Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Aynen cnm o boy olcusunden bende aldim iki ay once resmen hamile gibi geziodum kasik agrisi bel agrisi neyse adet oldugun zamanlarda da oluyodu ama benim goguslerim adet zamani hic degismez ve agrimaz ama o ay hic dokunamiodum bile sistiler ve ozellikle uclari cok agriodu sonuc ne oldu tabiki de husran o yuzden bu ay hic bi belirti beni heyecanlandirmiyor
aynennn öle cnmmmm napalım artık kader kısmet

Kizlaaaar kasik batmalarim cok artti gece yatakta donerken bile rahatsiz oluyorum acaba yumurtalar catlamadi da kist mi oldu ya ondan mi bu batmalar mide bulantisi da var istahin pek yok ama insulin direncibicin ilac kullaniorum ondan olabilir

Kizlaaaar kasik batmalarim cok artti gece yatakta donerken bile rahatsiz oluyorum acaba yumurtalar catlamadi da kist mi oldu ya ondan mi bu batmalar mide bulantisi da var istahin pek yok ama insulin direncibicin ilac kullaniorum ondan olabilir
bnmde dün kasıklarıma gece agrı grdı yumurtaa buyurkenki olan agrıdan yyanııı akıntım yogunlastı seffaf birde koku hıssettm ya hıc olmaz normalde

bnmde dün kasıklarıma gece agrı grdı yumurtaa buyurkenki olan agrıdan yyanııı akıntım yogunlastı seffaf birde koku hıssettm ya hıc olmaz normalde
Cnm sagda solda degilde ozellikle tam kasigimin ortasinda oluyo benim bilemedim bende neden ins bebislerdendir yaa

inşş cnm bnm sagda oldu akıntm cok yogunlastıı aksamm koktu burnumaa aallah allah dedm normalde olmazz neden acaba
cnm kokulu olması genelde enfeksiyon diolar ama sen yine de doktoruna gittiğinde bi sor kokusuz ve seffaf ya da beyazımsı akıntıya normal diolar diye biliyorum

cnm kokulu olması genelde enfeksiyon diolar ama sen yine de doktoruna gittiğinde bi sor kokusuz ve seffaf ya da beyazımsı akıntıya normal diolar diye biliyorum
enfeksıyon kapmamm da bıraz ımkansız gbı bırlıktelık bıle olmadı ıc camasrm devamlı temızlır tuvalete cıktkdan hemen sonrada tahretlenır temızlerm ama

valla bilemedim o zaman cnm bi sor bakim doktoruna gittiğinde
aayy pazar gttmmm elım kolum koptu eve bı geldım bı baktm iç çamasrmmm ful akıntı ılk defa bu kadar cok gördm şok oldm inş biley yoktr kokuda öle pis bi koku dgeıl ama bnı rahatsz ettı nedense

aayy pazar gttmmm elım kolum koptu eve bı geldım bı baktm iç çamasrmmm ful akıntı ılk defa bu kadar cok gördm şok oldm inş biley yoktr kokuda öle pis bi koku dgeıl ama bnı rahatsz ettı nedense
cnmm ağır kaldırmasaydın yaaa.normalde olmuo bu kadar akıntı demiştin var bişeyler sende ya hadi bakim hayırlısı :)

cnmm ağır kaldırmasaydın yaaa.normalde olmuo bu kadar akıntı demiştin var bişeyler sende ya hadi bakim hayırlısı :)
gecen ayda bnde akıntı oldu ama bu kadar degıl ıkı gundr yogunlastı yumurta catladgndan berı ne agrı var ne bısey tek tük akıntı vardı minnacık dün gece kasklrm da hafıf agrıda oldu ondan snra akıntılar yogunlastı

bat a 15 gün kala tammm bıraktım ilşkiyi pişman oldm bu kadar erken bıraktgma sımı bat a 5 gün kalmıs oldu
Cnm biz birakmadik ya hala devam edioz gun asiri iliskiye. Ama iliski sirasinda zorlaniorum agrim oluo . simdi bile agrim var ya sanki ara ara bicak batiyo gibi oluo bazen de sanki gaz sancisi gibi girio ama saniyelik yani uzun surmuyor

Cnm biz birakmadik ya hala devam edioz gun asiri iliskiye. Ama iliski sirasinda zorlaniorum agrim oluo . simdi bile agrim var ya sanki ara ara bicak batiyo gibi oluo bazen de sanki gaz sancisi gibi girio ama saniyelik yani uzun surmuyor
ben hata yaptm maalesef ya sen ıyı yapmıssın ben yumurta catladıgı gun bırde ertesı gunu ılıskı oldu dahada olmadı zaten eşim o kadar yogun ki yüzünü zor dönüorum şansıma tedavim en yogun oldugu zamanlara denk geldi baska zamanlar dibimde kuyrruk olan adam şimdi yokkk maalesef

internettenn okudum sımdı adette yakın gelen beyaz seffaf akıntı gebeliğin işsareti değilmiş adet görüleceğine işaretmiş

internettenn okudum sımdı adette yakın gelen beyaz seffaf akıntı gebeliğin işsareti değilmiş adet görüleceğine işaretmiş
Valla cnm bende burda cok okudum oyle akintisi gelip hamile cikan yani kisiden kisiye degisir bu ki senin her zaman boyle yogun akintin olmamis yanlis hatirlamiosam

Valla cnm bende burda cok okudum oyle akintisi gelip hamile cikan yani kisiden kisiye degisir bu ki senin her zaman boyle yogun akintin olmamis yanlis hatirlamiosam
aynenn ama bnm gecen ayda akıntım vardı normalde hıc akıntılı biri degılımdır ama klomen kullandm ilaç tan olabılıomuss ogrendm snradan bu ayda yıne klomen ama bu kadar yogun degıldi 2 gündür yogunlugu arttı bi ara kesılmıstı bır kac gün

aynenn ama bnm gecen ayda akıntım vardı normalde hıc akıntılı biri degılımdır ama klomen kullandm ilaç tan olabılıomuss ogrendm snradan bu ayda yıne klomen ama bu kadar yogun degıldi 2 gündür yogunlugu arttı bi ara kesılmıstı bır kac gün
anladım cnm hayrolsun diyelim o zaman. benim de kasık ağrım çok ya napcam bilmiyom bi yandan da korkuyom kist mi oldu acaba yumurtalar çatlamadı mı diye

anladım cnm hayrolsun diyelim o zaman. benim de kasık ağrım çok ya napcam bilmiyom bi yandan da korkuyom kist mi oldu acaba yumurtalar çatlamadı mı diye
yumurtalar buyurken ve catlarken cok agrıo catlamadan snrada ınce ınce sızlama olabılır

Back
X