı umut oldun banaaa iyice heyecan yaptım inşallah bende 10. ayım uğurlu gelir ya şimdi bat gelmez yada ortasında yum. tutar

ben evlendikten sonra hiç korunmadım. eşim askere gitti 5 ay. o arayı saymıyorum zaten. iyi ki de askere gitmeden hamile kalmadım. allah korudu valla. tek başıma hamilelik geçiremezmişim. biz hayırlı zamanı bilmiyoruz gerçekten hayırlı zamanda istemek lazım. eşim askerden döndüğünde adetliydim zaten. sonrasında iki kez daha oldum bir daha olmadım. hem de doktorun bu hormonlarla hamile kalamazsın dediği ay.
prolaktin tavan yapmış. her ay progesteron ölçtürmüşüm hepsi 0 çıkıyor. en son 26 temmuzda regl oldum. ondan önceki ay 5 cm kistim vardı. hormon testi bile yapılmadı kist yüzünden. bir ay kistin geçmesini bekledik. sonra hormon testleri yapıldı. prolaktin uçmuş gitmiş. doktor beyinde sorun olabilir mr çektir dedi. gittik bir de mr çektirdik.

sonra araya ramazan bayramı girdi. ben sonuçları falan almadan bayram tatiline eşimin memleketine gittim. ramazandan da çıkmışız. sıcak memleketin etkisi midir nedir ikimizde de bir azgınlık vardı. gün aşırı yapın spermler falan ölmesin deniyor ama biz günde 2-3 allah ne verdiyse. yüzmeye gidiyoruz geliyoruz. sıcak deniz. ohh keyifler gıcır.

aklımızda çocuk fikri hiç yok. ben mr falan işin içine girince üzüldüm, sinirlendim, yeni planlar yaptım. ingilizce sınavına hazırlanıcam, dönüşte kursa yazılacağım, iş değişikliği için baştan kpss çalışacağım, üniversiteye geçiş yapmaya çalışacağım falan. planlar planlar...

döndükten sonra doktora gittim. bir de azar yedim. doktor benden hevesli, tezcanlı. çocuk istiyorsan artık tedaviye başlayalım, karar ver bir sürü şey söyledi. dostinex verdi. ilacı da bulamadık. birkaç gün sonra bir tane içtim. adet günüm de yaklamıştı. evde de bir sürü gebelik testi var. öylesine yaptım bir tane. baktım pozitif çıktı. önce inanamadım. doktor imkansız demişti çünkü. dedim herhalde ilacın etkisi. sonra gittim kan verdim. geldim bir daha yaptım gene pozitif çıktı. kan testim de 90 çıktı. üstelik regl günüme 4 gün vardı. 2 gün sonra 280 2 gün sonra regl günümde 850 çıktı. böylelikle hamile kaldım işte.

uzun olmuş biraz. ama endişelenmeyin. en güzel zamanda gelir yavrularınız inşallah. ben anladım ki bu tıptan da öte bir şey. elbette doktora gidip çaresini aramak lazım ama bazen bazı durumlar açıklanamıyor. hiç spermi olmayan kocası olan insanlar bile hamile kalıyor. mucize gibi. en önemlisi kafayı boşaltmak galiba.

Uuzun olmuş ama ben keyifle okudum sağol paylaşımın için. Bencede kafa rahat olacak ve istekli olacaksın ilişkide biz şimdi şartlanmış zorla yapıyoruz ve hep aklımızda o çok etkiliyor. Peki belirti varmıydı hiç adet öncesi yaşamadınmı bişey
İnşallah bebişini hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bi hamilelik geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…