Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Kızlar ordamısınız.pazartesi çatlatma iğnesi oldum.dünden beridir de progestan kullanyorum. 2 3gündür bayağı kasıklarm ağrıyor.sancı yapıyor.belim falan çok ağrıyor.yaşayanınız var mı benzer bişey?

Kızlar ordamısınız.pazartesi çatlatma iğnesi oldum.dünden beridir de progestan kullanyorum. 2 3gündür bayağı kasıklarm ağrıyor.sancı yapıyor.belim falan çok ağrıyor.yaşayanınız var mı benzer bişey?
Cnm ignenin boyle etkileri var asiri kasik agrisi bel agrisi yapior ama adet tarihine kadar gecmezse bu şikayetler gebelik dusunebilirsin ben adete bir hafta kala baslayan bicak saplanmasi tarzindaki agrilardan umutlanmistim hala da devam edio bu agri anlik agrilar ama uzun surmuyo

Cnm ignenin boyle etkileri var asiri kasik agrisi bel agrisi yapior ama adet tarihine kadar gecmezse bu şikayetler gebelik dusunebilirsin ben adete bir hafta kala baslayan bicak saplanmasi tarzindaki agrilardan umutlanmistim hala da devam edio bu agri anlik agrilar ama uzun surmuyo
Ne biliyim endişenedm kist falan mı yaptı acaba diye.demin de adet olmuş gibi hissettim.bi baktım deli gibi akıntı gelmiş.kasıkdaki sancı ve batma da sürekli var.nyse bir süre bekleyip olmadı haftaya doktora giderim:((

Ne biliyim endişenedm kist falan mı yaptı acaba diye.demin de adet olmuş gibi hissettim.bi baktım deli gibi akıntı gelmiş.kasıkdaki sancı ve batma da sürekli var.nyse bir süre bekleyip olmadı haftaya doktora giderim:KK43:(
Cnm daha bi hafta bile olmamis igne olali acele etme belli olmaz ki daha haftaya en az 14 gun gecmesi lazim ignenin ustunden yani doktora gitsen bile o da ayni seyi soylicek

Benim canim sıkkın biraz o yuzden pek giremedim degerim artiyor ama ikiye katlayarak artmiyor ne olacak bilmiyorum iyi dusunmek istiyorum korkuyorum pazartesi tekrar kan verecegim
Kac cikti cnm carsamba gunu yaptirdigin tahlilin sonucu canini sikma cnm simdiden baska sikayetlerin var mi kasik agrisi lekelenme gibi

nee demk cnm olurmu hıc bnce degerın yukselıcek bak görr

Cnm hic sikma canini sonradan acilanlari cok gordum ben burda canini skip bebisi uzme hem illa iki kat artmasina gerek yokmus en az yuzde 60 artmasi gerekiomus
Kizlar cok sagolun insallah oyle olacak hersey güzel olacak evet canim boyle olanlarda varmis insallah pazartrsi guzel sonuc alacagim

Back
X