Kasım 2013

merhaba kızlar....
eylül topiğinden bilen bilir,2. bebiş istiyorudum eşim istemiyodu,çok kararsızdı...
şükür ikna oldu galiba,artık bende üstelemiyorum,
rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı,hayırlı bebişler nasip etsin
hayırlısı ne zamn ise o zaman olsun inşallah

en önemli belirtim göğüs acısıydı. normalde reglime 4-5 gün kala başlardı. o ay 10 gün varken başladı. değişik bir acıydı bir de son hafta kabız olmuştum. normalde kabız olmam. bir önceki ay olsa hamilelik belirtisi diye düşünürdüm ama o ay dediğim gibi aklımda olmadığı için anlam da verememiştim. erken regl olacağım o yüzden göğüs acılarım erken başladı sandım.

inşallah. mide bulantılarım geçse rahat rahat yemek yesem şimdilik başka bir sorunum yok. allah isteyen herkese hayırlı zamanda versin. benim ablam da 5 yıldan sonra hamile kaldı. insan ne yaşıyor çok yakınen biliyorum.

Meraba arkadaşlar..
2 aylık evliyim 4 yıldır pkoluyum, ve doğum kontrol hapı kullanıyordum. 2 aydır bıraktım ilacı dün genel kontrol için doktora gittim. Yine sol yumurtalığım kist dolu Neyseki sağ yumurta gelişmiş. Biliyorum daha çok başındayız, erken ama bi bebişim olsun çok istiyorum.
En son 16 ekimde adet oldum. BAT 20 kasım.
Günlerdir okuyorum ne zormuş hamile olabilmek. Sanıyorum ki bi ilişkide pat hamile oluyosun

cahildim dünyanııııınnnnnnn rengine daaaldımmmmmmmmmm hayale aldandımmmm boşuna yandıııımmmm seni ilelebet benimsin sanddddddııımmmmmmmm ölürüm sevdiğimm ahirim sensin evvelim sen olduuunnn ahirim sensinnnn of anam offfffffffffffffff

ah be gülüm madem pko lusun neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun

noluyo kısss depresyona mı giriyosun yoksam

hepimiz öyle sanıyorduk canımm, türk filmlerindeki gibi olmuyormuş maalesef bu arada geçmiş olsun, Rabbim senide biler gibi çok fazla bekletmez inşallah

ne yaptın hacı durr bii yaaa

Son düzenleme:

Yaaa benimde bu ay göğüslerim çok acıyor hiç olmazdı vede kabızım bende 1 haftadır oda olmazdı. Çok umutluydum ama karnım ağrıyoda hafiften pazara kadar inşallah dananın kuyruğu kopacak. Gebelik testi değilde ovü. yaptım silik bile çıkmadı dedim tamam yok bişey

pko ne oluyo kızlar ya ben bilmiyom

normalde yumurtluyorsun ve yumurtan belli bir büyüklüğe ulaşınca çatlıyor. döllenirse gebe kalıyorsun döllenmezse adetle atılıyor. polikistik olursan yumurtalar büyümüyor. yani çatlayacak büyüklüğe ulaşamıyor. minik minik kalıyor. atılmıyor da. durmadan yenisi ekleniyor sonra tren yapıp çuf çuf gidiyorlar. benim ultrason fotoğraflarımda hep o haldeydiler. peş peşe minik minik bir sürü kist. doktor derdi hatta seninkiler tren yapmış gidiyorlar yine diye... adet günün de hep geçiyor onlar yüzünden. yumurta çatlamadığı için de döllenmiyor doğal olarak hamile kalamıyorsun.

tren yapıp çuf çuf gidiyorlar nasıl bir ifade yaa koptum valla , Allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…