Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

İnşallah canım benim. Çok sağol desteğin için. Bu ay ara Mayıs da yine aşılama sonra da tüp e geçeceğiz. Hayırlısıyla olsun inşallah

Evet yaptım. Hafif bir şekilde çift çizgi çıktı
Canım benimkine baksana bugün 7. Gün ve sabırsız ben internetten 25 tane gebelik testi alınca dayanamadım iğneden sonra 7 .gün seninki de mi böyleydi

Eklentiler

• IMG_2951.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba arkadaslar. Burada dogal yolla hamile kalan cok arkadas var bende okur hep ic gecirirdim. Bu ay basima geldi elhamdülillah 2 klomen 3 olumsuz asilamadan sonra kendigimden hamile kaldim. Hemde polikistik over ve esimin hic hareketsiz spermleriyle. Allah dilemedikce olmuyor. Artik her gün bu yolda cile ceken annelik isteyen dua ediyorum insallah isteyen herkes en saglikli sekilde hamile kalir.

Çok sevindim canım bir şey uyguladınız mı Allah'ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin eşinin ileri hızlısı mı yoktu bizde de ileri hızlı Yok ama ileri yavaş hızlı var benim de çikolata kistim var

Sagol canim insallah daha keseyi bile goremedik insallah goruruz. Ben kendime bisey uygulamadim ama esime zeytinyagli incir küru yaptim ondan mi bilmiyorum ama ise yaradigini dusunuyorum bide gecen ay asilama olmustu onun etkisi bu ay da surdu cunku yumurtlama sivisi geldi bizde degerlendirmistik

Tebrikler. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.

İnş görürsün cAnım inş bizde de ileri hızlı Yok ileri yavaş var zeytinyağlı incir kürü ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…