Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
bende dun google yazdm baktım akıntı adetın habercısıdır hamılelık belırtısı degıldır yazıo du hangısı dogru bılemedım hıc
şeffaf akıntı yada beyazımsı akıntıya hamilelik belirtisi diolar ama her kişide olur mu orasını bilmiyorum

yumurtlama dönemi dışındaki şeffaf akıntı genelde hamilelik belirtisi diye söylenir cnm inş öyledir bende de akıntı var ama önemsemiyorum zaten oldum olası akıntım olur benim
şeffaf akıntı dedıgım aslında bnm yumurtam catlayalı tam bır hafta oldu ne agrım ne bıseyım vardı ara ara akıntı gördum fakat bugun cok az agrım oldu bırkac sanıye wc gttm iççamasırım ıslaklık vardı azcık seffaf dıye ona dıorm

cnm peki progestan kullanıo musun şuanda maalesef ona yapıo böyle belirtiler hatta ben ilk klomen kullandığım ayda hamile gibi geziodum o kadar emindim yani meğerse progestan yüzündenmiş. Ama inş bu belirtiler senin için gebelik belirtisidir arkadaşım bunu yürekten söylüyorum.
Ayy sağol canım hepimiz inşallah en kısa zamanda güzel haberler yazıcaz buraya. Ewet kullanıyorum ismi duphason sabah akşam içiyorum ama daha dün başladım içmeye daha önce klomen kullandığımda progestanın jel ve bant şeklini kullanmıştım hiç böyle bir belirti ile karşılaşmamıştım bakalım hayırlısı bu ara zaten herşeyi hamileliğe yorar oldum

şeffaf akıntı dedıgım aslında bnm yumurtam catlayalı tam bır hafta oldu ne agrım ne bıseyım vardı ara ara akıntı gördum fakat bugun cok az agrım oldu bırkac sanıye wc gttm iççamasırım ıslaklık vardı azcık seffaf dıye ona dıorm
Kızlar o yumurtlama belirtisiymiş ben doktoruma sormuştum, ama hamile kalınıncada yerleşme esnasından itibaren sarı akıntı geliyormuş herkeste aynı olurmu bilmem tabi

Kızlar o yumurtlama belirtisiymiş ben doktoruma sormuştum, ama hamile kalınıncada yerleşme esnasından itibaren sarı akıntı geliyormuş herkeste aynı olurmu bilmem tabi
bnm yumurtlama sönemım gectı cnm yumurtam catllayalıda bır hafta oldu

İğnemi de vuruldum kizlar Rabbim bu mubarek gunde hayirli kilar insallah biraz zor oldu igneyi vurulmam ben yapmaya cesaret edemedim İs yerimin ordaki saglik ocagina gittim yapamam dedi kaydin burda degil ordan eczaneye onlar bizde yapamayiz dedi tekrat saglik ocagina gittim kaydimi oraya aldida oyle yapti sinir oldum valla alti ustu gobekten igne yapacaklar

İğnemi de vuruldum kizlar Rabbim bu mubarek gunde hayirli kilar insallah biraz zor oldu igneyi vurulmam ben yapmaya cesaret edemedim İs yerimin ordaki saglik ocagina gittim yapamam dedi kaydin burda degil ordan eczaneye onlar bizde yapamayiz dedi tekrat saglik ocagina gittim kaydimi oraya aldida oyle yapti sinir oldum valla alti ustu gobekten igne yapacaklar
hadı hayırlısı cnm

Amin canim sagol senin batada az kaldi insallah güzel haberler vereceksin
tam bugun bat a 1 hafta kaldı ama cnm umutsuzum nedense adette bır hafta kala ayaklarım buzlukdakı buza dönüşür çift kalın corap ve ev ayakabbısı oldugu halde ayaklarım suan buzz gbi desem yeridir gögüslermde azcık şişti normalde acımıo ama doknununca acıo gaz halındeyım devamlı öle bı hıssıyat var

daha önce sana demiştim bu ay içime doğdu hamile olcaksın diye inşallah doğru çıkacak inanıyorum

tam bugun bat a 1 hafta kaldı ama cnm umutsuzum nedense adette bır hafta kala ayaklarım buzlukdakı buza dönüşür çift kalın corap ve ev ayakabbısı oldugu halde ayaklarım suan buzz gbi desem yeridir gögüslermde azcık şişti normalde acımıo ama doknununca acıo gaz halındeyım devamlı öle bı hıssıyat var

Rabbım herseyın hayırlısını versın canım ama olumsuz dusunme hıc bellı olmaz belırtıler kısıden kısıye degısır ve adet belırtısıyle hamılelık belırtısı aynı olur derler bekleyelım bakalım

Rabbım herseyın hayırlısını versın canım ama olumsuz dusunme hıc bellı olmaz belırtıler kısıden kısıye degısır ve adet belırtısıyle hamılelık belırtısı aynı olur derler bekleyelım bakalım
aynenn dıkkat ettımde megerse ben ay hamılelık belırtısı yasıyomusum :D ama bu aydan ümidim yok pek ilşki iyi gecmedi cunku ve halada ara vermıs durumundayz kasıklarmda agrı yok bır haftadr yumurta catladgndan berı dun ıkı sanıyelık agrı grdı ılk defa wc gttm su gbı akıntı vardı cok az o kadar

aynenn dıkkat ettımde megerse ben ay hamılelık belırtısı yasıyomusum :KK70: ama bu aydan ümidim yok pek ilşki iyi gecmedi cunku ve halada ara vermıs durumundayz kasıklarmda agrı yok bır haftadr yumurta catladgndan berı dun ıkı sanıyelık agrı grdı ılk defa wc gttm su gbı akıntı vardı cok az o kadar

Kısssmeeett hıc bellı olmaz belkıde annesını yormadan gelıyor mınnak suprız yapacak sana :)

Kısssmeeett hıc bellı olmaz belkıde annesını yormadan gelıyor mınnak suprız yapacak sana :)
öle olursa bana gercekden büyük sürpriz olur gecen ay cok belırtım vardı cok umutluydum bu ay hiç tık yok yanı şaşkınım bende akıntımda oldu gecen ayla bu ayı kıyaslıorm dönem dönem kasık agrısının suan devam edıo olması gerektı demekkı her ay farklı seyler oluo

öle olursa bana gercekden büyük sürpriz olur gecen ay cok belırtım vardı cok umutluydum bu ay hiç tık yok yanı şaşkınım bende akıntımda oldu gecen ayla bu ayı kıyaslıorm dönem dönem kasık agrısının suan devam edıo olması gerektı demekkı her ay farklı seyler oluo

Kesınlıkle öyle heray bırbırını tutmuyor inşallah süpriz yapacak annesi öyle beklemedıgın ayda gelırmıs ya belkıde senın de oyle olacak Şu mübarek cuma günüde Rabbim dualarımızı kabul etsın emeklerımızı bosa cıkarmasın hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze

sana demiştim inşallah hayırlısıyla olur stresi azaltmamız lazım..
aayy cok saol cnm aslında bana dedgnı hatrladm fakat emın olmak ıstedım bana bu ay cok dıyen oldu bılıomusun burdann ayy allahım bu cumaa saatınde bıze hayrlı saglık lı bır evlat nasıp eder ınsalllahhhh

Back
X