İnsallah bekledigimiz haberleri aliriz benimde bat: 13 kasimBAT :10 kasım arkadaşlar, buyurun beraber bekleyelim:26:
hadi hayırlısı bakalım kızlar, bu ay inşallah en güzel haberleri alırız
inşş cnmm kavusurz meleklerımıze
kaç aydır bebek bekliyorsunuz?
cnm aslında bizim biraz karısık.. 1yıl 8 aydır evlıyız ama bunun 1 yılı yan yana degıldık ben baska bir sehırde görev yapıyordm git geller fln sonunda aynı şehre geldım kasımdan beri birliktyz yıne Şükürler olsun Rabbime...inan bebek fikri ne zaman girdi aklıma tam olarak bilmiyorum ama kasımdan berı dıyebılırm :))
siz pekii
benim 1 kürtajım var canım, kürtajdan sonra 2 ay denedik olmadı yani eylül ve ekimde olmadı umudum kasıma kaldı anlayacağın canım:26:
cok gecmıs olsun.Rabbım tez zamanda göndersın bebısını...bı daha yasatmasın ne sana ne baskasına...
peki bebiş için farklı bişi yaptınmı hıç..kürler fln yada dr ılac fln yazdımı
yok canım hiç kür falan uygulamadım, 1 seneye yakın folik asit kullanıyorum oda günü gününe değil başta her gün içiyordum şimdi haftada 2-3 kere içiyorum, bütün kont. yapıldı hsg ye kadar çekildim yaşım 32 bu ayda olmasa diğer ay doktora gitmeyi düşünüyorum, senin yaptığın özel bir şeyler var mı?
cnm gecen ay bal tarcın çorek otu karısımı ydm..birde hergun 3 yada 4 tane kuru incir yiyorum..3 kere klomen kullandım ıkı kez de catlatma ıgnesı yapıldı..bizde de bir sorun yok cok şükür yumurtalar gelısıo ama birtürlü kavusamıyorlar sanrm ...bu ay gıtmycm dra bnde ..oluruna bırakalım dedık..ama yınede ovulasyon testi alıcam sanırım catlayıp catlamadıgını anlamk ıcın..
benim doktor kızdı, ben bile yumurtlama günümü bilemiyorum dedi sen nasıl o testlerden anlayacaksın diye azarı bastıstress yapma yeter dedi, sstres yapmamak elde mi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?