• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

oooooo herkes coşmuş ehem ehem sıra bende galiba

biz internette tanıştık öle sohbet sitelerinde falan değil ama bi sitede bi videonun altına yorum yazmış bende yazdım sonra biz karşıt fikirli çıktık o videonun altında başladık kendi kendimize tartışmaya derken bide baktım baya baya konuşuyoruz

bu arada aramızda 7-8saatlik yol var sonra o zamanlar msn vardı ordan eklemiş beni bende hoşlandım demek kabul ettim konuşa konuşa kaynaştık işte sonra geldi görüştük derken 2sene konuştuk 4sene 4aydırda evliyiz:32:

anammmm internetten haaa değişik güzelll ama karşıt fikirli olupta nasıl evlendiniz yahuuu :44:
kader yaaa başka bişey değilllll benim eşimde ozaman sabun firmasında bölge satış sorumlusuydu benim alt sokağıma gelirmiş ama karşılaşmamışım taaa nerde karşılaştık kader vallahi

Ya onU ne manada soyledigimi anladin sen fundos :16: sonucta birbirimizi hic gormedik. İnsan psikolojik olarak hicbir seyden cekinmiyor.rahat rahat icini dokuyor. İyi ki varsiniz yoldaslar:16:

oyşşş kuzucummmmm sende sizde iyiki varsınızzz süpersiniz vallahi
aynen öle sırıtarak yazıyom size şirket hattı çalıncada offf diyom arayanı azarlayıp kısa kesmesini sölüyom :60:

biz internette tanıştık öle sohbet sitelerinde falan değil ama bi sitede bi videonun altına yorum yazmış bende yazdım sonra biz karşıt fikirli çıktık o videonun altında başladık kendi kendimize tartışmaya derken bide baktım baya baya konuşuyoruz

bu arada aramızda 7-8saatlik yol var sonra o zamanlar msn vardı ordan eklemiş beni bende hoşlandım demek kabul ettim konuşa konuşa kaynaştık işte sonra geldi görüştük derken 2sene konuştuk 4sene 4aydırda evliyiz:32:

Güzel miş canımm :109: daha nice mutlu yıllar olsun inşallah :))

Ya onU ne manada soyledigimi anladin sen fundos :16: sonucta birbirimizi hic gormedik. İnsan psikolojik olarak hicbir seyden cekinmiyor.rahat rahat icini dokuyor. İyi ki varsiniz yoldaslar:16:

sizde iyi ki varsınız canlar, yoldaşlar :)) bir kitap almışım hala başlayamadım kopamıyorum buradan :1:

anammmm internetten haaa değişik güzelll ama karşıt fikirli olupta nasıl evlendiniz yahuuu :44:
kader yaaa başka bişey değilllll benim eşimde ozaman sabun firmasında bölge satış sorumlusuydu benim alt sokağıma gelirmiş ama karşılaşmamışım taaa nerde karşılaştık kader vallahi

hala çoğu şeyde anlaşamıyoruz ama vazgeçemiyoruzda birbirimizden :32:

Kızlar nasılsınız? Bikac gün giremedim dokturmussunuz geçmişi okumaktan geleceğe gelemedim:) jelden bassetmissin nasıl bişey acaba yararlimidir ki..bide benim bata 8gun kaldı ama hiç değişiklik yok bende ya galiba hüsrana ugrayacam bu ayda:(

canım iyiyiz gel eşinle nasıl tanıştın anlat...bebişlere jellere sonra geçeriz :1: uyar mı sana da :112:

nice nice yillariniz olsun ins:16:herkesin bi hikayesi var iste..unutulmayacak:16:

Sürükleyici olanları önerirsen çook sevinirim cnm , not alıyorum :)

canım ben game of thronesun kitaplarını okuyorum diziside var belki duymuşsundur, fantastik bir kitap ama çok sürükleyici değil, sonra senden önce ben var , sonra zülfü Livaneli kardeşimin hikayesi var( bunlar elimde olan kitaplar daha okumadım), eğer polisiyeden hoşlanıyorsan Jean -cristophe grange in kitaplarınada bakabilirsin :40:

sizde iyi ki varsınız canlar, yoldaşlar :)) bir kitap almışım hala başlayamadım kopamıyorum buradan :1:

ne kitabı kızzz iş üstündeee bende tüyaptan aldım ama attım rafa psikoloji kitabı aldım bende kendini motive etme ile ilgili :9:

ya kızlarrr saçlarımı boyatsam süreci etkilermi acaba bişey yaparmı acaba hormonlarıma bu hafta mühim ya herşeyi ince eleyip sık dokuyom

ne kitabı kızzz iş üstündeee bende tüyaptan aldım ama attım rafa psikoloji kitabı aldım bende kendini motive etme ile ilgili :9:

ya kızlarrr saçlarımı boyatsam süreci etkilermi acaba bişey yaparmı acaba hormonlarıma bu hafta mühim ya herşeyi ince eleyip sık dokuyom

ben hiç anlamam bu boya işlerinden kuzu :26: ama hamile kalınca boyatılmaması gerektiğini biliyorum:39:

benc bir şey olmaz canım bende ne olur ne olmaz diye adetten önce boyamıştım :40:

Back
X