Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Caniiiiiiimmm ne guzel bir haber buuuu cok sevindim ya sabah sabah iyi geldi valla haberin ins degerin de iyi cikar cnm ya cok mutlu oldum gercekten ama ben bekliyodum senden :) ins brnh brnh da mutlu haberi verir en yakin zamanda

Tesekkur ederım canım amın canım tum ısteyen herkese nasıp etsın Rabbım degerımde 130.6 cıktı

Cok Tesekkur ederim canim darisi sana kandada bir kesinlessinde o zaman rahatlayacagim
ayy canıım kendim hamile kalmış kadar sevindim. Hayırla kucağına da al inşAllah
sen iğneyi ne zaman vurdurmuştun?
benim 12. günüm hala beklemedeyim :(

Hadi inşallah pesinizdende ben gelirim cnm yaaa emara gidiorm ben de geldiler aldılar smdi
ay inşallah canım ikimiz de mutlu haberler veririz

zeynep-ahmet zeynep-ahmet yok cnm sol tarafa iki kere ilaç verildi kasılmaya bbağlı spazm oluştu birazccanım yandı tüpler açık dediler sol tarafa ne oldu bilmiorm jinekologuma geldm smdi randevum 1 de bekliyorum

ayy canıım kendim hamile kalmış kadar sevindim. Hayırla kucağına da al inşAllah
sen iğneyi ne zaman vurdurmuştun?
benim 12. günüm hala beklemedeyim :KK43:

ay inşallah canım ikimiz de mutlu haberler veririz

çok tesekkr ederım amın Rabbım herkese nasıp etsın 20 kasımda vurulmustum ıgneyı 17 gunumde ogrendım

zeynep-ahmet zeynep-ahmet elisa__ elisa__ kizlar cktm hsgden bakiyorm yine buralar senlik olmus simdlik sorn yok kizlar jinekolohuma gidiyorm bakicak duruma gore dua edin bana ya bende hamile kalayim

çok sevındım canım sorun olmamaısna senınde bebısn en kısa zamanda geleck ben ınanıyorum ınsallah canım ınsallah hep dua edecegım

Kızlar doktordân cktm sağ tüp tamamen açık sol tüp de yarıya kadar açık spazm dan anlaşılmamış tıkanıklık varsada açılmıştır dedi doktor dgilsede ztn diğer tuup açık dedi yarindan itibaren iliski verdi

Kızlar doktordân cktm sağ tüp tamamen açık sol tüp de yarıya kadar açık spazm dan anlaşılmamış tıkanıklık varsada açılmıştır dedi doktor dgilsede ztn diğer tuup açık dedi yarindan itibaren iliski verdi
Cnm tam aciktir o sadece kastigin icin yarisi tikali cikmis bence

bencede hepsı acıktır olumsuz dusunme sakın yapısıklık olsa dahı acılıyor zaten bu ıslem sayesınde hadı bakalım ıyı calısın guzel haberde senden beklıyoruz

Back
X