Aşılama Kasım 2016 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşAllah canım sizler böyle oldukça bende ümidimi yitiriyorum aslinda galiba bendede yok

İnşAllah seninde bizimde bi gün ANNE diye seslenenimiz olur canım asla bırakma tedaviyi tedbir bizden taktir ALLAH tan..

İnşAllah seninde bizimde bi gün ANNE diye seslenenimiz olur canım asla bırakma tedaviyi tedbir bizden taktir ALLAH tan..
Canim ara vermeyi düşünüyorum.Elimde 2 kutu gonal f var bir kere daha deneyebilirim aslinda ama icimden gelmiyor nedense cok umutlanmistim herhalde dun gece de aglayarak uyandim bebek tutunmamis dedim malum olmus demek ki az once adet oldum nasip diyorum daha yeni evliyim yasimiz genc kafam karmakarisik

selamlar,
3 aralıkta aşılama yaptrdım bende 6.günüm bugün hafif lekelenme geldi adet ağrısı gibi ağrı doktor da proluton depot iğnesini yaptı hemen. Belim de kopucak gibi herkeste değişen bişeymiş sanırım ama ağrıdan duramuyorum

Canim ara vermeyi düşünüyorum.Elimde 2 kutu gonal f var bir kere daha deneyebilirim aslinda ama icimden gelmiyor nedense cok umutlanmistim herhalde dun gece de aglayarak uyandim bebek tutunmamis dedim malum olmus demek ki az once adet oldum nasip diyorum daha yeni evliyim yasimiz genc kafam karmakarisik
Hemen umidini kaybetme canm bnm İnşAllah olur rabbim illaki bi güne yazmıştır.doktorun eğer devam edelim derse devam et kuzum çünkü vücut alıştı şuan ikincide daha çabuk tepki verebilir bide böyle düşün.ben 3 senedir uğraşıyorum aşılama evresine bile yeni gelebildim düşün yani ki bu günleri ne dualarla istedim olmazsada allahtan olursada allahtan hersey onun elinde emrinde..bizim gelinimizin 4. asilamada tuttu şimdi ikizleri var dünya tatlısı pes etmemeyi en çok onda gördüm ben.

Hemen umidini kaybetme canm bnm İnşAllah olur rabbim illaki bi güne yazmıştır.doktorun eğer devam edelim derse devam et kuzum çünkü vücut alıştı şuan ikincide daha çabuk tepki verebilir bide böyle düşün.ben 3 senedir uğraşıyorum aşılama evresine bile yeni gelebildim düşün yani ki bu günleri ne dualarla istedim olmazsada allahtan olursada allahtan hersey onun elinde emrinde..bizim gelinimizin 4. asilamada tuttu şimdi ikizleri var dünya tatlısı pes etmemeyi en çok onda gördüm ben.
merhabalar bende aşılama tedavisi görüyorum daha yapılmadı aşılamam iğnelerimi vuruyorum.. tek yumurta ikizimiydi gelininizin merak ettim..

Merhaba arkadaşlar ben adet oldum malesef tutmadi Allahim sizin yuzunuzu guldursun inşallah
İnan ki kendim sonuç almış gibi üzüldüm sana. Ama şunu unutma canım biz insan oğlu bi nebzede olsa biraz nanköruz buna bende dahil cunki aslında bundada vardır bi hayir demek yerine ağlıyoruz zorluyoruz hatta bazen Allaha isyan ediyoruz. Şöyle birşey ki bu dünyaya imtihana geldik ve demekki bizim imtihan şeklimiz de buymuş. Rabbim sevdiği kullarına dert verirmis acı çektirirmis bakalım kulum bana isyan ediyormu diye . Bak her şeyde bir hayır her hayır da da bir şer vardır bize görünen şer de Allah katında hayırlıdır bilemeyiz sen gönlünü rahat tut Allah o kadar büyük ki Rabbim senin hiç ummadığın bi anda anne yapar seni sen yeter ki istemesini bil bol bol dua et :anneadayı:

Bu arada bu olay bizzat teyzemin başına gelmiştir...
Teyzem yaklaşık bi 15 sene çocuk sahibi olmadı neyse ki erken yaşta evlenmişler cunki 35 yaşında anne oldu. Eniştemde varikosel ve sperm sayisi hiç yoktu bir tüp bebek yaptıracak kadar bile yoktu. O zamanların en büyük hastaneleri alman hastanesi vardı son çareyi orda aradılar ve teyzemlere bi rapor vermişler raporda ne asilama ne tüp bebek hiç bir şekilde bebek sahibi olamazlar diye bunlar yıkılmış tabi artık tedaviyi falan bırakmışlar ve aradan 10 sene sonra teyzem hamile kaldı ve çocuğun cinsiyeti belli olmuş teyzem yine anlamamış hani beklemiyorlar ya , hastaneye gittiginde bu olayın bi mucize olduğunu söylemişler hatta çocuğun adını mucize koyun demişler derken nur topu gibi bir oğlumuz oldu şaka gibiydi onlar hala bu şoku üstlerinden atamazken bide üstüne nurtopu gibi bi kizimiz oldu ve teyzem şu an şaka gibi ama korunuyor ve hiç bebek sahibi olamaz diyen doktorlara rağmen şuan sağlıklı akıllı bir kızı bir oğlu var ümidimizi kaybetmeyelim kızlar unutmayalım bi şekilde öyle yada böyle erken veya geç Allahın izni ile bizde anne olucaz :anneadayı::anne::KK46:

Arkadaşlar başka topiklerde de yazdım ama kimse görmedi. Bugün aşılamanın 9. Günü. Sabahtan beri ara ara adet olacakmışım gibi hissediyorum çok hafif adet oncesi sancı gibi sancıyor kasıklarım ama bi sabah oldu bi öğlen bi de az önce. Normal adet tarihime 4 gün var. Erken adet görmem herhalde yumurtam catlayali 14 gün olmadı. Bunun nedeni ne olabilir sizce aşılama yaptırıpta adet gününe yakın böyle şeyler yaşayan var mı. Bu arada bende hic bir gebelik belirtisi yok göğüs ağrısı dışında ki onlar her ay deli gibi ağrır zaten.

Back
X