hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnmerhaba kızlar ben de aranıza katıldım.Rabbim isteyen herkese versin inşallah hepimiz olumlu sonuçlarımızı da yazarız.bugün ilk aşılamam oldu dualarınızı bekliyorum.
Günaydın... Regl oldum kesinleşti...negatifolanda hayır var cnm. doğru zaman değildi demek bizim için. telaşını anlıyorum, zaman bizim en büyük handikapımız. ama elimizden geleni yapıyoruz. gerisi takdir-i ilahi..galadriel80
Çok teşekkürler...regl oldum, hayırlısı allahtan...Caniim üzülme bu ilk denemendi demi hatirladigim kadariyla olur insallah bak bizde bekliyoruz valla ben yurtdisindayim hic kimsem yok burda 4 yillik evliyim ve cocuk yok eltim 3. Cocugunu dogurdu yinede diyorum bi umut banada olacak beterin beteri var hic üzülme seni cok ii anliyorum ;(
Aaaaaa supeeerrrrr harika yaaa ama benim icime senin hamile oldugun dogmustu ya yemin ederiiim cok sevindiiiiim Allahim sana bağıslasin caniiiiim
nese çok sevindimmmmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin :) bizim için de dua et lütfen :)
masallahhh masallah neguzelll haberrr allahim tamamina erdirsin cnm saglikla kucagimiza almak nasip eder ins bebislerimiziallahim herkese yasatsin bu duyguyu inss
cnm benimde 13.gunum 58 cikti 16 gnde 241 e yukseldi cok sukur allahim saglikla kucagimiza almak nasip etsin senin ilk gebeliginmi?beta 14. günde 137.1 çıktı
doktor ikiz gibi ama rahim içinde görelim dedi
yarın yine betaya bakılacak
bakalım neler olacak
rabbimin yanında mucizeler çooooktur
bende dün dua ettim hepimizin için rabbim yüzümüze gülsün.. hayırlı evlatlar nasip etsin..Hosgeldin canim insallah hayirli sonuc alirsin ben meryem suresi okuyorum dua ediyorum herkeze... canim evlattan yandi diyorum Allahim evlat isteyen kimsenin kucagini bos birakma insallah
Size bir dua vermek istiyorum herkezin inancina saygi duyuyorum ama ben dualarla yasiyorum isteyen icten okusun
Ey gönüllerin sevgilisi
Ey yüce arsin sahibi
Ey diledigini yapan Allahim
Ulasilmayan izzetinin
Kavusulmayan saltanatinin
Arşını kaplayan nur'un için
............(burda dilek yapilacak)
3 kere
Yetis imdadima ya rabbi
Yetis imdadima ya rabbi
Yetis imdadima ya rabbi
Ben uzun zamandir bu duayi yaparim namazlardan sonrada yapin insallah dualarimiz kabul olur
benim ilk aşılamadan bir kızım oldu resimdekicnm benimde 13.gunum 58 cikti 16 gnde 241 e yukseldi cok sukur allahim saglikla kucagimiza almak nasip etsin senin ilk gebeliginmi?
bende aşılamanın 11. günü saglık ocagında yaptırdım beta 6.88 dicnm benimde 13.gunum 58 cikti 16 gnde 241 e yukseldi cok sukur allahim saglikla kucagimiza almak nasip etsin senin ilk gebeliginmi?
senin için değil bacım kendim için ediyom o duayo yirmi sene sonra bende 47 olucam
Saol canimm insallah.. burda gercek isimleri bilmedigimiz icin genel olarak dua ediyorum bende,, meryem suresinin 28. Günündeyim bende Allahim insallah duyar sesimizii ya bu arada senin belli oldumu yada test yaptin mi?bu gecede meryem suresini okuyup ardından verdiğin duayı yapıcam hepimiz için dua edicem.. rabbim dualarımızı kabul etsin....
yok cnm doktorum yaptir demedi carsamba gunu yaptm 2.testi haftaya carsamba ultrason icin gel dedi muayeneye 3 bucuk haftalik dedi doktor gecen adet tarihine gore hesapliyorum dedi bakalim ins keseyi goruruz kalbini duyariz carsamba gunune kadar 1500 lere ulasir dedi. sen nezaman yaptin asilamayi?sdkrtp arkadaşım beta sende 2 defa bakılmış
ondan sonra bakılmadımı
kese kalp atışı belli oldumu sende
beta 1500 olunca rahimde kese gözüküyormuş
bugün araştırmıştım
ayy cnm sinavin ne buyukmus allahim seni en guzel sekilde mukafatlandirsin insssbenim ilk aşılamadan bir kızım oldu resimdeki
2 yaşında vefat etti 11 senelik evliyiz
3 sene bitti kızım oldu ama 2 yaşından zatüre nedeniyle vefat etti
onun sonrasında 3 aşılama denedik 2.sinde oldu düşük yaptım
ilk tüp bebekte bir oglum var 4 yaşında teyzesi
allahım bize bagışlasın
karnımdaki 3. çocugum olacak inşallah
3. kez anneligi tadacagım
hayırlısı rabbimden
yarın beta tekrarlanacak
iyi akşamlar
31 ekimde adet olmuştumyok cnm doktorum yaptir demedi carsamba gunu yaptm 2.testi haftaya carsamba ultrason icin gel dedi muayeneye 3 bucuk haftalik dedi doktor gecen adet tarihine gore hesapliyorum dedi bakalim ins keseyi goruruz kalbini duyariz carsamba gunune kadar 1500 lere ulasir dedi. sen nezaman yaptin asilamayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?