Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

ALLAH kavustursun cnm. Bz dha gorusmdk aramadi malsf.s[/QUO
aynen kuzum banada öyle dedi koşturmaca hep dedi hiç oturmadık bugün doğru düzgün dedi . şimdi onlar uyuyordur büyük ihtimal bizde yarenlerimizin nöbetindeyiz
Belkide nobettedirler :) cumartesi gecesi ilk kogus nobetini tutmus bzimki :) valla canim bugun onlar yoruldu ama benim canim cok yandi bugun dogum gunuydu sevdicegimin ama kutlamak icin caresizce telefon beklemekten baska birsey gelmedi elimden (

Merhaba kızlaar bende 5inde yolladım sevgilimi askere Ankara'Etimesgut a gitti coook özledimm ben simdiden ya Allahım hepimize sabır versin hayırlı tezkereleerr ,Ş:358

Belkide nobettedirler :) cumartesi gecesi ilk kogus nobetini tutmus bzimki :) valla canim bugun onlar yoruldu ama benim canim cok yandi bugun dogum gunuydu sevdicegimin ama kutlamak icin caresizce telefon beklemekten baska birsey gelmedi elimden (

kuzumm ne zordur o durumbilirim elden bişey gelmiyor telefonun basında beklemekten baska dönünce bu günlerin acını çıkartıcaz inşallah

Merhaba kızlaar bende 5inde yolladım sevgilimi askere Ankara'Etimesgut a gitti coook özledimm ben simdiden ya Allahım hepimize sabır versin hayırlı tezkereleerr ,Ş:358

hoşgeldin aramıza canım ... hayırlı tezkereler şimdiden buda geçip gidicek sağsalim kavuscaz

Cnm bende 5inde ankara etimesgut a yolladm sevdgmi ALLAH kavstrsn senide

Hoşbuldumm
Ben bugün knuşamadım ya aramadı arıyodu hergün negzel dyuyodum sesini dün 2kre aramıstı hatta bgün ne olduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…