- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.721
İnşallah canım benim. Çok sağol desteğin için. Bu ay ara Mayıs da yine aşılama sonra da tüp e geçeceğiz. Hayırlısıyla olsun inşallahCanjm üzülerek söylüyorum adet olmuş olabilirsin hani iğne ile yumurtayı çatlatıyorlar ya eğer hamile değilsek 14 gün sonra adet olunuyor inş bu ay kendiliğinden tutar canım seni çok iyi anlıyorum inş sağ Salim bizim de bebeğimiz olur
Hayırlısı olsun canım inş tüpe gerek kalmadan hamile kalırızİnşallah canım benim. Çok sağol desteğin için. Bu ay ara Mayıs da yine aşılama sonra da tüp e geçeceğiz. Hayırlısıyla olsun inşallah
İnşallah canımHayırlısı olsun canım inş tüpe gerek kalmadan hamile kalırız
Canım sen hiç çatlatma iğnesinden 6-7 gün sonra idrar testi yapmış mıydınİnşallah canım benim. Çok sağol desteğin için. Bu ay ara Mayıs da yine aşılama sonra da tüp e geçeceğiz. Hayırlısıyla olsun inşallah
Evet yaptım. Hafif bir şekilde çift çizgi çıktıCanım sen hiç çatlatma iğnesinden 6-7 gün sonra idrar testi yapmış mıydın
Canım benimkine baksana bugün 7. Gün ve sabırsız ben internetten 25 tane gebelik testi alınca dayanamadım iğneden sonra 7 .gün seninki de mi böyleydiEvet yaptım. Hafif bir şekilde çift çizgi çıktı
Canım benimki bu kadar iyi görünmüyordu çok hafifti. Bir kez daha yaptın mı testi?Canım benimkine baksana bugün 7. Gün ve sabırsız ben internetten 25 tane gebelik testi alınca dayanamadım iğneden sonra 7 .gün seninki de mi böyleydi
Evet canım bugün 11. Gün ve testimCanım benimki bu kadar iyi görünmüyordu çok hafifti. Bir kez daha yaptın mı testi?
Olabilir canım. 14.gün de tekrar yap. Ay hadi inşallah. Dikkat et kendineEvet canım bugün 11. Gün ve testim
Çok sevindim canım bir şey uyguladınız mı Allah'ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin eşinin ileri hızlısı mı yoktu bizde de ileri hızlı Yok ama ileri yavaş hızlı var benim de çikolata kistim varMerhaba arkadaslar. Burada dogal yolla hamile kalan cok arkadas var bende okur hep ic gecirirdim. Bu ay basima geldi elhamdülillah2 klomen 3 olumsuz asilamadan sonra kendigimden hamile kaldim. Hemde polikistik over ve esimin hic hareketsiz spermleriyle. Allah dilemedikce olmuyor. Artik her gün bu yolda cile ceken annelik isteyen dua ediyorum insallah isteyen herkes en saglikli sekilde hamile kalir.
Sagol canim insallah daha keseyi bile goremedik insallah goruruz. Ben kendime bisey uygulamadim ama esime zeytinyagli incir küru yaptim ondan mi bilmiyorum ama ise yaradigini dusunuyorum bide gecen ay asilama olmustu onun etkisi bu ay da surdu cunku yumurtlama sivisi geldi bizde degerlendirmistikÇok sevindim canım bir şey uyguladınız mı Allah'ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin eşinin ileri hızlısı mı yoktu bizde de ileri hızlı Yok ama ileri yavaş hızlı var benim de çikolata kistim var
ileri hizli hic yoktu yavas ileri vardi bizdedeÇok sevindim canım bir şey uyguladınız mı Allah'ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin eşinin ileri hızlısı mı yoktu bizde de ileri hızlı Yok ama ileri yavaş hızlı var benim de çikolata kistim var
Tebrikler. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.Merhaba arkadaslar. Burada dogal yolla hamile kalan cok arkadas var bende okur hep ic gecirirdim. Bu ay basima geldi elhamdülillah2 klomen 3 olumsuz asilamadan sonra kendigimden hamile kaldim. Hemde polikistik over ve esimin hic hareketsiz spermleriyle. Allah dilemedikce olmuyor. Artik her gün bu yolda cile ceken annelik isteyen dua ediyorum insallah isteyen herkes en saglikli sekilde hamile kalir.
Negatif canımfatmasecret19 canım senin sonuçlar belli oldu mu?
İnş görürsün cAnım inş bizde de ileri hızlı Yok ileri yavaş var zeytinyağlı incir kürü ne canımSagol canim insallah daha keseyi bile goremedik insallah goruruz. Ben kendime bisey uygulamadim ama esime zeytinyagli incir küru yaptim ondan mi bilmiyorum ama ise yaradigini dusunuyorum bide gecen ay asilama olmustu onun etkisi bu ay da surdu cunku yumurtlama sivisi geldi bizde degerlendirmistik
Olsun bidahakine inşallah. Koyu çıkınca umutlanmıştım senin içinNegatif canım
Teşekkür ederim canim insallah tez zamanda saglikla sende hamile kalirsinTebrikler. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?