Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaaaaa supeeerrrrr harika yaaa ama benim icime senin hamile oldugun dogmustu ya yemin ederiiim cok sevindiiiiim Allahim sana bağıslasin caniiiiim

kötü düşünme belkide yerleşme kanamasıdır olamaz mı hemen kötüye yorma ben inanıyorum rabbim bize hayırlı evlat nasip edicek :) kötü enerjilerden uzak dur lütfen :)

nese çok sevindimmmmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin :) bizim için de dua et lütfen :)

kötü düşünme belkide yerleşme kanamasıdır olamaz mı hemen kötüye yorma ben inanıyorum rabbim bize hayırlı evlat nasip edicek :) kötü enerjilerden uzak dur lütfen :)
Neslicim akşam iyice arttı canım, ben havlu attım malesef inşalah sizlerin yüzü güler...

ya yapma gerçekten mi söküldün mü cidden ?
Sabaha sökülücem muhtemelen, bu wrada bugün yeni bir bilgi elde ettim, ben bilmiyomuşum, çatlatma iğnesi yapıldıktan 14. Günü hamilelik olmazsa regl başlıyormuş, benimde yarın 14. Günüm... Yinede test yaptırıcam tabiki, ama çok üzükdüm dün geceden beri ağlıyorum şimdi sakinledim, önümüzdrki maçlara bakıcaz, gerçi hiçbir planım yok:)

üzme kendini be canımın içi rabbim hayırlı zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin ben hep böyle dua ediyorum 20 sene sonrada olucaksa beklerim yeterki hayırlı evlat olsun kucaklarımız boş kalmasın

masallahhh masallah neguzelll haberrr allahim tamamina erdirsin cnm saglikla kucagimiza almak nasip eder ins bebislerimizi allahim herkese yasatsin bu duyguyu inss

üzme kendini be canımın içi rabbim hayırlı zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin ben hep böyle dua ediyorum 20 sene sonrada olucaksa beklerim yeterki hayırlı evlat olsun kucaklarımız boş kalmasın
Neslicim 20 sene sonra 54 olucam :):) yakınlarda olursa fena olmaz:)

Caniim üzülme bu ilk denemendi demi hatirladigim kadariyla olur insallah bak bizde bekliyoruz valla ben yurtdisindayim hic kimsem yok burda 4 yillik evliyim ve cocuk yok eltim 3. Cocugunu dogurdu yinede diyorum bi umut banada olacak beterin beteri var hic üzülme seni cok ii anliyorum ;(

merhaba kızlar ben de aranıza katıldım.Rabbim isteyen herkese versin inşallah hepimiz olumlu sonuçlarımızı da yazarız.bugün ilk aşılamam oldu dualarınızı bekliyorum.
Hosgeldin canim insallah hayirli sonuc alirsin ben meryem suresi okuyorum dua ediyorum herkeze... canim evlattan yandi diyorum Allahim evlat isteyen kimsenin kucagini bos birakma insallah

Size bir dua vermek istiyorum herkezin inancina saygi duyuyorum ama ben dualarla yasiyorum isteyen icten okusun

Ey gönüllerin sevgilisi
Ey yüce arsin sahibi
Ey diledigini yapan Allahim
Ulasilmayan izzetinin
Kavusulmayan saltanatinin
Arşını kaplayan nur'un için
............(burda dilek yapilacak)
3 kere
Yetis imdadima ya rabbi
Yetis imdadima ya rabbi
Yetis imdadima ya rabbi

Ben uzun zamandir bu duayi yaparim namazlardan sonrada yapin insallah dualarimiz kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…