- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Hoşgeldin kuzum, inşallah tutar kaç yumurtan vardı ilk aşılaman mı canımslm kızlarr bende 1 kasımda aşılama yaptırdım vee beklemedeyim Rabbim hepimizi sevindirir inşallah
2 gün var aramızda canım :) inşallahh güzel haberler vericez Allahın izniylehoşbuldum canım evet ilk aşılamam 4 yada 5 yumurta vardı galiba en büyük 23 mm olmuştu
bende pko var canım 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazla oldu tedavi görüyorum.Belirtiye gelinceee psikolojik sanırım arada bir batma oluyo bida bazen tek taraflı kasık ağrısı oluyo bakalım 10 güne kadar belli olur ama günler geçmek bilmiyo2 gün var aramızda canım :) inşallahh güzel haberler vericez Allahın izniylevarmı belirti yada herhangi agrı falan canım
Canım 1 haftaya belli olur bencebende pko var canım 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazla oldu tedavi görüyorum.Belirtiye gelinceee psikolojik sanırım arada bir batma oluyo bida bazen tek taraflı kasık ağrısı oluyo bakalım 10 güne kadar belli olur ama günler geçmek bilmiyo
yok canım sadece bol bol dinlen dediCanım 1 haftaya belli olur benceama gerçekten zaman su gibi geçerken bu dönem geçmiyo gibi yaa hayırlısıyla tutsunda canım bekleyelim sıkıntı yok, doktorun işlemden sonra yorum yaptımı canım iyi geçti falan diye
Teşekkür ederim hepimizinkiİnşallah iyi diyelim iyi olsun
Aminn hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun :)Hadi inşallah canım hakkında hayırlısı olsun
Benim aşılamam ignemi yaptiktan sonra ki gün ayni saatte yapildi 24 saat sonra yani ama genelde 36 soyleniyorTeşekkür ederim hepimizinki
Aminn hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun :)
Bir şey sorabilir miyim? Doktorum aşılama için bazı hormon ilaçları vereceğini ve çatlatma iğnesi olacağımı, 36 saat sonra da aşılama yapılacağını söyledi.. yumurta çatlamanın üzerinden çok geçmiş olmuyor mu bu şekilde? O kadar soru sordum ki, bunu da soramadım.. Daha önce aşılama yaptıram var mı? Böyle mi oluyor hep? Teşekkürler şimdiden
Anlıyorum, herkesin böyle yani.. benim dr biraz ilginç bir adam da, sormak istedim.. Siz test ne zaman yapacaksınız? Hayırlısı olur umarım hakkınızda :)Benim aşılamam ignemi yaptiktan sonra ki gün ayni saatte yapildi 24 saat sonra yani ama genelde 36 soyleniyor
benimde 36 saat sonra yapıldı canımTeşekkür ederim hepimizinki
Bir şey sorabilir miyim? Doktorum aşılama için bazı hormon ilaçları vereceğini ve çatlatma iğnesi olacağımı, 36 saat sonra da aşılama yapılacağını söyledi.. yumurta çatlamanın üzerinden çok geçmiş olmuyor mu bu şekilde? O kadar soru sordum ki, bunu da soramadım.. Daha önce aşılama yaptıram var mı? Böyle mi oluyor hep? Teşekkürler şimdiden
Canım adetinin 2 yada 3.günü başlatıyo doktor iğne veriyo belirli bi doz kullanıyosun zaten seni yumurta takibine çağırıyo bikaç kez sonra zamanı gelince iğneni veriyo yapıyosun ve yine bi zaman belirleyip aşılamaya çağırıyo ve yapıyo doktor ayarladığı için geçmiyo yani canımTeşekkür ederim hepimizinki
Benim doktorumda iğneden tam 36 saat sonra aşılama yaptı canımAnlıyorum, herkesin böyle yani.. benim dr biraz ilginç bir adam da, sormak istedim.. Siz test ne zaman yapacaksınız? Hayırlısı olur umarım hakkınızda :)
Bende yok bugun hicbisey kasık agrilarim oluyodu oda dikkat ettim.idrara cikcagim zaman oluyo tutarsın agri yapar ya onun gibi hiç bisey yok yani degisiklikKızlarrrr belirti falan yaşayan varmıı bakalım durumlar ne?
Benim bugün sağ tarafta hani yumurtanı hissedersin ya oturunca falan bi agrı oluyo tarif edemiyorum canım :)Bende yok bugun hicbisey kasık agrilarim oluyodu oda dikkat ettim.idrara cikcagim zaman oluyo tutarsın agri yapar ya onun gibi hiç bisey yok yani degisiklik
Insallah bebisin yeretme agrilaridir canım bi bekleyıs olmasin diye bebek istedigimizi kimseye soylemeyelim demistim esime ailelere bile sorcaklar etcekler daha cok diye olunca belli bi zamana gelmeden soylemiycem diyodum vs buyuk konustum herlde simdi herkes biliyo bu surece girince :)Benim bugün sağ tarafta hani yumurtanı hissedersin ya oturunca falan bi agrı oluyo tarif edemiyorum canım :)
bende aynen öyle yapacaktım canım ama sağır sultan bile duydu aşılama yaptırdığımıInsallah bebisin yeretme agrilaridir canım bi bekleyıs olmasin diye bebek istedigimizi kimseye soylemeyelim demistim esime ailelere bile sorcaklar etcekler daha cok diye olunca belli bi zamana gelmeden soylemiycem diyodum vs buyuk konustum herlde simdi herkes biliyo bu surece girince :)
Insallah canımbende aynen öyle yapacaktım canım ama sağır sultan bile duydu aşılama yaptırdığımıinşallah güzel haberlerimizi söyleriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?