• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

ya ewt öle bi durum war doktorlar sabah daha etkili falan dioLarda,ya ne biliyim ben tatildede olsak ben sabah yapamıyorum ya ne bilim uyanıosun uykudan terlemişin ağzın kokuo tuwalete çıkıcaksın karnın aç ohoo bi süürü şey tatilde oluncada zaten en az bi 11 de uynaıosun hemen yumulamassın ya bu saydığım etkenlerden :) anca klakcan güzelce bi herşeyini tatamlıcan karnını doyurcan ws ondan sonra sofrayı kaldır topla zaten öğlen olmuş e hani bana hani bana:1::1::1:

Ayyyy sende benim gibisin kıııız bende çok takığım bu şeylere hele eşim koku hassası
sabah olunca bide kalkıp tüm spermler gidiyo sanki ama geceden saatlerce uyuyosun doru

bu arada ben dışarı gidip geldim amma ilerlemiş konu geç oldu biraz :)))

kızlarrrr benim işler çok yoğun bu ara nolur bizim içinde dua edin hatta çok fazla olmadan verin banada dua edim akşamları ama öle bin tane filan olmasın :)

Ayyyy sende benim gibisin kıııız bende çok takığım bu şeylere hele eşim koku hassası
sabah olunca bide kalkıp tüm spermler gidiyo sanki ama geceden saatlerce uyuyosun doru

bu arada ben dışarı gidip geldim amma ilerlemiş konu geç oldu biraz :)))

kızlarrrr benim işler çok yoğun bu ara nolur bizim içinde dua edin hatta çok fazla olmadan verin banada dua edim akşamları ama öle bin tane filan olmasın :)

tamam sana 4000tane verelim :p

Şimdi akşam olcak eve gidecem yemek yapmaktı hazırlamaktı toplamaktı karadayı var bide o çok olur yawww :P
bi ayetel kürsi okusam olmazmı :D

Ya kızlar ben tez tez acıkıyorum hatta karnımdan acaip sesler geliyor çok utanıyorum duyulcak die ofiste :17:
bağırıyor resmen hiç böle olmazdım bu belirti olabilirmi acaba ehehhee
birde çok afadersiniz her sabah düzenli wc çıkardım bir haftadır olmuyor kabız gibiyim yani bunlar belirtimi

Ya kızlar ben tez tez acıkıyorum hatta karnımdan acaip sesler geliyor çok utanıyorum duyulcak die ofiste :17:
bağırıyor resmen hiç böle olmazdım bu belirti olabilirmi acaba ehehhee
birde çok afadersiniz her sabah düzenli wc çıkardım bir haftadır olmuyor kabız gibiyim yani bunlar belirtimi

wallla belirti aradikca bisuru sey buluosun o yuzden hic dinleme kendini bekle ben ole bos bos bekliorum

Doğru diyosun geçen ay hele kasıkta kalp atışı hissettim kesin dedim boşa çıktı, çok fazla kafaya taktığım için olmuyo zaten biliyorum.
Az kaldı zaten hayırlısı ile inşallah güzel haberler alacaz

Doğru diyosun geçen ay hele kasıkta kalp atışı hissettim kesin dedim boşa çıktı, çok fazla kafaya taktığım için olmuyo zaten biliyorum.
Az kaldı zaten hayırlısı ile inşallah güzel haberler alacaz

ins cnm insss hepimiz icin hayirlisi

Back
X