Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Kizlar cok sagolun insallah oyle olacak hersey güzel olacak evet canim boyle olanlarda varmis insallah pazartrsi guzel sonuc alacagim
canmm kötu dusunme zatenn en azından katlanarak olmasada artıyomuss düşmemiş ya ona duaa et yenı yenı tutunuo bebısın vucudun yenı yenı tepkı verıo o sekılde düşün inşşallahda p.tesi güzel sonuclar alcksn

canmm kötu dusunme zatenn en azından katlanarak olmasada artıyomuss düşmemiş ya ona duaa et yenı yenı tutunuo bebısın vucudun yenı yenı tepkı verıo o sekılde düşün inşşallahda p.tesi güzel sonuclar alcksn

Bende oyle dusunmeye calisiyorum daha minik bebegim kucucguz diyorum canim insallah katlanacak degerim pazartesi atak yapacak bebegim

Yani kızlar dün de yazmştm ben iğneyi pazartesi oldum.zaten gerekli ilişki olmştu.bugün ki spontane ilişkide ölüyorum hala o kadar ağrım var ki geçmyor.yumurtalklarım patlıycal gibi sancı yapıyor.bir daha yapmıycam sanrm klomen çatlatma iğnesi falan.o kadar sancım oldu ki ilişki sonrası inanamazsnız.çok kötüyüm :(

Merhaba arkadaslar klomeni kaçıncı kez kullandğnızda hamil kaldınız bende bu ay başlicam inşallah gerek kalmaz ama bugün yarn regl olurum belirtilerim var lütfen cvp bekliyorum...

Z zaynap 6 aya kadar klomen kullanılıyo canım kişide kişiye değişiyor.ilk ayda kalan da var son ayda ben bi tek bu ay kullanmadim ekim ve kasım.da 2 ay kullandm gebelik.oluşmadı bu ay biraktim ilaci

Hadi ya hayırlısı bklm inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz bklm ben daha ilk kez kullanıcam inşallah gerek kalmaz ama en geç yarn akşama regl olurum biliyorum cünkü hiç şaşmaz sağol cnm cvp için

Hadi ya hayırlısı bklm inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz bklm ben daha ilk kez kullanıcam inşallah gerek kalmaz ama en geç yarn akşama regl olurum biliyorum cünkü hiç şaşmaz sağol cnm cvp için
amın cnm ınsallah bu ay hsg cekıldıgı ıcın ılac kullanmadm doktorumuda degstrdımm yenı doktrda klomenı gerek görmedı vermedı 3 ay beklıcezz dedı

canım degerım bugun dususe gectı dusuk yapıyorum sen sagsalım al kucagına bebegnu
Canimmmm yaa cok uzuldumm :( Rabbim hayirlisini versin ins sikma canini cok bak cok sukur hamile kalabiliosun ins yakin zamanda sevincinle bugunku uzuntunu unutacaksin inaniyorum hem dusugun arkasi cabuk gelir derler dikkat et kendine senden onemli bisey yok suanda :(

canım degerım bugun dususe gectı dusuk yapıyorum sen sagsalım al kucagına bebegnu
Can'ım ben yazamıyorum be taraftan iş Bi taraftan kpss ama sessizce takip ediyorum sizi çok üzüldüm tatlım Rabbim inş tez Zaman'da yeniden hamilelik nasip eder. Zeyneb'e katılıyorum en azından hamile kaldığını gördün... Rabbim sağlıklıbi Bebek nasip etsin inş

zeynep-ahmet zeynep-ahmet tam gaz devam çalışmalara bni kocaya biseyler olmuş ilişkinin i sini anmadan iliski istiyo valla bugün yumurtlama tarihim iliski oldu bakalım ama çok zorlandmm karnim.agridi ilişkide zor dayandm.o derece

zeynep-ahmet zeynep-ahmet tam gaz devam çalışmalara bni kocaya biseyler olmuş ilişkinin i sini anmadan iliski istiyo valla bugün yumurtlama tarihim iliski oldu bakalım ama çok zorlandmm karnim.agridi ilişkide zor dayandm.o derece
Iyi iyi cnm masallah diyelim adama :) yumurtlama gunu oluyo cnm iliski sirasinda agri iyi yakalamissiniz hadi yumurtlamayi:)

Back
X