Aslında benim de aklımdan geçiyodu, tanışmak isterim sizinle. Burda çok paylaşımımız oldu sonuçta.Saol teyzesii sizin delikanlı da pek yakışıklı maşallah. Biz görüşelim ya biraz daha toparlanalim da
Kirkimi zi çıkaralım buluşalım bende ıkinizlede görüşmek isterimAslında benim de aklımdan geçiyodu, tanışmak isterim sizinle. Burda çok paylaşımımız oldu sonuçta.Efira38
Canım bak benim de uçları yoktu bu durumu bildiğim için doğumdan önce lansinoh göğüs ucu çıkarıcı aldım hastane de 2 gün kullandım eve gelince kullanmama gerek bile kalmadı ben çok memnun kaldım. O.dediğin.silikon uçtan benim arkadaş aldı ve bence faydasını görmedi ki mama vermek zorunda kaldı. Süt icin de mamsell in süt arttiricisi ni aldım onun yanında eve gelince süt yapan ne varsa yiyip içiyorum. Bulgur pilavı ama bol kimyonlu sogan ama tadını bozmasin diye fazla değil komposto dere otu çorba lar bol su sıvı olarak çay ıhlamur rezene et yumurta her şeyi hepsini yedim içtim hala daha ayniyim bugün 20 günlük olduk kilomuz da ii şükür. O tüylerden benim.kızda da var büyüdükçe dökülür diolar sıkma canınıselamlar herkese..iki haftalık bebeğim var sezeryanla doğum oldu sütüm 8. günde geldi ama pompayla sağıyorum uçları yok bebeğim çekemiyor slikon uçla deniyorum ona da gücü yetmiyor sütüm çok az..çok üzülüyorum çok çaresizim ..mama yedirmek zorunda kalıyorum sizin nasıl anneler süt olması için neler yememiz gerekir..bir de bebeğim çok tüylü doğdu sırtında .alnında,kulaklarında tüyler var dökülür mü bu tüyler..
25 günlük anne sütü sağıp veriyom 100 cc bi seferde anca doyuyor gün bir iki defa da 50 cc lik mama veriyom meme ucum yara olduğundan sağıp veriyomCnm mama mi veriyosun bide gac günlük. Benim kızım da ilk kakasindan sonra sariya dönmüştü sonra 8.gun fln tekrar yeşil oldu Yeşilli sarılı ebruli flndi. Mama da veriyodum. Sonra tekrar sarı oldu. Şimdi hem süt hem mama yiyo ama sarı yapıyo
ben biogaia kullaniyorum bide @Berenimbo nun tarif ettigi sekilde yardimci oluyorum gas cikarmasina cok zorlanirsaKızlar gaz için ne yapıyorsunuz?
Doktor sub samplex adında bir damla vermişti.
İlaç içirmek hiç içime sinmiyor.Yarar yerine zararı olur diye endişe ediyorum.
Televizyon izletmiyoruz tabii , sesini duyması sorun oluşturur mu ?Bizde hastaneden cikarken 2680 ile ciktik 2 fun sonraki kontrolumuzde 2550ydi bundan bir hafta once 3180 gramdi
Bugun itibariyle tami tamina 3500 kilo olmusuz boyumuz 51 cm olmus
Gece uyumadigini soledim 2 yasina kadar tv kesinlikle yasak evde tv yok gibi davrancaksiniz dedi
Aksam olunca isiklar kapancak dedi sadece kirmizi gece lambasi olabilir dedi
Asimizi olduk ultrasonda temiz cikti
Bide ogrendimki pazartesi is arkadaslarim bebek ziyaretine geliceklermis alttan alttan aoledim valla tekim evde die
Canim ben sub samplex ve biogaia kullaniyorum.ayrica kimyonla hazirlanan bi karidim var ondan veriyorum.biraz daha rahatladi gibi iki gundur.Kızlar gaz için ne yapıyorsunuz?
Doktor sub samplex adında bir damla vermişti.
İlaç içirmek hiç içime sinmiyor.Yarar yerine zararı olur diye endişe ediyorum.
Bilmiyprumki hicte aklima gelmedi sormakTelevizyon izletmiyoruz tabii , sesini duyması sorun oluşturur mu ?
Hiç içime sinmiyor bu ilaç işi , bana kalsa vermem. Eşimle anlaşamıyoruz ilaç konusunda.Sub samplex'i günde 3 kez 8 defa yazmış doktor.Ben günde 1 kez akşamları veriyorum.Canim ben sub samplex ve biogaia kullaniyorum.ayrica kimyonla hazirlanan bi karidim var ondan veriyorum.biraz daha rahatladi gibi iki gundur.
Bisbigo denesen. O gunde 1kez 5damlaymis..Hiç içime sinmiyor bu ilaç işi , bana kalsa vermem. Eşimle anlaşamıyoruz ilaç konusunda.Sub samplex'i günde 3 kez 8 defa yazmış doktor.Ben günde 1 kez akşamları veriyorum.
Ben rezene icirdim allahim veriyorum yuzume bu ne dermis gibi bakiyo kasigi yaliyo annem zehir vermez iceyim bari der gibide yapiyo o kasik suratiniBisbigo denesen. O gunde 1kez 5damlaymis..
Bende dunden beri bisi vermiyorum. Rezene kimyon vereym diyorum. Cok zormus ya.. evlatlarimiz kivraniyor
Sen ne zamn verceksn biogiayi??Ben rezene icirdim allahim veriyorum yuzume bu ne dermis gibi bakiyo kasigi yaliyo annem zehir vermez iceyim bari der gibide yapiyo o kasik suratini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?