Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar ben de aranıza katıldım.Rabbim isteyen herkese versin inşallah hepimiz olumlu sonuçlarımızı da yazarız.bugün ilk aşılamam oldu dualarınızı bekliyorum.
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn hayırlı olsun aşılaman mübarek gün

olanda hayır var cnm. doğru zaman değildi demek bizim için. telaşını anlıyorum, zaman bizim en büyük handikapımız. ama elimizden geleni yapıyoruz. gerisi takdir-i ilahi.. galadriel80

Çok teşekkürler...regl oldum, hayırlısı allahtan...

Günaydınnnnn , mutlu cumalar:)

Dün kontrole gittim 3 tane yumuşum olmus 1 tanesi 9 mm iki tanesi ise 8 mm .. Yarın yine kontrolüm var, gelişme bu şekilde devam ederse Allah kısmet ederse 03/12/2014 te aşılamam var:)

Aaaaaa supeeerrrrr harika yaaa ama benim icime senin hamile oldugun dogmustu ya yemin ederiiim cok sevindiiiiim Allahim sana bağıslasin caniiiiim

nese çok sevindimmmmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin :) bizim için de dua et lütfen :)

masallahhh masallah neguzelll haberrr allahim tamamina erdirsin cnm saglikla kucagimiza almak nasip eder ins bebislerimizi allahim herkese yasatsin bu duyguyu inss

hepinize teşekkürler arkadaşlar
allahım sizlerede günün birinde nasip edecektir inşallah
yeterki biz ağzımızdan duaları eksik etmeyelim
herşeyin bir vakti vardır unutmayın ve kendinizi üzmeyin
siz elinizden geleni yaptınız ve takdiri ilahi rabbimin
allahım bu güzeeeeeeel heyecanı sizlerede hepinizede
şu evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah

beta 14. günde 137.1 çıktı
doktor ikiz gibi ama rahim içinde görelim dedi
yarın yine betaya bakılacak
bakalım neler olacak
rabbimin yanında mucizeler çooooktur

beta 14. günde 137.1 çıktı
doktor ikiz gibi ama rahim içinde görelim dedi
yarın yine betaya bakılacak
bakalım neler olacak
rabbimin yanında mucizeler çooooktur
cnm benimde 13.gunum 58 cikti 16 gnde 241 e yukseldi cok sukur allahim saglikla kucagimiza almak nasip etsin senin ilk gebeliginmi?

Arkadaşlar merhaba.Ben dün hsg çektirdim.Anestezi olmadan.Gerçekten çok acıyor.Allahtan kısa sürüyorda dayanabiliyor insan.Yinede yazmak istedim eger bebek yolunda hsg cektirmeniz gerekirse mutlaka anestezi altında çektirin.İsteyen herkese bebek nasip etsin allah.

Hosgeldin canim insallah hayirli sonuc alirsin ben meryem suresi okuyorum dua ediyorum herkeze... canim evlattan yandi diyorum Allahim evlat isteyen kimsenin kucagini bos birakma insallah
bende dün dua ettim hepimizin için rabbim yüzümüze gülsün.. hayırlı evlatlar nasip etsin..

bu gecede meryem suresini okuyup ardından verdiğin duayı yapıcam hepimiz için dua edicem.. rabbim dualarımızı kabul etsin....

cnm benimde 13.gunum 58 cikti 16 gnde 241 e yukseldi cok sukur allahim saglikla kucagimiza almak nasip etsin senin ilk gebeliginmi?
benim ilk aşılamadan bir kızım oldu resimdeki
2 yaşında vefat etti 11 senelik evliyiz
3 sene bitti kızım oldu ama 2 yaşından zatüre nedeniyle vefat etti
onun sonrasında 3 aşılama denedik 2.sinde oldu düşük yaptım
ilk tüp bebekte bir oglum var 4 yaşında teyzesi
allahım bize bagışlasın
karnımdaki 3. çocugum olacak inşallah
3. kez anneligi tadacagım
hayırlısı rabbimden
yarın beta tekrarlanacak
iyi akşamlar

bende aşılamanın 11. günü saglık ocagında yaptırdım beta 6.88 di
14. gün 137.1
yarınkide nasip

sdkrtp arkadaşım beta sende 2 defa bakılmış
ondan sonra bakılmadımı
kese kalp atışı belli oldumu sende
beta 1500 olunca rahimde kese gözüküyormuş
bugün araştırmıştım

senin için değil bacım kendim için ediyom o duayo yirmi sene sonra bende 47 olucam
neslli canim sen test felan ya
bu gecede meryem suresini okuyup ardından verdiğin duayı yapıcam hepimiz için dua edicem.. rabbim dualarımızı kabul etsin....
Saol canimm insallah.. burda gercek isimleri bilmedigimiz icin genel olarak dua ediyorum bende,, meryem suresinin 28. Günündeyim bende Allahim insallah duyar sesimizii ya bu arada senin belli oldumu yada test yaptin mi?

sdkrtp arkadaşım beta sende 2 defa bakılmış
ondan sonra bakılmadımı
kese kalp atışı belli oldumu sende
beta 1500 olunca rahimde kese gözüküyormuş
bugün araştırmıştım
yok cnm doktorum yaptir demedi carsamba gunu yaptm 2.testi haftaya carsamba ultrason icin gel dedi muayeneye 3 bucuk haftalik dedi doktor gecen adet tarihine gore hesapliyorum dedi bakalim ins keseyi goruruz kalbini duyariz carsamba gunune kadar 1500 lere ulasir dedi. sen nezaman yaptin asilamayi?

ayy cnm sinavin ne buyukmus allahim seni en guzel sekilde mukafatlandirsin insss

31 ekimde adet olmuştum
14 kasıda asılama yapıldı
27 kasımdada gebeliğim belli oldu

resimdekide 4 yaşındaki oğlum emre
ilk tüpbebeğimizde oldu emremiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…