Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
bnmkıde saat gbidir hıc sekmez adetım bende klomen fln kullandım ıkıncı ayım gecıktrmemıstı hıc mısafır varkende olmuo maalesef esım mızmızlanır ztn onun yuzunden stres oldum ben ilşkide zorluk cıkardı bu ay ondn
inş bebeğiniz olursa sevdirme cnm ona :) benimki bu konuda sorunlu değil ya çok şükür misafiri de takmaz doğal şeyler bunlar onlar yapmıo mu sanki der hep :)

inş bebeğiniz olursa sevdirme cnm ona :) benimki bu konuda sorunlu değil ya çok şükür misafiri de takmaz doğal şeyler bunlar onlar yapmıo mu sanki der hep :)
ya bnm eşim gıcık maalesef bende ztn esıme dedım cocugum olsun sana sevdrmıcem dedım haketmıosun cunku dedım bu ay bos gecerse doktora gttgmı sölemicem bakalım o zaman ne olck zaten cok ters yaptm eşime bu olaylar yuzunden yetersızsen bırdaha cocuk lafı etmeyeceksn o zaman dedım kaldı öyle

ya bnm eşim gıcık maalesef bende ztn esıme dedım cocugum olsun sana sevdrmıcem dedım haketmıosun cunku dedım bu ay bos gecerse doktora gttgmı sölemicem bakalım o zaman ne olck zaten cok ters yaptm eşime bu olaylar yuzunden yetersızsen bırdaha cocuk lafı etmeyeceksn o zaman dedım kaldı öyle
oo ağır olmuş ama bazen hakediolar ya seni tek başında bırakmıcak ya da istiyorum demicek çocuk bu tek başına olmuyo maalesef

oo ağır olmuş ama bazen hakediolar ya seni tek başında bırakmıcak ya da istiyorum demicek çocuk bu tek başına olmuyo maalesef
mecburen agır konusmak zorunda kaldm cunku ben haftanın ıkı gunu vajınal ultrasona grıyorum sıgarayı bıraktımm beslenmem degıstı hayıt suyu baska bıtkıler bal çöğrek otu tarcın karstıorm hergun uzerıne hormon ılacı içiorum onunda elını tasın altına koyması lazım bnmde zoruma gttı bagırdım oda üzüldü ama psikolojkmen mıs onunda yapcak bişeyi yokmus falan filan bnde bagırmıstım ben hayatımdan memnundum dedım doktora gıtmemı ısteyen sızdınız dahada gıtmıyorum yok sana cocuk dedım

yani anlayacagın ilşkilerimizde cok stres altında gectı ondan verim alamayacagımızı düşünüyorummm strestennn agzımda bıle yara cıktı yanı

yani anlayacagın ilşkilerimizde cok stres altında gectı ondan verim alamayacagımızı düşünüyorummm strestennn agzımda bıle yara cıktı yanı
cnm stres yapma ya bak diğer arkadaşa da yazdım herşeyin başı sağlık bak iyi düşünmüşsün gidersen de gitmedim dersin doktora gerekiosa da bir iki ay hem vücudunu hem kafanı dinlendir biraz da o tutuşsun artık uğraşmadığını sansın

cnm stres yapma ya bak diğer arkadaşa da yazdım herşeyin başı sağlık bak iyi düşünmüşsün gidersen de gitmedim dersin doktora gerekiosa da bir iki ay hem vücudunu hem kafanı dinlendir biraz da o tutuşsun artık uğraşmadığını sansın
zaten doktoru bırakcagımı söleynce neden falan dedı ben bosuna dedım göruosun gidiyorumda ne oluo dedım anlaşamıyoruz o yuzden gıtmıyorum dedım sıkıya gelemem ben senlede ugrasmaam dedım aklı sıra sevımlılık yapıo yumurtanın catladıgı gunun ertesı günü biz ilşkiye grdk ıkı saat ugrastık esım bosalma sorunu yasadı pskolojkmen ben herneyse sonunda nihayet meni geldi cok tuhaf bişey oldu içerdennn bısey cektı dedı ertesı gun de ilşkiye grmek istemeyınce gerek yok o gun yaptgmz tutmustur dıyıp durdu ama kök söktrcem :D

zaten doktoru bırakcagımı söleynce neden falan dedı ben bosuna dedım göruosun gidiyorumda ne oluo dedım anlaşamıyoruz o yuzden gıtmıyorum dedım sıkıya gelemem ben senlede ugrasmaam dedım aklı sıra sevımlılık yapıo yumurtanın catladıgı gunun ertesı günü biz ilşkiye grdk ıkı saat ugrastık esım bosalma sorunu yasadı pskolojkmen ben herneyse sonunda nihayet meni geldi cok tuhaf bişey oldu içerdennn bısey cektı dedı ertesı gun de ilşkiye grmek istemeyınce gerek yok o gun yaptgmz tutmustur dıyıp durdu ama kök söktrcem :KK70:
söktür cnm haketmiş valla :) ama inş içine doğmuştur da öyle demiştir

söktür cnm haketmiş valla :) ama inş içine doğmuştur da öyle demiştir
inş canım kendını suclu hıssettı oda hıssetmedı degıl cok işkolik sabahın 5inde kalkma hastalıgı var bunlarda aılece aksamda halıyle yorgun gelıp hemen uyyuyo bu ilşki meseleside zoruna gtmeye basladı önceden valla ben evde kacıcak delık arıyodum sımdı adam nazlanıyo

inş canım kendını suclu hıssettı oda hıssetmedı degıl cok işkolik sabahın 5inde kalkma hastalıgı var bunlarda aılece aksamda halıyle yorgun gelıp hemen uyyuyo bu ilşki meseleside zoruna gtmeye basladı önceden valla ben evde kacıcak delık arıyodum sımdı adam nazlanıyo
cnm ya bence otur ılımlı bi şekilde ne hissettiğini güzelce anlat kızmayla küsmeyle bu işler daha da kötüye gidio ilişkiniz zarar görmesin bebek olmasa da çiftler birbirine bağlı olmalı

cnm ya bence otur ılımlı bi şekilde ne hissettiğini güzelce anlat kızmayla küsmeyle bu işler daha da kötüye gidio ilişkiniz zarar görmesin bebek olmasa da çiftler birbirine bağlı olmalı
valla cnm ben 4 senedır evlıyım cocugun c sini duymaya tahammulum yoktu 3 ay öncesine kdr cocuk kelımesınden evde kacıcak delık arıyodum o derece arkadasmn cocugunu seve seve cocuga alıstm bırden cocuk manyagı oldum eşimde cocuk dıye deli oluodu tedavi görunce roller degsti

oda cok cocuk ıstıyo ama armut piş agzıma düş istio

hayırlısı olsun cnm sıkma canını dicem ama sıkılıo ister istemez ama çok yıpratma kendini ben ik üç ay önce o kdar üzüldüm ki günlerce ağladım psikolojim bozuldu ve rahatsızlandım hastane hastane gezdim şimdi anlıyorum ki herşeyin başı sağlık ben kendimi de yırtsam zamanından önce gelmicek bebeğim ve de neyi çok istersen Allah onun yokluğuyla imtihan edio insanı .Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inş bi sonraki ay verirsin bize müjdeyi üzülme cnm

Ne kadar guzel seyler yazmissin arkadasim haklisin herseyin vakti ve zamani var sadece biz aceleciyiz bunda bir hayir vardir biliyorum ama uzulmemekte elde degil inşallah siz guzel haberler veririsiniz

eşimde şimdi şaka gibi kur yapıyo yarın enerjımın tamamını toplamıs olacagım dıye yarın adetın 22. günü hiç uygun bir dönem degıl gebelik için zaten yumurta catlayalıda 5 gün oldu oldu

Evet ovitrella vurulmuştum cumrtesi günü galiba çatlama ağrısıydı şimdi daha iyiyim dolgunlukta vardı ama ağrı çok oldu kuyruk sokumum dahi çok ağrıdı
Simdi bende de kuyruk sokumu agrisi var cnm bi de yumurta gelismeyen tarafda agri oldu ya uzuldum cunku o taraf tikali ne oluyo olabilir ki orda ins yumurtalar orda degildir yoksa yine dis gebelik olur cok korkuyorum

eşimde şimdi şaka gibi kur yapıyo yarın enerjımın tamamını toplamıs olacagım dıye yarın adetın 22. günü hiç uygun bir dönem degıl gebelik için zaten yumurta catlayalıda 5 gün oldu oldu
Ise yaramicak ya gelir enerjisi cnm ne ise yaricak demedin mi

Back
X