Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Ben tablet olarak almıştım günde bir progestanı, 3 yumurtam vardı canım
Anladım canım bana jel olarak verdi bakalım hayırlısı ya ileri hızlı Yok bizde sperm olarak ileri yavaş hareketli var da onunla da tutar mı bilmiyorum ileri yavaş yıkanmadan önce %55 yıkandıktan sonra %85 olmuş sence nasıl

Bilmiyorum ki canım doktora sperm sonucunu gösterdinizmi ne yorum yaptı, bu senin kaçıncı aşılamandı ve yaşın kaçtı canım?

Bilmiyorum ki canım doktora sperm sonucunu gösterdinizmi ne yorum yaptı, bu senin kaçıncı aşılamandı ve yaşın kaçtı canım?
Canım ileri hızlı önemli dedi ama şans dddi bizde ileri yavaş hareketli var bu Benim iğne ile ikinci aşılamam bundan önceki tutmuştu ama bebeğimin kalbi durduğu için küretaj olmuştum aralıkta onda da ileri hızlımız yoktu yaşım 27 canım

Canım eğer bu aşılanan da tutmazsa bence daha fazla zaman kaybetmeden sizde tüp bebeğe geçin hem onda tutma ihtimali daha yüksek, zaten genelde doktor 2.aşılamadan sonra daha aşılama önermiyo

ACİLLL kızlar 28i regli günümdü ama bugün oldum. Aşılama yaptırmıştım bu ay. Hiç gün şaşırmazdı.

Normal adet kanaması canım. Sancım da var
Canjm üzülerek söylüyorum adet olmuş olabilirsin hani iğne ile yumurtayı çatlatıyorlar ya eğer hamile değilsek 14 gün sonra adet olunuyor inş bu ay kendiliğinden tutar canım seni çok iyi anlıyorum inş sağ Salim bizim de bebeğimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…