Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
cammlar vazolarr sürahileri incii ve altın taşlarla süslüormm aynaları falan kafam dagılıo cok iyi oluo ne zamandr gidemiodum anca gidebildimmm

Evet canim kafa dagitmaya cok iyi ugras eline saglik eminim güzel oluyordur

Benim bat adet takvimim yarini gosteriyor canim ben ignede sonrako gunden saymaya basliyorjm 15 gun bitti bugun o zaman bende 4 gun sonra yaparim ksmet olursa
Cnm ama benim testimde o kadar cabuk cikti ki ikinci cizgi ve de iki cizgide ayni koyuluktaydi yani ben 4 gun once yapsaydim onda da cikarmis azcik silik de olsa yani bence yarin yap yaaaaa bi test cikarsa seviniriz ama cikmazsa uzulmeyiz idrar tahlilinde hemen cikmaz diye :)

Merhabaa kızlar.
Ben de bu ay klomen kullandım. 25 inde de iğne vuruldum(ovitrelle)
bugün 10. gün. iğneden sonra.
idrar testi negatif çıktı bugün. iğnenin etkisi geçti.
Ama ümitlenmekten korkuyorum resmen bu ay da hüsran olucak diye :(
hala beklemedeyiz bakalım inşAllah güzel haberler verebilirim.
Benim kasık batmalarım ve bel ağrım ara ara geri geliyor.
hamiş kalanların böyle şikayetleri var mıydı acaba?

Cnm ama benim testimde o kadar cabuk cikti ki ikinci cizgi ve de iki cizgide ayni koyuluktaydi yani ben 4 gun once yapsaydim onda da cikarmis azcik silik de olsa yani bence yarin yap yaaaaa bi test cikarsa seviniriz ama cikmazsa uzulmeyiz idrar tahlilinde hemen cikmaz diye :)

Canim yarin kuzenlerle anneme gidecegiz kahvaltiya yogun ve zaman cabuk gecer beklemek istiyorum bende senin gibi ayni koyuukta kirmizi gormek istiyorim bu kadar zaman bekledikten sonra :) insallah sevinecegiz

Canim hamileysemde suan bilmiyorum :) bugunlerde olmam lazim en gec yarin bilmiyorumki canim anlarlami ama erke degilmi daha
Ben olsam hemen test yaptirir dim. Hem progestonuna da baktir dusukse ilaç versin doktor. Bana 13. 14. Günü test yaptir dedi doktorum

Ben olsam hemen test yaptirir dim. Hem progestonuna da baktir dusukse ilaç versin doktor. Bana 13. 14. Günü test yaptir dedi doktorum

Bende dr umu aradim 14 gunumde sen nornal adet gununu bekle sali gunune kadar olmazsan gel test yapalim dedi bende artik ngatif gormek istemiyorum o yizden beklemek istiyorum

Bende dr umu aradim 14 gunumde sen nornal adet gununu bekle sali gunune kadar olmazsan gel test yapalim dedi bende artik ngatif gormek istemiyorum o yizden beklemek istiyorum
ÇOK iyi anlıyorum seni aslında ne kadar dir deniyorsun uz klomen kaçıncı kullanısin

Kızlar 2kutu klomen içtim ama adetimin 15.günü be hala yumurtalarımda hiç bi gelişme yok sonradan büyüme şansı bar mı acaba başına böle bişey gelen bar mı yardımmmm edin lütfen

Kızlar 2kutu klomen içtim ama adetimin 15.günü be hala yumurtalarımda hiç bi gelişme yok sonradan büyüme şansı bar mı acaba başına böle bişey gelen bar mı yardımmmm edin lütfen

Klomen bittikten sonra dr agittinmi yumurtalara bakmasi icin dongun kac

Back
X