• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
eeeeeeeeeeeevvvvveett canımm allhıma binlerce kez şükürler olsun memlkete gtmıstım geldıgımde ovulasyon testı kullanmstm yumurtlamayı yakaldm cok şükür hamılee kalmısım farketmedımde baya
Yeni mi ogrendin cnm . ise yario gercekten ovulasyon testleri ya ben de ilk dusuk olan hamileligimde kullanmistim ilk ayda ise yaramisti ay cnm cok sevindim ya bak her seyin bir zamani varmis Allahim devamini getirsin ins

Yeni mi ogrendin cnm . ise yario gercekten ovulasyon testleri ya ben de ilk dusuk olan hamileligimde kullanmistim ilk ayda ise yaramisti ay cnm cok sevindim ya bak her seyin bir zamani varmis Allahim devamini getirsin ins
amın cnm ınsallah evet bır hafta oldu ögrenelı 4+2 olmusum ögrendgm zaman adet gunu kanda baktrmıstım sonuc 1228,8 cıkmıstı gecen persembede cok şükür keseyı göduk kesemız yıne şükür ki düzenliydii allah nasıp ederse 10 gun snra kalp atısı ıcın gıdıcemm onuda duysamm artık bende tam anlamıyla rahatlıcam

amın cnm ınsallah evet bır hafta oldu ögrenelı 4+2 olmusum ögrendgm zaman adet gunu kanda baktrmıstım sonuc 1228,8 cıkmıstı gecen persembede cok şükür keseyı göduk kesemız yıne şükür ki düzenliydii allah nasıp ederse 10 gun snra kalp atısı ıcın gıdıcemm onuda duysamm artık bende tam anlamıyla rahatlıcam
Ins cnm benim valla hamilelik sureci hamile kalmaya calisma surecinden daha stresloymis ya keseyi gorelim kalp atisi duyalim cinsiyet ogrenelim derken cok heyecan oluyo cok stresli gunler gecirdim bende kanamam oldu iki kere sonra da haftalarca kahve leke derken iki hafta rapor aldim evdeydim ara tatille de birlesti bir ay evde olmus olacam oyle iste bende durumlar umarim sen sorunsuz bir hamilelik gecirirsin cnm :)

zeynep-ahmet zeynep-ahmet geçmiş olsun cnm ya bnm çok şükür şuan bi sıkıntım yok
Gecmisi okudum az once cnm neler yazismisiz yaa ben inatla test yapmak istememisim elisa ve senin zorlaman sayesinde yapmisim hastaneye gidisim kan tahlili icin ordaki yazismalarimiz cok duygulandim ya sanki tekrar yasadim cnm :) bu arada kalp atisina gidil geldiginde haberim olsun cnm

Gecmisi okudum az once cnm neler yazismisiz yaa ben inatla test yapmak istememisim elisa ve senin zorlaman sayesinde yapmisim hastaneye gidisim kan tahlili icin ordaki yazismalarimiz cok duygulandim ya sanki tekrar yasadim cnm :) bu arada kalp atisina gidil geldiginde haberim olsun cnm
evettt cnm sen demıstınkı hattaa goggsumun ucunda kuck kucuk sıvvılceler cıktı demıstın ıste ben ondan sonra ısrar etmıstım sanaa ıstemıodun sen ama zorladıkk iyiki de zorladıkk canım tabıkı haber veririmmduaa et ınsallah duyarım kalp atısını bu persembe gıdıcem

evettt cnm sen demıstınkı hattaa goggsumun ucunda kuck kucuk sıvvılceler cıktı demıstın ıste ben ondan sonra ısrar etmıstım sanaa ıstemıodun sen ama zorladıkk iyiki de zorladıkk canım tabıkı haber veririmm duaa et ınsallah duyarım kalp atısını bu persembe gıdıcem
Tmm cnm ins duyarsin kalp atisini dualarim sizinle. Bizde sali gunu gidecez cnm 14 haftayi doldurmus oluoz bakalim cinsiyet ogrenebilir miyiz :)

aayy tabı senın cınsıyeettıı ögrenmee seyın var bıde bakalım esinn rüynda erkek görmustu selım ahmet dıodu ısmınee
Cnmmmm naptin gittin mi doktora kalp atisi icin :) biz gittik doktora veeeeee doktor yuzde 51 kiz dedi saka gibi degil mi sen hic boyle bi yuzde duydun mu :)

@Zeynep- ahmet belli olmz cnm yüzdelerle evet canm kalp atışıni duyduk çok şükür ay bende çok merak ediyorm cinsiyetini bana daha coookk var

demekki esının rğyasını tersıne cıktıı canımmm hayırlı olsun hadı ınsallah kızlar gec gösterıo kendiini biizz cuma gunu pipiyii bile gördükk :KK70:
ay evt cnm tersi çıktı adam kendini o kadar hazırlamış ki erkeğe bi kaç gün şokundan çıkamadı zaten öğrendikten sonra ama şimdi cok seviniyor ve çok seviyor kızını :) kızlar böyle ya 20. haftaya kadar hatta 6. aya kadar kesin olmuyo gösterecek bi çıkıntıları olmayınca :)

ay evt cnm tersi çıktı adam kendini o kadar hazırlamış ki erkeğe bi kaç gün şokundan çıkamadı zaten öğrendikten sonra ama şimdi cok seviniyor ve çok seviyor kızını :) kızlar böyle ya 20. haftaya kadar hatta 6. aya kadar kesin olmuyo gösterecek bi çıkıntıları olmayınca :)
aynenn cnm y a bnm kız arkım 24. haftada suann hatta 25 olmustur hal a ögrenemedıler maaleef kafayı yemek uzerelerbizimki hemen actı bacagını

Merhaba hanımlar bende yazmıştım buraya daha önce. Hamileyim çok şükür kasım değil aralık değil ama klomen kullandığım için sizlere umut olmak adına haber vermek istedimm :)))) şubatta klomen kullandım günde 1 tane yumoşlar büyümedi. Martta günde 2 kez kullandım ve ek olarak incir kürü uyguladım tavsiye ederim o ay iki yumurtam oluştu sonra çatlatma iğnesi oldum ve ilk değerim 3.47 çıktı adet günümde 23 sonra 70 çıktı 10 güne keseyi görücem inşallah. Darısı hepinizin başına

Olsun canm iyi yapmissnn seninle dua önce konuşmstuk pco varmydi sende?
Varsa kilon kactii ve takvimin nasıldı?
Bu arada tekrar Allahhh bağışlasın bebsiinii

Olsun canm iyi yapmissnn seninle dua önce konuşmstuk pco varmydi sende?
Varsa kilon kactii ve takvimin nasıldı?
Bu arada tekrar Allahhh bağışlasın bebsiinii

Canım bana diyorsan Allah razı olsun teşekkür ederim öncelikle. Pco vardı kiloluydum kg verdim glifor kullandım adetlerim düzensizdi saçma sapandı o kadar zayıflamıştım ki bu seferde sık sık olmaya başladım klomen kullandım büyümedi ikinci ay büyüdü incir kürüde yapmıştım mutlaka incir suyu için çok fayda ediyor bence

Canım bana diyorsan Allah razı olsun teşekkür ederim öncelikle. Pco vardı kiloluydum kg verdim glifor kullandım adetlerim düzensizdi saçma sapandı o kadar zayıflamıştım ki bu seferde sık sık olmaya başladım klomen kullandım büyümedi ikinci ay büyüdü incir kürüde yapmıştım mutlaka incir suyu için çok fayda ediyor bence

Evet canm gliforu kaç mg ve günde kaç tane ictin.Bide ne kadar zamanda kaç kilodan kaç kiloya düştün.

Back
X