Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Noldu ki canım ?
Benim askerimin bugün izini bitiyor ama arkadaşlarının hepsi rapor almış bizimkine sende al gitme demişler ama bizim doktor 2 gün rapor vermiş diğer arkadaşları 10 gün almış napıcaz diye kara kara düşünüyoruz benimki timde olduğu için tek gelmiyor tim halinde izine gönderiyorlar. şimdi 2 gün sonra gitse timden tek o var çok uğraşıcak gitmese rapor bulamıyoruz böyle muallaktayız işte

Doktora rica etseniz yada özel hastaneye gidip ordan rapor alın canım benim olmaz mı ?

özel hastanenin raporu askeriyenin insiyatifine kalıyormuş kabul etmeme ihtimali de oluyormuş arkadaşları Gaziantep Kahramanmaraş gibi daha küçük yerlerde oturdupu için alması daha kolay olmuş ama bizim İstanbul burda almak zor diyorlar kafam allak bullak işte neyse canım senide sıkmayım şafak kaç senin

177 bugün canım , olsun anlat sen dinlerim ben kuzum ya, siz yine bir doktora gidip durumu izah edin insafa gelip uzatır inş.

bugün 4 doktora gitti maalesef insafsızlar bize denk geldi nerde yapıyor askerliğini . bizimde bugün itibariyle 130 kalacaktı gidince öyle işte

selam kızlaar,Usta birliğimiz Erzincana cıktı bizim şafak 316 daha geçmiyoooor günler
çok özlüyorumm Allahım bi gelsek 100'lerede braz daha rahatlasak barii oofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…