Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

İnş görürsün cAnım inş bizde de ileri hızlı Yok ileri yavaş var zeytinyağlı incir kürü ne canım
Saf zeytinyagi ve kuru incir. Inciri yikayip minik minik dogruyosun suzgece koy suyu aksin sonra zeytinyağının icine koyup bi gece bekletip sabah bi kac kasik yiyosun. Bide keciboynuzu pekmezi bitter cikolata cok yemisti artik hangisin faydasi oldu bilmiyorum ama ben o incirebagliyorum bi arastir istersen. Insallah sende faydasini gorur daha fazla ugrasmadan olur

İnş canım sağolasın

Anladım canım. Midemde ağrı oluyor ama çok değil o da. Gitsem mi yinede? Ben de gastrit de var. Ya da iğnelerden dolayı kilo mu alıyorum acaba!

F fatmasecret canım gittim doktora bir şey yok dedi. Aşırı uyarılma olduğu için olabilirmiş. 1 ay da kendine geliyor dedi.Senin eşinin spermleri yıkandıktan sonra ne kadardı canım?

7milyon canım 2 seferdir böyle çok az. Düşüş oldu malesef. Sigaranın etkisi diye düşünüyorum bırakmasını istiyorum bakalım dün içmedi

malesef ben kalamadım şubatta tüp bebek yaptırcaz başka yol kalmadı canım
Bende aynı durumdayım canım nasip olmayınca olmuyo işte tüp bebek yaptırıcaktık ama bi süre ara verelim akışına bırakalım kendiliğinden olsun dedik olmuyo işte bizede tüp bebek yolu görünüyo son çare..

valla allah günah yazmasın ama gerçekten insan çok yoruluyor ilişkiye girmek bile zor geliyo artık yumurtlama dönemi takip et belinin altına yastık koy 1 saat öyle yat falan filan. allah bize sabırlar versin işimiz kolay değil. bizde yılbaşına kadar bekliycez bakalım

Aminn canım amin seni okadar iyi anlıyorum ki inan bende çok yoruldum yani ömür boyu ilişkiye girmesem aklıma gelmeyecek derecede sıkıldım desem yeridir her ay aynı şeyler yaşa yaşa yıpranıyo insan, sonuç ne yine adet kanaması ve yine sil baştan aynı şeyler,, tükendim artık

Yaşamayan anlamaz canım dışardan herkese basit geliyor. hamile görmek istemiyorum artık bi de eczanede çalışıyorum sürekli hamileler gelip duruyor iyice üzülüyorum allahım bende bu duyguyu yaşıycakmıyım diyorum. ne zaman olcağını bilsek bekliycezde böyle belirsizlik çok zor. rabbim fazla aratmadan tez zamanda inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herkese

Kızlar merhaba bende 7sene bebek hasreti cektim elimden Gelen hersyi yaptgıma ınanıyordum ama Ne kadar emek verirsen ver istyo o süreç. 3asılama histereskopi lakaroskopi oldum her seferinde olacak sandm odaklandım yok olmadı en son tüp bebek denedik ondan once hamıle kalamamıstım da hic korkularım dha coktu bu süredede aksilikler oldu ertelendi felan ama sonuc olarak Rabbim cok sukur nasip etti suan cok kucuk saglıklı sıhhatli insallh kucagımıza da alırZ size dicegim odaklanmayın bende hamıle gormeye dayanamıodum ama bu Ne sizin elinzde olan Ne baskasınn elinde olan bsy hersy rabbimden biraz daha rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…