- 15 Nisan 2013
- 264
- 131
- 53
Bisbigo denesen. O gunde 1kez 5damlaymis..
Bende dunden beri bisi vermiyorum. Rezene kimyon vereym diyorum. Cok zormus ya.. evlatlarimiz kivraniyor
Bu milupanın satılan rezene kimyon Çayı var eğer vereceksen ondan ver çünkü ben kimyon işini biraz abartmıştım bebeğide içiriyordum kendinde günde 2 bardak içiyordum sonra beveğimîn yüzünde sivilceler çoğalmaya başladı doktora götürdüm kimyandan olmaz dedi ama kimyondan oldu çünkü kimyonu kestim bebeğimin yüzü düzrldiBisbigo denesen. O gunde 1kez 5damlaymis..
Bende dunden beri bisi vermiyorum. Rezene kimyon vereym diyorum. Cok zormus ya.. evlatlarimiz kivraniyor
Aksam 7 gibi vericem sende ozaman ver bakalm nasil olucaklar dun gecemiz msallah fena sayilmazdi babasiyla cok ugrastik gazi icin hareket yaptirdik ilac bise vermedim bakalim bu aksam ne olcak halimizSen ne zamn verceksn biogiayi??
Ben de bugun baslicm buzdolabina koydum
DonukPudra ben bide rezene ictim bir su bardabi aksamda icicem
Csnm ya senle ayniyiz biz benimkide bugun yarim saat uyudu 2 kere tum gun uyanikti bakalim gece nolucak rezene verdim 3 kasik bide kendim ictim demjn 15 sdakka icinde catir catir kaka gaz yapti bezi doluydu aksamsa icicem bakalim ondanmi bende uyandigim zaman emziriyom zorlada olsa uyutuyom 5 dakkada oturma odasini topluyorum hemen kendime ufak bi khvalti hizli hizli yiyom o arada uyaniyo zatenYa gunduz 1 er 1 er saat toplam 2 saat uyuyodu. Simdi o da yok omzumds kucakta uyuyo yatiriyorm 15 20 dk uyaniyor.
Gunduz yetiskin insan gibi esniyor ama uyumuyor.yatagi yadirgasa dicem ki gece yatiyor besikte anlamadim.. bi is yapamiyorm yemek dahi zor yiyiyorum.yemeden nasil sut gelck.. anlamadim gitti ya
Amac gaz atimiysa bu nurse de atiyordu oglum ama gene ikinarak uyaniyordu. Gene uykusu azdi..Csnm ya senle ayniyiz biz benimkide bugun yarim saat uyudu 2 kere tum gun uyanikti bakalim gece nolucak rezene verdim 3 kasik bide kendim ictim demjn 15 sdakka icinde catir catir kaka gaz yapti bezi doluydu aksamsa icicem bakalim ondanmi bende uyandigim zaman emziriyom zorlada olsa uyutuyom 5 dakkada oturma odasini topluyorum hemen kendime ufak bi khvalti hizli hizli yiyom o arada uyaniyo zaten
Bende duzenli sabah aksam iceyim bariDonukPudra ben bide rezene ictim bir su bardabi aksamda icicem
Bende duzenli sabah aksam iceyim bari
Ben bundan 2 hafta once kendim iciyodum ozaman daha rahatti bebegim demekki ondanmis ic ic hem sutte yaparmis su damlayida aksama ver bakalim bi yarin bana yada gece izlenimlerini anlatirsinBende duzenli sabah aksam iceyim bari
Ben simdi esimede dedim metsil al bide girken onu alcak bakicam artik ama solede bisi var en azjndan gazin bi kismini atiyorAmac gaz atimiysa bu nurse de atiyordu oglum ama gene ikinarak uyaniyordu. Gene uykusu azdi..
Kimisi uykusu uzuyor rahatla saliyo dio anlamdim.. oyleyse nurse haveys bizde ise yariyo muydu ki?
Aynn bizde de durum boyle kanguru alip oyle is yapcm artik. Biraz da uzanip dinlenebilsek keske
Valla bugun hic vermedim. Benimkini gozlemledim surup verdigim zamandaki gibi atti gazini gene.Ben simdi esimede dedim metsil al bide girken onu alcak bakicam artik ama solede bisi var en azjndan gazin bi kismini atiyor
Esim metsilde almis o nasil acabaValla bugun hic vermedim. Benimkini gozlemledim surup verdigim zamandaki gibi atti gazini gene.
Bakalim 2 3 gun biobagiayi deneyelim
Hic bilmiyorum ki..Esim metsilde almis o nasil acaba
Ne durumdasin verdinmi damlayi?Hic bilmiyorum ki..
1er hafta istikrsrli gitmek gerek deneyelim.
En iyi biogalia diyolar ya bana dr nurse fayda etmedi dedim bunu dedi ama
Verdimm. Rezene kendim ictim osurdu sapsuk.Ne durumdasin verdinmi damlayi?
Ben bu aksam metsili verdim rezenedenmi metsildenmi anlamadim ama bayagi gaz cikardi kaka yapti ayni buyuk adam gibiydi ossurdu durdu
Gozleri gitti gitti geldi su anlik allahima cok aukur rahatiz mama verdim sutumu sagip bakicam ne kadar cikiyor dizimde uyuyor
Kiz biz yeni uyandikya ey masallahVerdimm. Rezene kendim ictim osurdu sapsuk.
Simdi omzumda emdi gaz cikartmaya calisiyom tik yok. Yatirinca kivranmazsa iyi
Kacta yatip kacta kalktiniz?Kiz biz yeni uyandikya ey masallah
Rezene ve metsili arkaa rkaya mi verdin?Kiz biz yeni uyandikya ey masallah
12 mama verdim hic vermiyodum sutume bakmak icin vrrdim ne kadar cikcam die 1 e dogru uyudu 5 te uyandikKacta yatip kacta kalktiniz?
Ne kadsr rezene verdin?
Yoksa metsil uyusturdu mu2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?