- Konu Sahibi Minikkk001
inşallah bütün isteyen ve hakeden herkese Rabbim nasip eder inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aammıııınnnnnnn ya bu ay gebelık olmasa bıle bnm ıcın bı ılerleme aslında cunku yumurtam kendılıgnden buyudu catladı ılaca cvp verdı bunyem ve doktornda progestan vermesıde benı heyecanlandrdı aslında bu ılac her degsk konuda verılıoo tam olarak bana nıye verdgnı demedıKesınlıkle öyle heray bırbırını tutmuyor inşallah süpriz yapacak annesi öyle beklemedıgın ayda gelırmıs ya belkıde senın de oyle olacak Şu mübarek cuma günüde Rabbim dualarımızı kabul etsın emeklerımızı bosa cıkarmasın hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze
aammmınn dun kızın bırı bana msj attı onun bır tanıdı elını karnına koyup gunde 707 kere ya varis (c.c) dıye tesbıh cekmısss denemekde fayda var ben dun basladminşallah bütün isteyen ve hakeden herkese Rabbim nasip eder inşallah
aammıııınnnnnnn ya bu ay gebelık olmasa bıle bnm ıcın bı ılerleme aslında cunku yumurtam kendılıgnden buyudu catladı ılaca cvp verdı bunyem ve doktornda progestan vermesıde benı heyecanlandrdı aslında bu ılac her degsk konuda verılıoo tam olarak bana nıye verdgnı demedı
aynennn öle cnm inşaallah en kısa zamanda hayallerımız gercege dönüşür rabbım bebeklerımıze kavusturur bızı bugun yumurtam catlayalı 8 gün olduBenım bıldıgım döllenme olursa bebek rahat tutunsun yardımcı olsun dıye verılıyor ınsallah herseyın faydası olmusturda bebısın gelır her ay her tedavıe bıraz daha ılerleme kaydedıyor bır adım daha yaklaısyoruz bebıslerımıze
aynennn öle cnm inşaallah en kısa zamanda hayallerımız gercege dönüşür rabbım bebeklerımıze kavusturur bızı bugun yumurtam catlayalı 8 gün oldu
iinşşaallah cnmmm yumurta döllendıkten 5,6 gün sonra rahme yerlesırmıs bebıs ve kanama olurmuss bende olmadı ama hatta akıntı bıle yokAminnn canım oyy ne güzel benımkı daha catlamadı Allah'ın izniyle döllendi yuvarlana yuvarlana tutunmaya gıdıyordur sımdı ınsallah
iinşşaallah cnmmm yumurta döllendıkten 5,6 gün sonra rahme yerlesırmıs bebıs ve kanama olurmuss bende olmadı ama hatta akıntı bıle yok
evet cnm takmamaya calısacagım zaten belırtı aramıyorm ben bu ay varsayımları degerlendırmeye calısıorm bakalım kısmetAma o herkeste olacak dıye bırsey yokkı benım kuzenlerımde olmadı mesela o kadar dınleme takılma ve stres yapma ınan sadece dua et olacak Allah'ın ıznıyle
oooofff sabah progestan hapını ıctımmı ıcmedımmı hatırlamıorm maalesef ya bu ay hafıza kaybı cok yasadımm sımdı 15 günlük ilaç bu günde iki tane alıorm 12 kasımda basladım bugun 20 kasım sekızıncı gunun içerisindeyım kalan ilaç sayısı 14 yanı 7 günlük şimdi içmişmiyim sabah içmemişmiyim
aynenn cnm bende hesapladm ıcmemısım ıctım bırtane cok unutkanlık yasadım bu ay ılk defa ilaçlardanmıdır nedır az önce wc gttım su gbı akıntım gelmıs renksiz iç çamasrmda su ile ıslanmıs gbıydıBence içmemıssın canım eger ıcmıs olsan tek sayı kalması lazım kı aksam da ıcınce cıfte donussun
aynenn cnm bende hesapladm ıcmemısım ıctım bırtane cok unutkanlık yasadım bu ay ılk defa ilaçlardanmıdır nedır az önce wc gttım su gbı akıntım gelmıs renksiz iç çamasrmda su ile ıslanmıs gbıydı
cnm normalde akıntın olmuyosa bence de sen hamilesin yaa inş :)aynenn cnm bende hesapladm ıcmemısım ıctım bırtane cok unutkanlık yasadım bu ay ılk defa ilaçlardanmıdır nedır az önce wc gttım su gbı akıntım gelmıs renksiz iç çamasrmda su ile ıslanmıs gbıydı
gecen ayda akıntım vardı ama cok yogundu hahh dıodum tamammm hamılelık belırtısı ama gecen hafta yumos catladı ya o gun bugundur beyaz kıvamda akıntı yok su gbı azcık azcık az önce lavaboya gtttmm baktm baya şaşırdım kocaman su lekesı gbıcnm normalde akıntın olmuyosa bence de sen hamilesin yaa inş :)
canımmm hayırlısı olsun inş olur seninde bu ay .. o iğne meselesini hiç sorma cnm bende geçen ay çok zorlukla vurdurdum iğneyi doktorun bana yazdıgı iğne kalçadan vurulandı pregnyl di ve ben saatlerce o iğneyi aradım doktora ulaşamadım ne yapim diye 12-2 arasında vurulacaksın demişti en sonunda 2 ye 10 kala eşim şehrin nerdeyse çıkışındaki üni hastanesinin ordaki bi eczanede buldu ve tam 2 de yanımdaydı iğneyi vuruldum sonra da bi güzel oturdum ağladım sinir boşalması yaşadım :) halbuki strese gerek yokmuş bi iğne daha varmış ovitrelle diye galiba senin vurulduğundan onu da alabilirmişim ama bilemedim doktora da ulaşamadım belki ulaşsam söylerdiİğnemi de vuruldum kizlar Rabbim bu mubarek gunde hayirli kilar insallah biraz zor oldu igneyi vurulmam ben yapmaya cesaret edemedim İs yerimin ordaki saglik ocagina gittim yapamam dedi kaydin burda degil ordan eczaneye onlar bizde yapamayiz dedi tekrat saglik ocagina gittim kaydimi oraya aldida oyle yapti sinir oldum valla alti ustu gobekten igne yapacaklar
inşşallah ama regl belırtım var ayaklarm buzdan kaleye dönmeye basladı hep öle olur öncedenBen inanıyorum senden güzel haberler alacagız demıstı dersın bakDalgınlıktandır canım aklını kurcalayan seyler varsa ondandır
ay cnm inş benim dediğim gibidir yaa hayırlısıyla hepimiz güzel haberler verelim inş bu aygecen ayda akıntım vardı ama cok yogundu hahh dıodum tamammm hamılelık belırtısı ama gecen hafta yumos catladı ya o gun bugundur beyaz kıvamda akıntı yok su gbı azcık azcık az önce lavaboya gtttmm baktm baya şaşırdım kocaman su lekesı gbı
inşşşş bu ayy guzel haberler alırız verırızz bırbırımızeay cnm inş benim dediğim gibidir yaa hayırlısıyla hepimiz güzel haberler verelim inş bu ay
canımmm hayırlısı olsun inş olur seninde bu ay .. o iğne meselesini hiç sorma cnm bende geçen ay çok zorlukla vurdurdum iğneyi doktorun bana yazdıgı iğne kalçadan vurulandı pregnyl di ve ben saatlerce o iğneyi aradım doktora ulaşamadım ne yapim diye 12-2 arasında vurulacaksın demişti en sonunda 2 ye 10 kala eşim şehrin nerdeyse çıkışındaki üni hastanesinin ordaki bi eczanede buldu ve tam 2 de yanımdaydı iğneyi vuruldum sonra da bi güzel oturdum ağladım sinir boşalması yaşadım :) halbuki strese gerek yokmuş bi iğne daha varmış ovitrelle diye galiba senin vurulduğundan onu da alabilirmişim ama bilemedim doktora da ulaşamadım belki ulaşsam söylerdi