Hayırlı olsun canım. Yarın sende hamilesin desene. Çok güzel geçiyor herşey çok mutlu olacaksın sonra.Merhaba,
Hayırlı olsun
Benimde yarın transferim gerçekleşecek. 5. Gün embriyosu olacak.
Çok heyecanlıyım
Hadi hayırlı olsun canım bende bugün başladım estrofemeMerhaba bende estrofem başladım 5 kasımda transfer günüm belli olacak, ilk denemem
Transferi olanlar güzel haberler alırlar, tedavisi sürenler de rahat bir süreçle transfere ulaşırlar umarım.. ben de bu ay tedaviye başlayacağım ay ortası gibi başlar sanırım. İlaçları aldım regl olmayı bekliyorum.
Teşekkür ederim.. yarın için şimdiden bol şans :)Hayırlı olsun inşallah tedavin güzel haberle sonuçlanır
Bende bugün estrofeme başladım ins hepimizin olumlu olur.Hadi hayırlı olsun canım bende bugün başladım estrofeme
Bana da aynı şeyleri söyledi doktorum canım. Jel kullanıyorum bende estrofem ve folik asit. Normal hayata devam. Dikkatli olmakta fayda var tabi ama yatmak iyi değil haklılar.Benim transferim bu sabah gerçekleşti. Doktor sürekli yatma iyi değil dedi hatta transferden sonra da yatırmadılar. Sadece ağır iş yapma normal hayatına devam et kalkıp evini falan toplayabilirsin dedi. Progestan kullanıyordum bir de vitamin onlara devam edeceğim
Bana da aynı şeyleri söyledi doktorum canım. Jel kullanıyorum bende estrofem ve folik asit. Normal hayata devam. Dikkatli olmakta fayda var tabi ama yatmak iyi değil haklılar.
benimde 7 kasım olarak belirlendi transfer tarihim
Allah hepimize hayırlısıyla pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah
12 Kasım'da test yap dedi canım. Jeli tutunmayı arttırır diyerek verdi sabah akşam uyguluyorum progesteron içeriyor sanırım. Sana hangi tarihi dedi ?Jeli ne için kullanıyorsun. Estrofemi klomen kullandığım zaman vermişti doktor ama tüp bebek tedavisinde kullandırmadı hiç. Bir de prolaktinim biraz yüksek çıkınca dostinex verdi haftada iki defa içiyorum
Bir de sonuç için hangi tarihi verdi sana?
Amin canım hadi hayırlı olsunbenimde 7 kasım olarak belirlendi transfer tarihim
Allah hepimize hayırlısıyla pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?