- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi manikserce
-
bugünü çok yogun geçirmişler sanırım canım ondandır sıkma canınıALLAH kavustursun cnm. Bz dha gorusmdk aramadi malsf.s
ALLAH kavustursun cnm. Bz dha gorusmdk aramadi malsf.s[/QUO
Belkide nobettedirler :) cumartesi gecesi ilk kogus nobetini tutmus bzimki :) valla canim bugun onlar yoruldu ama benim canim cok yandi bugun dogum gunuydu sevdicegimin ama kutlamak icin caresizce telefon beklemekten baska birsey gelmedi elimdenaynen kuzum banada öyle dedi koşturmaca hep dedi hiç oturmadık bugün doğru düzgün dedi . şimdi onlar uyuyordur büyük ihtimal bizde yarenlerimizin nöbetindeyiz
Belkide nobettedirler :) cumartesi gecesi ilk kogus nobetini tutmus bzimki :) valla canim bugun onlar yoruldu ama benim canim cok yandi bugun dogum gunuydu sevdicegimin ama kutlamak icin caresizce telefon beklemekten baska birsey gelmedi elimden(
Merhaba kızlaar bende 5inde yolladım sevgilimi askere Ankara'Etimesgut a gitticoook özledimm ben simdiden ya Allahım hepimize sabır versin hayırlı tezkereleerr ,Ş:358
Hos geldin canim allah kolaylik versin hepimizeeMerhaba kızlaar bende 5inde yolladım sevgilimi askere Ankara'Etimesgut a gitticoook özledimm ben simdiden ya Allahım hepimize sabır versin hayırlı tezkereleerr ,Ş:358
Evet cnm skmamaya calsyrm bitrsnlerde ALLAHin iznyle gelsnler bi an once nasl dayancm blmyrmbugünü çok yogun geçirmişler sanırım canım ondandır sıkma canını
Cnm bende 5inde yolladm ankara etimesgut e ALLAH kavstrsn senideHos geldin canim allah kolaylik versin hepimizee
Cnm bende 5inde ankara etimesgut a yolladm sevdgmi ALLAH kavstrsn senideMerhaba kızlaar bende 5inde yolladım sevgilimi askere Ankara'Etimesgut a gitticoook özledimm ben simdiden ya Allahım hepimize sabır versin hayırlı tezkereleerr ,Ş:358
bugünlerin acısını en güzel şekilde çıkartıcaz inşallah canımEvet cnm skmamaya calsyrm bitrsnlerde ALLAHin iznyle gelsnler bi an once nasl dayancm blmyrm
Insallah cnm twk temennim o hayrlsyla sag saglim bitrp gelrler insbugünlerin acısını en güzel şekilde çıkartıcaz inşallah canım
canım bende ayın beşinde yolladım sevgilimiMerhaba kızlaar bende 5inde yolladım sevgilimi askere Ankara'Etimesgut a gitticoook özledimm ben simdiden ya Allahım hepimize sabır versin hayırlı tezkereleerr ,Ş:358
Hoş geldin canımKızlar nerdesiniz , bende gelmişimmm aranıza
HoşbuldummmHoş geldin canım
Nasılsın bakalım balböceği :)Hoşbuldummm
Nasılsın bakalım balböceği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?