Kasim 2015 dogum yapan anneler

Arkadaslar merhaba

Ameda sagma makinasi aldim elektrikli. İlk 3 gun falan cekim gucu cok iyiydi. Simdi cok kotu. 380 tl de para verdim iyisi olsun diye!!!

Neden makinanin performansi dustu? Sizde de oldu mu? İade talebinde bulunsam mi?

Canım bak benim de uçları yoktu bu durumu bildiğim için doğumdan önce lansinoh göğüs ucu çıkarıcı aldım hastane de 2 gün kullandım eve gelince kullanmama gerek bile kalmadı ben çok memnun kaldım. O.dediğin.silikon uçtan benim arkadaş aldı ve bence faydasını görmedi ki mama vermek zorunda kaldı. Süt icin de mamsell in süt arttiricisi ni aldım onun yanında eve gelince süt yapan ne varsa yiyip içiyorum. Bulgur pilavı ama bol kimyonlu sogan ama tadını bozmasin diye fazla değil komposto dere otu çorba lar bol su sıvı olarak çay ıhlamur rezene et yumurta her şeyi hepsini yedim içtim hala daha ayniyim bugün 20 günlük olduk kilomuz da ii şükür. O tüylerden benim.kızda da var büyüdükçe dökülür diolar sıkma canını

25 günlük anne sütü sağıp veriyom 100 cc bi seferde anca doyuyor gün bir iki defa da 50 cc lik mama veriyom meme ucum yara olduğundan sağıp veriyom

Reactions: GCA
Kızlar gaz için ne yapıyorsunuz?
Doktor sub samplex adında bir damla vermişti.
İlaç içirmek hiç içime sinmiyor.Yarar yerine zararı olur diye endişe ediyorum.

Televizyon izletmiyoruz tabii , sesini duyması sorun oluşturur mu ?

Kızlar gaz için ne yapıyorsunuz?
Doktor sub samplex adında bir damla vermişti.
İlaç içirmek hiç içime sinmiyor.Yarar yerine zararı olur diye endişe ediyorum.
Canim ben sub samplex ve biogaia kullaniyorum.ayrica kimyonla hazirlanan bi karidim var ondan veriyorum.biraz daha rahatladi gibi iki gundur.

Canim ben sub samplex ve biogaia kullaniyorum.ayrica kimyonla hazirlanan bi karidim var ondan veriyorum.biraz daha rahatladi gibi iki gundur.
Hiç içime sinmiyor bu ilaç işi , bana kalsa vermem. Eşimle anlaşamıyoruz ilaç konusunda.Sub samplex'i günde 3 kez 8 defa yazmış doktor.Ben günde 1 kez akşamları veriyorum.

Diğer başlıksa ben de oraya yazayım.
Sağolsun karman bu başlığı açmıştı.Doğuran doğurmayan karışıyordu.Şimdi hepimiz doğurduk.
Eski emektar başlığımıza devam edebiliriz.

Günaydın kızlar buz bugün 1 aylık aşımızi olduk asıdan sonra skinti yaşayan oldumu

Hiç içime sinmiyor bu ilaç işi , bana kalsa vermem. Eşimle anlaşamıyoruz ilaç konusunda.Sub samplex'i günde 3 kez 8 defa yazmış doktor.Ben günde 1 kez akşamları veriyorum.
Bisbigo denesen. O gunde 1kez 5damlaymis..
Bende dunden beri bisi vermiyorum. Rezene kimyon vereym diyorum. Cok zormus ya.. evlatlarimiz kivraniyor

Bisbigo denesen. O gunde 1kez 5damlaymis..
Bende dunden beri bisi vermiyorum. Rezene kimyon vereym diyorum. Cok zormus ya.. evlatlarimiz kivraniyor
Ben rezene icirdim allahim veriyorum yuzume bu ne dermis gibi bakiyo kasigi yaliyo annem zehir vermez iceyim bari der gibide yapiyo o kasik suratini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…