- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
siz nekadar zamandır istiyorsunuz bu süreç çok yipratıyor sanırm biz 3 buçuk senelik evliyiz 2 yıl düşünmedik şimdide arıyoruzZaten regl ağrısıyla hamilelik ayniymis sanirim ben cok oldum oyle ama hepsi husrandi oyuzden umutlanmak istemiyorum suram agriyo buram agriyo diye sadece ilk asilamada bu derece agri olmamisti sanirim oda doktordan kaynakli
İnşallah iyi diyelim iyi olsunBen de kasımm reglimle aşılama yaptırıcaamm:) ilk olacak, inşallah tutar
Canım benimkide perşembe günü 10 da oldu saatlerimiz bile aynıı okadar olur yaniInsaAllah ayni gun olmusuz demekk sizinle sabah 10da oldum ben persembe gunu..suan kasiklarimda acayip agri var neye yormali bu durumu bilmem ara arada belime inceden agri giriyo
Canım sonuçlarımız hayırlısıyla pozitif olsunda bekleyelim hiç önemli değil,, agrıların olmasımı normal olmamasımı acaba ya onu çok merak ediyorumGünler geçsede biran önce ögrensek sonucumuzu benimde kasık agrılarım oluyor zaman zaman ama regli olcagım zaman yada normaldede üşüttügumde falan agrır zaten bi fark yok gibi
Hadi inşallah canım hakkında hayırlısı olsunBen de kasımm reglimle aşılama yaptırıcaamm:) ilk olacak, inşallah tutar
Biz ekim 2012de evlendik evlendigimizden beri diyebilirimsiz nekadar zamandır istiyorsunuz bu süreç çok yipratıyor sanırm biz 3 buçuk senelik evliyiz 2 yıl düşünmedik şimdide arıyoruz
Hakkaten yaaa ayni gun ayni saatte yaptiranlarin tutuyomus öyle bir totem varmis dusunsenizeCanım benimkide perşembe günü 10 da oldu saatlerimiz bile aynıı okadar olur yani
Bugün arkadaşımla konuştum norml yolla hamile biz sanki anormal yolla gibi oldu ama tek taraflı kasık agrisi oluyormuş belli zamanlar sabahtan aksama kadar olmasada ama iste yinede belli olmuyorCanım sonuçlarımız hayırlısıyla pozitif olsunda bekleyelim hiç önemli değil,, agrıların olmasımı normal olmamasımı acaba ya onu çok merak ediyorum
Mutlu haberlerimizi veririz inşallah en kısa zamanda Allah isteyen herkese nasip etsinBiz ekim 2012de evlendik evlendigimizden beri diyebilirim
Ama olmadı şimdi ben nerden bulayım aynı saatte olan birisini aynı gün bulmuştumdaHakkaten yaaa ayni gun ayni saatte yaptiranlarin tutuyomus öyle bir totem varmis dusunsenize
Aylarca yıllarca belirtileri hep o yönde düşününce artık mantıklı gelmiyo bu ay hiç belirtileri kaale almıycam nasipse olur zaten kuzumBugün arkadaşımla konuştum norml yolla hamile biz sanki anormal yolla gibi oldu ama tek taraflı kasık agrisi oluyormuş belli zamanlar sabahtan aksama kadar olmasada ama iste yinede belli olmuyor
Sende bizden sayılırsın hayatım aynı dönem nede olsaAma olmadı şimdi ben nerden bulayım aynı saatte olan birisini aynı gün bulmuştumda
İnşallah aynı gün pozitif sonuçlarımızıfa veririz inşallah inşallahh inşallahhhh canım yaaHakkaten yaaa ayni gun ayni saatte yaptiranlarin tutuyomus öyle bir totem varmis dusunsenize
Kızlarr üzülmek yok tutucak hepimizinki Allah'ın izniyleBiz ekim 2012de evlendik evlendigimizden beri diyebilirim
Idrar degilde bence kandan baktirin yada adet gününüze kadar bekleyin gectigi anda gidip test yaptirin idrarda bazen ignenin etkisiyle pozitif cikma durumu oluyomus ne kadar dogru bilmiyorumda.merhaba kızlar
bende 26 ekimde aşılamamı oldum bugün13.günüm
olacağını düşünmüyorum bişey hissetmiyorum ama tüp bebekten önce bunu da denemedik demeyelim
inş hepimizin güzel haberlerini alırız.ben progestan günde 3 kere kullandıgım için hamıle olmasamda adetim gelmeyecek o yüzden perşembe günü idrar testi yapayım diyorum sizce çıkar mı?
Günaydın canım hoşgeldin, öyle düşünme pozitif düşün ki herşey güzel olsun pcos? Mu var sende canım sorun ne ? Kaç yıldır olmuyomerhaba kızlar
bende 26 ekimde aşılamamı oldum bugün13.günüm
olacağını düşünmüyorum bişey hissetmiyorum ama tüp bebekten önce bunu da denemedik demeyelim
inş hepimizin güzel haberlerini alırız.ben progestan günde 3 kere kullandıgım için hamıle olmasamda adetim gelmeyecek o yüzden perşembe günü idrar testi yapayım diyorum sizce çıkar mı?
Idrar degilde bence kandan baktirin yada adet gününüze kadar bekleyin gectigi anda gidip test yaptirin idrarda bazen ignenin etkisiyle pozitif cikma durumu oluyomus ne kadar dogru bilmiyorumda.
Günaydın canım hoşgeldin, öyle düşünme pozitif düşün ki herşey güzel olsun pcos? Mu var sende canım sorun ne ? Kaç yıldır olmuyo
Ümitsizliğe kapılma canım kırmızılar gelmeden herşey bitmiş değil hem gelsede hayırlısı olsun diğer ay olur herşeyin bi zamanı var, sonuçta sorunda yok bi sürü sorunu olanlar var bence seninki avantaj, inşallah sürpriz olurda sonucun pozitif olur sağlık ocağı yakınsa kan tahlili yaptırsana iğnenin etkisi geçmiştir canımcanım 15 aydır denıyoruz yanı pcos yok bende yumurta bıraaz gec gelısım gosterıyor ama onun harıcınde hıc bısey yok herseyıme bakıldı rahım fılmı kan degerlerı sadece progesteronum 21.gnde 5 veya6 arası cıkıyor doktorlar da bunu hıc umursamıyorlar bu yumurtlama oldugunu gosterıyor zaten dedı hepsi.eşimin 6 ay oncekı sperm testıne gore morfolojısı &2 idi aşılamdan önce test yapıldı %5 cıktı sper sevıyesı 100 mılyonlarda onda da birşey yok.doktor sıgarayı bırak dedı ona sadece eşimde baya azalttı.bılmıyorum yanı adetlerım hep duzenlı olur 1-2 gun sapma en fazla yanı aşırı tuylenmem yok kılolu degılım öyle işte artık beklıyorum.progestan kullanıyordum cuamrtesı pazar bıraktım dedım hamıle degılsem adet olayım adetı engelleıyor sonra forumda bır arkadas dedı düşük olursa dıe dun tekrar ıcmeye basladım bugunde pıhtı geldı demekkı adet olacaktım tam dusundugum gıbı hamıle degılım büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?