Aaaaaa supeeerrrrr harika yaaa ama benim icime senin hamile oldugun dogmustu ya yemin ederiiim cok sevindiiiiim Allahim sana bağıslasin caniiiiimarkadaşlar sıkı durunhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim aşılamanın 11. günü betaya baktırmıştımda size yazmadım
iyice belli olsun diye beta 6.88 di
sabah idrar testi yaptım 2 çizgide çıktı
biraz önce geldim aşılamanın 14.günü yani bugün beta 131.7
ikiz olma şansım yüksekmiş
cumartesi yeniden çagırdı
rabbim sizlerede nasip etsin
o kadar ailemiz ve biz heyecanlıydık ki
kanat takıp uçacagım
başardık
saol bebeğimhemen yazıyorum şekerim
hoş geldin canım :) aramıza aşılaman hayırlısı olsun rabbim nasip etsin bebişin seninle olsun :)beni de alın aranızaa. tek tüp tıkalı.1. denemem. gonalf kullandım. 26.11.201 yani bugun aşılamam oduu
kötü düşünme belkide yerleşme kanamasıdır olamaz mı hemen kötüye yorma ben inanıyorum rabbim bize hayırlı evlat nasip edicek :) kötü enerjilerden uzak dur lütfen :)göğüsler benimde öyle canım, ben bugünü çok ktü geçirdim. hep yattım, belim ve kasıklarım çok ağrıdı, regl ağrısı gibi...biraz evvelde wc de bir iki damla pembelik gördüm, sanırım kırmızılar gelecek, olmadı
arkadaşlar sıkı durunhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim aşılamanın 11. günü betaya baktırmıştımda size yazmadım
kanat takıp uçacagım
başardık
Neslicim akşam iyice arttı canım, ben havlu attım malesefkötü düşünme belkide yerleşme kanamasıdır olamaz mı hemen kötüye yorma ben inanıyorum rabbim bize hayırlı evlat nasip edicek :) kötü enerjilerden uzak dur lütfen :)
ya yapma gerçekten mi söküldün mü cidden ?Neslicim akşam iyice arttı canım, ben havlu attım malesefinşalah sizlerin yüzü güler...
Sabaha sökülücem muhtemelen, bu wrada bugün yeni bir bilgi elde ettim, ben bilmiyomuşum, çatlatma iğnesi yapıldıktan 14. Günü hamilelik olmazsa regl başlıyormuş, benimde yarın 14. Günüm... Yinede test yaptırıcam tabiki, ama çok üzükdüm dün geceden beri ağlıyorumya yapma gerçekten mi söküldün mü cidden ?
üzme kendini be canımın içi rabbim hayırlı zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin ben hep böyle dua ediyorum 20 sene sonrada olucaksa beklerim yeterki hayırlı evlat olsun kucaklarımız boş kalmasınSabaha sökülücem muhtemelen, bu wrada bugün yeni bir bilgi elde ettim, ben bilmiyomuşum, çatlatma iğnesi yapıldıktan 14. Günü hamilelik olmazsa regl başlıyormuş, benimde yarın 14. Günüm... Yinede test yaptırıcam tabiki, ama çok üzükdüm dün geceden beri ağlıyorumşimdi sakinledim, önümüzdrki maçlara bakıcaz, gerçi hiçbir planım yok:)
hayırlısı olsun canımmerhaba kızlar ben de aranıza katıldım.Rabbim isteyen herkese versin inşallah hepimiz olumlu sonuçlarımızı da yazarız.bugün ilk aşılamam oldu dualarınızı bekliyorum.
masallahhh masallah neguzelll haberrr allahim tamamina erdirsin cnm saglikla kucagimiza almak nasip eder ins bebislerimiziarkadaşlar sıkı durunhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim aşılamanın 11. günü betaya baktırmıştımda size yazmadım
kanat takıp uçacagım
başardık
Neslicim 20 sene sonra 54 olucam :):) yakınlarda olursa fena olmaz:)üzme kendini be canımın içi rabbim hayırlı zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin ben hep böyle dua ediyorum 20 sene sonrada olucaksa beklerim yeterki hayırlı evlat olsun kucaklarımız boş kalmasın
cnm skma canini allahim hayrli zamanda hayrli evlatlar nasip eder insNeslicim akşam iyice arttı canım, ben havlu attım malesefinşalah sizlerin yüzü güler...
Takip edrceğim sizleri, inşallah güzel haberler alırızcnm skma canini allahim hayrli zamanda hayrli evlatlar nasip eder ins
Kızlaaar yine ben
Temmuz ayındaki başarısız aşılama deneyimimden sonra bu ay ikinci aşılama tedavimle karşınızdayım!
Kasımda Aşk Başkadır diyerek konuyu dağıtıyorum ve aynı süreçte olanları bekliyorum
[TR]
[TABLE="width: 500"]
[TR][TD]Anne Adayı[/TD]
[TD]Teşhis[/TD]
[TD]İlaç[/TD]
[TD]Deneme[/TD]
[TD]Tarih[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TR][TD][/TD]
[TR][TD]@serdmyda[/TD]
[TD]Tek tüp tıkalı[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]30 Ekim[/TD]
[TD]-negatif-[/TD]
[TR][TD]@merveks [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Klomen[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]@fndkr[/TD]
[TD]Sebepsiz[/TD]
[TD]Fostimon[/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]@yldzbkrc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]@demir6133[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Menopur[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]sdkrtp [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Serophene[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@pannndora [/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]Puregon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]@nese1984[/TD]
[TD]Yumurtlama[/TD]
[TD]Menegon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@aktamara [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Klomen[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]galadriel80 [/TD]
[TD]Hareketsizlik[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]neslli [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Menegon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@nea [/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]Irmakumut [/TD]
[TD]Sebepsiz[/TD]
[TD]Puregon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@Midwife85 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Menegon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@aysnens [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@zahirinci [/TD]
[TD]Miyom[/TD]
[TD]Klomen[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TR][TD]@bernaaydin [/TD]
[TD]Tek tüp tıkalı[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TR][TD]@zeypin [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Puregon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@adrenalin85 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Klomen[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]? Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TABLE="width: 500"][TR][/TR][/TABLE][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TABLE="width: 500"][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/table][/tr]
senin için değil bacım kendim için ediyom o duayo yirmi sene sonra bende 47 olucamNeslicim 20 sene sonra 54 olucam :):) yakınlarda olursa fena olmaz:)
Caniim üzülme bu ilk denemendi demi hatirladigim kadariyla olur insallah bak bizde bekliyoruz valla ben yurtdisindayim hic kimsem yok burda 4 yillik evliyim ve cocuk yok eltim 3. Cocugunu dogurdu yinede diyorum bi umut banada olacak beterin beteri var hic üzülme seni cok ii anliyorum ;(Sabaha sökülücem muhtemelen, bu wrada bugün yeni bir bilgi elde ettim, ben bilmiyomuşum, çatlatma iğnesi yapıldıktan 14. Günü hamilelik olmazsa regl başlıyormuş, benimde yarın 14. Günüm... Yinede test yaptırıcam tabiki, ama çok üzükdüm dün geceden beri ağlıyorumşimdi sakinledim, önümüzdrki maçlara bakıcaz, gerçi hiçbir planım yok:)
Hosgeldin canim insallah hayirli sonuc alirsin ben meryem suresi okuyorum dua ediyorum herkeze... canim evlattan yandi diyorum Allahim evlat isteyen kimsenin kucagini bos birakma insallahmerhaba kızlar ben de aranıza katıldım.Rabbim isteyen herkese versin inşallah hepimiz olumlu sonuçlarımızı da yazarız.bugün ilk aşılamam oldu dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?