- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım bebek düşünmüyoz deseydin olana kadar haberleri olmazdı :)Insallah bebisin yeretme agrilaridir canım bi bekleyıs olmasin diye bebek istedigimizi kimseye soylemeyelim demistim esime ailelere bile sorcaklar etcekler daha cok diye olunca belli bi zamana gelmeden soylemiycem diyodum vs buyuk konustum herlde simdi herkes biliyo bu surece girince :)
Hic sorma canım zaman geçince sıkıştırmalara başladılar bide daha önceki doktorum urologa gonderdi esimi onada bakılsın diye esim bebekken ameliyat olmus fıtık doktorda ne fıtıgiydi demis onu sormak icin mecbur aradı eskilerde masallah kendilerinin bir seferse oldugu icin üstümüze cok geldiler birsey mi var vs yipratici bi donem gecirdim eşimde sagolsun susmalarini soyledi simdi alıstim artik aşılamada olunca artik herkes ogrendiCanım bebek düşünmüyoz deseydin olana kadar haberleri olmazdı :)
Zaten ama daha önceki süreç yoruyodu beni biz zamana bırakıyoruz onlar üsteliyor cok sıkilmistim suan artik oluruna birakildigi icin durumlardan bi sıkınti yokCanım bebek düşünmüyoz deseydin olana kadar haberleri olmazdı :)
Ay inşallah bu ay tutarda bizde rahatlarız onlarda rahatlar inşallah ya çook merak editorum neolucak diyeZaten ama daha önceki süreç yoruyodu beni biz zamana bırakıyoruz onlar üsteliyor cok sıkilmistim suan artik oluruna birakildigi icin durumlardan bi sıkınti yok
Insallah canim cok.sukur gunler azaliyorda sonuçta önemli bakalım ne olacakAy inşallah bu ay tutarda bizde rahatlarız onlarda rahatlar inşallah ya çook merak editorum neolucak diye
İnşallah pozitifi görürüz olayyy olur vallaInsallah canim cok.sukur gunler azaliyorda sonuçta önemli bakalım ne olacak
Slm tatlım al bendende okadar canım yaaa offff çok merak ediyorum sonuçlar ne çıkıcak diyeeeslm kızlar bi tek bana mı zaman geçmiyo acaba????
Çogu gitti azı kaldı canım benim için geçen hafta daha zor geçti ama şu hafta sonu geçmez kesin evde oturmamak lazımslm kızlar bi tek bana mı zaman geçmiyo acaba????
benim ağrılarım gitti hiç bişey hissetmiyorum sadece regli olucam hissi var:):)
Olumsuz düşünmek yok canım inşallah topiğim uğurlu gelicek çok hamiş çıkıcak bakalım kasım ayının kraliçeleri kimlerrbenim ağrılarım gitti hiç bişey hissetmiyorum sadece regli olucam hissi var:):)
Olumsuz düşünmek yok canım inşallah topiğim uğurlu gelicek çok hamiş çıkıcak bakalım kasım ayının kraliçeleri kimlerr
İnşallah kuzum şurda 1 hafta içinde herkesinki belli olur inşallah pozitiflerle gelirler (aminn)hadi İnşaAllah
Benimde regli olcakmışım gibi arada ama gün sayıyoruz pazartesi iple çekiyorum ak kara çıkcak ortayaOlumsuz düşünmek yok canım inşallah topiğim uğurlu gelicek çok hamiş çıkıcak bakalım kasım ayının kraliçeleri kimlerr
Zaman gecirme cabaları
Başka çaremizz yoookkkk kafa dağıtmak gerekiyo hanımlarZaman gecirme cabaları
Regliyi unutuyoruz çıkar kafandan pazartesi kan tahlilimi yaptırcan canım?Benimde regli olcakmışım gibi arada ama gün sayıyoruz pazartesi iple çekiyorum ak kara çıkcak ortaya
Yok canım örnek vermek.için agrinin nasil oldugunuRegliyi unutuyoruz çıkar kafandan pazartesi kan tahlilimi yaptırcan canım?
Ben test yapmayı düşünmüyorum adetim geçerse ancak öyle düşünüyorum sen?Yok canım örnek vermek.için agrinin nasil oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?