- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.701
Evet canım jel olarak yazdı kullanacağım bugün başlayacağım senin kaç yumurtan olmuştuProgestan yazdımı kullanıcakmısın?
Ben tablet olarak almıştım günde bir progestanı, 3 yumurtam vardı canımEvet canım jel olarak yazdı kullanacağım bugün başlayacağım senin kaç yumurtan olmuştu
Anladım canım bana jel olarak verdi bakalım hayırlısı ya ileri hızlı Yok bizde sperm olarak ileri yavaş hareketli var da onunla da tutar mı bilmiyorum ileri yavaş yıkanmadan önce %55 yıkandıktan sonra %85 olmuş sence nasılBen tablet olarak almıştım günde bir progestanı, 3 yumurtam vardı canım
Evde tahlil yaptım negatif canım. 28 i regli günü bakalım ne olacakHayırlı olsun canım bende bugün yaptırdım aşılamayı sonuç aldın mı sen
Daha erken canım çıkmayabilir canını sıkma kaçıncı aşılamandıEvde tahlil yaptım negatif canım. 28 i regli günü bakalım ne olacak
2klomenle oldu. Bu da iğne ile. 3.yani. Erken mi diyorsun? Göğüslerde 2gündür hafif ağrım oldu bugün yok ama.Daha erken canım çıkmayabilir canını sıkma kaçıncı aşılamandı
Yani daha 7 gün var daha yeni yerleşiyor da olabilir sana hangi gün demişlerdi Test için2klomenle oldu. Bu da iğne ile. 3.yani. Erken mi diyorsun? Göğüslerde 2gündür hafif ağrım oldu bugün yok ama.
Bilmiyorum ki canım doktora sperm sonucunu gösterdinizmi ne yorum yaptı, bu senin kaçıncı aşılamandı ve yaşın kaçtı canım?Anladım canım bana jel olarak verdi bakalım hayırlısı ya ileri hızlı Yok bizde sperm olarak ileri yavaş hareketli var da onunla da tutar mı bilmiyorum ileri yavaş yıkanmadan önce %55 yıkandıktan sonra %85 olmuş sence nasıl
Bugünü dediler ama benim regli günüm haftaya 28 iYani daha 7 gün var daha yeni yerleşiyor da olabilir sana hangi gün demişlerdi Test için
Canım ileri hızlı önemli dedi ama şans dddi bizde ileri yavaş hareketli var bu Benim iğne ile ikinci aşılamam bundan önceki tutmuştu ama bebeğimin kalbi durduğu için küretaj olmuştum aralıkta onda da ileri hızlımız yoktu yaşım 27 canımBilmiyorum ki canım doktora sperm sonucunu gösterdinizmi ne yorum yaptı, bu senin kaçıncı aşılamandı ve yaşın kaçtı canım?
Dur bakalım canım adet plana kadar şansın devam ediyor bu arada aşılamadan sonra ilişkiye devam ettin mi doktor bana bu haftayı iyi değerlendirin dediBugünü dediler ama benim regli günüm haftaya 28 i
Evet canım devam ettim. Hayırlısı inşallah olurDur bakalım canım adet plana kadar şansın devam ediyor bu arada aşılamadan sonra ilişkiye devam ettin mi doktor bana bu haftayı iyi değerlendirin dedi
İnş canımEvet canım devam ettim. Hayırlısı inşallah olur
Canım eğer bu aşılanan da tutmazsa bence daha fazla zaman kaybetmeden sizde tüp bebeğe geçin hem onda tutma ihtimali daha yüksek, zaten genelde doktor 2.aşılamadan sonra daha aşılama önermiyoCanım ileri hızlı önemli dedi ama şans dddi bizde ileri yavaş hareketli var bu Benim iğne ile ikinci aşılamam bundan önceki tutmuştu ama bebeğimin kalbi durduğu için küretaj olmuştum aralıkta onda da ileri hızlımız yoktu yaşım 27 canım
Hayırlısı bakalım canım inş gerek kalmazCanım eğer bu aşılanan da tutmazsa bence daha fazla zaman kaybetmeden sizde tüp bebeğe geçin hem onda tutma ihtimali daha yüksek, zaten genelde doktor 2.aşılamadan sonra daha aşılama önermiyo
İnşallah canım hayırlısı olsunHayırlısı bakalım canım inş gerek kalmaz
Normal adet kanaması gibi mi yoksa az miACİLLL kızlar 28i regli günümdü ama bugün oldum. Aşılama yaptırmıştım bu ay. Hiç gün şaşırmazdı.
Normal adet kanaması canım. Sancım da varNormal adet kanaması gibi mi yoksa az mi
Canjm üzülerek söylüyorum adet olmuş olabilirsin hani iğne ile yumurtayı çatlatıyorlar ya eğer hamile değilsek 14 gün sonra adet olunuyor inş bu ay kendiliğinden tutar canım seni çok iyi anlıyorum inş sağ Salim bizim de bebeğimiz olurNormal adet kanaması canım. Sancım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?