Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Soyledim cnm edior Allahin izniyle olacak ins rahat ol sen :) bizimki bugun dioki doktora ya ben ikiz hissetmistim tek mi simdi bu diye doktor guldu belli olmaz belki oyledir simdi gorunmez olsa da bi sonraki geldiginizde varsa ikincisi ortaya cikar dedi :)
banada dün bi yaslı teyze dedı dua et senın ımtıhanın var dedı bellı olur dedı blki ikiz olur allah birden verir dedı o kdr sevndmkı

Evet canım banada daha erken dıyorlar sen benden ondesın yavas yavas baslar senın artık saglıklı olsunlar canım hepsı gelır gecer
Cnm sen progestana devam edio musun bana gecen hafta cuma gunu gittigimde devam et ilacina demisti ama bugun hic bisey demedi onunla ilgili bende sormayi unuttum napsam bilemedim

inşaallah cnm bu yakı nasııl bısey yaaa ıkı parmak arasnda uzayan akıntı geldı catlamadı ınss sımdı yumoss kocaişimde evde yok gercı dün oldu ilşki

Canim iyiki dunu degerlendirmissiniz gelir gelmez yine degerlendirin

inşaallah cnm bu yakı nasııl bısey yaaa ıkı parmak arasnda uzayan akıntı geldı catlamadı ınss sımdı yumoss kocaişimde evde yok gercı dün oldu ilşki
Doktorum bana akıntı dan 24 saat ile 36 saat arasında yumurta catlar demişti. Merak Etme akıntıyla hemen catlamiyor :) bol bol incir havuç yiyin :)

Canim iyiki dunu degerlendirmissiniz gelir gelmez yine degerlendirin
aynenn kızz dün acılısı yaptıkk bugun yok gun asırı dedı doktor ama yakıyı yapstrdımm ıkı saat snra akıntı geldı catladımı anlamadm ufakdan kasıgımada agrı grmıstı aslında

Doktorum bana akıntı dan 24 saat ile 36 saat arasında yumurta catlar demişti. Merak Etme akıntıyla hemen catlamiyor :) bol bol incir havuç yiyin :)
aayy bebegım ıncır fln yıyemıorm ben prolaktın sıkıntım varr haddıı hayırlıssıı bakalım bn adetımın11.gunumdeyım suann gecen ay 16 snda catlamıstıı sımdı bılmıorm takıp edılmıo

aynenn kızz dün acılısı yaptıkk bugun yok gun asırı dedı doktor ama yakıyı yapstrdımm ıkı saat snra akıntı geldı catladımı anlamadm ufakdan kasıgımada agrı grmıstı aslında

Bence catlamistir yada catlamak uzeredir akintinin geldigi zamani degerlendirin diyorlar

Bence catlamistir yada catlamak uzeredir akintinin geldigi zamani degerlendirin diyorlar
doktorr adetın 10.günü baslayın ddemsstı bılıosun bızde dün basladık bugun akıntı geldı gündüz ama normall oylee yapışkan degıl yakı yapstrddım 2 saat olmustr az önce wc gttm baktım iki parmak arasnda uzayan akıntı gelmıs seffaf yarın adam gelsınde bıı halvet e gırelım :D

Canım ağrım
aayy bebegım ıncır fln yıyemıorm ben prolaktın sıkıntım varr haddıı hayırlıssıı bakalım bn adetımın11.gunumdeyım suann gecen ay 16 snda catlamıstıı sımdı bılmıorm takıp edılmıo[/QUOTE
aayy bebegım ıncır fln yıyemıorm ben prolaktın sıkıntım varr haddıı hayırlıssıı bakalım bn adetımın11.gunumdeyım suann gecen ay 16 snda catlamıstıı sımdı bılmıorm takıp edılmıo
Canim agrin olduğun kasigin da onu da dikkat et dün gittiğimde ağrım olduğunu söylemiştim doktora çatlama belirtisi demişti Akintim hiç olmadı. İki yumurtam da catlamisti

doktorr adetın 10.günü baslayın ddemsstı bılıosun bızde dün basladık bugun akıntı geldı gündüz ama normall oylee yapışkan degıl yakı yapstrddım 2 saat olmustr az önce wc gttm baktım iki parmak arasnda uzayan akıntı gelmıs seffaf yarın adam gelsınde bıı halvet e gırelım :KK70:

Bencede gec saate birakmayin girin halvete hemen kapida hazir karsila :KK70:

Back
X