- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Uyurken uykuda gaz cikarirken uyaniyor mu? Ikinmasi oluyor mu? Benimki ikinirken uyaniyor bazen emzik veriyom bazen bakiuom emme saati gelmis meme veriyom.12 mama verdim hic vermiyodum sutume bakmak icin vrrdim ne kadar cikcam die 1 e dogru uyudu 5 te uyandik
Rezeneyi gunduz verdim verdikten sonra cok guzel gaz cikardi alttan ayrica kendimde ictim
Saat 9 gibiydi sanirim metsili verdi, 8 damla ole yaziyodu uyku hali ole bi sersem lesme hali yoktu hatta yine uyumiycak gibiydi ama yine bayagi gaz cikardi 11 gibi ben rezene ictim ole
Valla iyiydik yani ikindi ama ole uyanikken uyurken olmadi anasonu bnde alcaktimda bebekle orya dogru gitmek gozume kezmedi evin altinda marketten aldim rezeneyiUyurken uykuda gaz cikarirken uyaniyor mu? Ikinmasi oluyor mu? Benimki ikinirken uyaniyor bazen emzik veriyom bazen bakiuom emme saati gelmis meme veriyom.
@Berenimbo nun cay karsiimini vercem anason alip. Mams verdkten snra gaz cikarmaya calisiyor musun direkt uyuyo mu gene
Bemimki kutuk gibi uyuyor gaz falan ciksrttiramiyorm gece sonra iste 5 6 gibi kendi ikinarak cikartiyor.Valla iyiydik yani ikindi ama ole uyanikken uyurken olmadi anasonu bnde alcaktimda bebekle orya dogru gitmek gozume kezmedi evin altinda marketten aldim rezeneyi
Tabi gazini cikardim
Metsili denesene bi bidd eezene ic onada verBemimki kutuk gibi uyuyor gaz falan ciksrttiramiyorm gece sonra iste 5 6 gibi kendi ikinarak cikartiyor.
Gunduz hic uyumayinca gece canina geciyo galiba
Canim mama veriyossan bi hipp i dene.ben aptamil ve similac kullandim.kivraniyodu gazdan.dun hippe basladim baya fark var.ayrica kimyon tum ilaclardan daha etkiliHiç içime sinmiyor bu ilaç işi , bana kalsa vermem. Eşimle anlaşamıyoruz ilaç konusunda.Sub samplex'i günde 3 kez 8 defa yazmış doktor.Ben günde 1 kez akşamları veriyorum.
Evde nurse haveys var kullandim.pek fark goremedim. Icerigi kimyon vs zaten.Metsili denesene bi bidd eezene ic onada ver
Evet en azindan birazcikta olsa rahatlasar valla dun aksam biz iyiydik 1 5 sonra 6 30 da uyudu saa4 9 30 kadar bende uykumu aldimEvde nurse haveys var kullandim.pek fark goremedim. Icerigi kimyon vs zaten.
Dun sab simplex ve biogalio aldirdim. Dr biogalia dedi diye on basladim. 1 er hafta denicem hepsini.
Ama su da var ki hicbiri tam gecirmez dedi dr bana
Benimki sabah beri yeni uyudu o da omzumda yataga koyuyom gozler cam..Evet en azindan birazcikta olsa rahatlasar valla dun aksam biz iyiydik 1 5 sonra 6 30 da uyudu saa4 9 30 kadar bende uykumu aldim
Zinko varmis o sersem yapiyomus kullananlar uyandiramiyoruz fakan diyorlar bu ole bise yapmadi
Bizimkini simdi yine uyutuyom ben uyusun eve servisciler gelicek ogleden sonra uyutmam onuBenimki sabah beri yeni uyudu o da omzumda yataga koyuyom gozler cam..
Uyuyosa ne guzel onceden aksama dek 3 saat iyuyo az diyodm bu hafta o da kalmadi cocukta.yetiskin insan gibi dayaniyor.tabi memede onuzda sekerleme yetio onaBizimkini simdi yine uyutuyom ben uyusun eve servisciler gelicek ogleden sonra uyutmam onu
TamamYalniz bu basliga da 2miz yaziyoz eskisine gecsek mi??
@Berenimbo su gaz cikartmayi yapamadim ya.
Ayaklari dizden bukup yapiyorsun dimi? Her emzirmeden sonra mi yapiyorsun?
Benimki pek gegirmiyor.. ya osurma kakayla .
Video yukleyebilir misin?
Bu arada ben nurse harveysin ise yarayip yaramadigini hala cozemedim. Acemilik fena.
Omzumda yRim saat bekletiyorum bagirsaklari kildur kuldur
Ben sap simplexe basladim. Oglum kivran kivran mahvolduO 1 ay sonra işe yaramaya başlıyormuş
bende de var medela calma becerememiştim baştan şimdi başardım ama dediğin gibi çok fazla süt geliyor acaba benimki bozukmu diye düşünmeye başlamıştım. bebek içtiğinin yrıdan fazlasını dışarı akıtıyor. bende ilk kızımdan olan avent natural vardı ona sıfır ay emzik aldım tek delikli onla vericem
Rezeneyi ne kadar verdin canim... tohum rezeneyi mi demledin ayrica... ben de nurse kullaniyordum ama fayda etmiyor artik12 mama verdim hic vermiyodum sutume bakmak icin vrrdim ne kadar cikcam die 1 e dogru uyudu 5 te uyandik
Rezeneyi gunduz verdim verdikten sonra cok guzel gaz cikardi alttan ayrica kendimde ictim
Saat 9 gibiydi sanirim metsili verdi, 8 damla ole yaziyodu uyku hali ole bi sersem lesme hali yoktu hatta yine uyumiycak gibiydi ama yine bayagi gaz cikardi 11 gibi ben rezene ictim ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?