- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi manikserce
-
Yok cnm nisanlimin ailesiyle gidicem:) benim sevdigim benim nisanlim oluyodaaaaa:)Aynen talm ksmt olrsa ailm olcak ins ama insan baslrda ceknyr:) gtmyi bnd coknistyrm. Sen tekmi gdcn cnm
Anladim tatlim ALLAH kavustursun. Bugunde bitti ins hemen gelrler yaa zaman gecmio sankiiYok cnm nisanlimin ailesiyle gidicem:) benim sevdigim benim nisanlim oluyodaaaaa:)
:) insaAllah canim:) bugunde bittiiii:) kaldi geriye 358:) henuz gece olmadi ama olsun:)Anladim tatlim ALLAH kavustursun. Bugunde bitti ins hemen gelrler yaa zaman gecmio sankii
358 yuregim yetmiyor demeye.d.d:) insaAllah canim:) bugunde bittiiii:) kaldi geriye 358:) henuz gece olmadi ama olsun:)
Yenimi gitti cnm senin kimerkez yazıyo canım ya nasıl bı yer ki acabaa ??
Kimisi cok rahat olur dogu tarfnda tel kullanmi flan aairi raht olur diye duydm. ALLAH kavustrsn cnm bende asker yolu bekliyorm.sdiyarbakıra aralıkta gidicek canım sımdı acemilikte ustalığı diyarbakıra çıktı
Anlarada cnm yeni gitti iste 4kasim da gitti uzun donem bide 358gunu var daha bitmez:)Senide Allah kavuştursun canım senin askerın nerde görevi ne
AMIN cnm sagol tum askerlermizi sag saglim kavustrsn insallahBiter canım olsun Allahım sağsalim kavuştursun inşallah
Banaa mi soryon cnmMerkez yazıyor canım sizin acemilik nerede?
Canim bizde bugun sadece bir defa konusabildik. Cok yorucu birgunmus birde dus almislar hersey dakikayla burda diyor canimim iciKuzularr nasılsınızzz
Biz bugün ilk defa 1 kez konuşabildik 10 kasım sebebiyle törenler varmış o yüzden çok koşturmalı geçmiş bugün.Aksam 9 da görüşebildik çok şükür
ALLAH kavustursun cnm. Bz dha gorusmdk aramadi malsf.sKuzularr nasılsınızzz
Biz bugün ilk defa 1 kez konuşabildik 10 kasım sebebiyle törenler varmış o yüzden çok koşturmalı geçmiş bugün.Aksam 9 da görüşebildik çok şükür
aynen kuzum banada öyle dedi koşturmaca hep dedi hiç oturmadık bugün doğru düzgün dedi . şimdi onlar uyuyordur büyük ihtimal bizde yarenlerimizin nöbetindeyizCanim bizde bugun sadece bir defa konusabildik. Cok yorucu birgunmus birde dus almislar hersey dakikayla burda diyor canimim icibu gunude bitirdik ama darisi gelecek gunlerimize olsun inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?