Aşılama Kasım 2016 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizin problem kimde canim
Esoimim sperm sayisi düşük çıktı bir de sekil bozuklugu varmis
Sperm sayisi 10milyon cikti
Sekil bozuklugu %3 normali %4müs doktor aslinda sayi yeterli ama ikisi bir arada olumca ondan olmuyor olabilir dedi asilama gunu de sperm sayisi yuksek cikti inşallah bebisler tutunur yuzumuz guler

Esoimim sperm sayisi düşük çıktı bir de sekil bozuklugu varmis
Sperm sayisi 10milyon cikti
Sekil bozuklugu %3 normali %4müs doktor aslinda sayi yeterli ama ikisi bir arada olumca ondan olmuyor olabilir dedi asilama gunu de sperm sayisi yuksek cikti inşallah bebisler tutunur yuzumuz guler
anladım canım inşallah güzel ve hayırlı bir sonuç alırsınız

Hayır cnm nedense bi cesaret edemedim bide ilk ya tutmaz diye çok söyleyen oldu tek çizgiyi görmek istemedim sanırım
Ben de tek cizgi gormek istemiyorum o yuzden yapmadim zaten adet olmazsam o zaman yaparim cumartesi adet de olma ihtimalim var asilamanin 16.gunu adet olumuyormus genelde klomen kullandigim zamanda doktor su gun test yap diyordu o gun adet oluyordum tam gununde

Allah allah aynıları bende de var çok merak ettim simdi
Ben de hic yok ilk hafta cok dehset agrim oldu sol kasigim cok agriyordu batiyordu yatamiyordum bile bir de 7 tane yumurtam vardi buyuklerdi bi de 1hafta sonra gecti klomen tedavisindeyken adet olana kadar o agrilari cekiyordum adetliylen de cok agrim oluyordu yumurtalari atarken.

Ben de tek cizgi gormek istemiyorum o yuzden yapmadim zaten adet olmazsam o zaman yaparim cumartesi adet de olma ihtimalim var asilamanin 16.gunu adet olumuyormus genelde klomen kullandigim zamanda doktor su gun test yap diyordu o gun adet oluyordum tam gununde
İnşAllah bu ay olmayız canım..tek duam bu..

Back
X