12 Kasım'da test yap dedi canım. Jeli tutunmayı arttırır diyerek verdi sabah akşam uyguluyorum progesteron içeriyor sanırım. Sana hangi tarihi dedi ?
Geçer canım geçer15 kasım dedi. Çok sanki ya günler nasıl geçicek bilmiyorum
Aynı gün ogrenecez desene31 ekim transfer 12 kasım sonuç,hadi bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun inşallah, dondurulmuşum var benim adetin kaçıncı günü transfer oluyo biliyomusunuz ya yarın muayene olucam beklemek çok strese soktu benii adetimin 11. Günü yarın bide estrofem kullanıyorumAynı gün ogrenecez desene
Hayırlı olsun inşallah, dondurulmuşum var benim adetin kaçıncı günü transfer oluyo biliyomusunuz ya yarın muayene olucam beklemek çok strese soktu benii adetimin 11. Günü yarın bide estrofem kullanıyorum
Tedavi kişiden kişiye değişiyor ama genelde transferler biraz daha kısa sürede oluyor galiba. Sizin 22 gün sürmesinin bir nedeni var mıydı? Aslında önemli olan da kaç gün sürdüğü değil sonucu güzel olsun yeter :)Benim 22. Günü transferim gerçekleşti canım. Acele etme, yumurtaların çatlamaması için de iğne veriyorlar süre insana geçmiyor gerçekten. İnşallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alır bu sıkıntıları unuturuz
Evet canım inşallah bana hiç vakit geçmiyor yaaAynı gün ogrenecez desene
Amin inşallah keşke zaman çabuk geçseBenim 22. Günü transferim gerçekleşti canım. Acele etme, yumurtaların çatlamaması için de iğne veriyorlar süre insana geçmiyor gerçekten. İnşallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alır bu sıkıntıları unuturuz
İnşallah, herşey o mutlu haber içinTedavi kişiden kişiye değişiyor ama genelde transferler biraz daha kısa sürede oluyor galiba. Sizin 22 gün sürmesinin bir nedeni var mıydı? Aslında önemli olan da kaç gün sürdüğü değil sonucu güzel olsun yeter :)
Herkese merhaba. 02.11.2018 transferim gerçekleşti. 1 embriyo 9 hücreli 2. Kalite olarak. Şimdi sırada 12 kasıma kadar gün saymakta. Varsa benim gibi arkadaşlar beraber yapalım bu yolculuğudualarla iyi dileklerle güzel tavsiyelerle inşallah.
02.11.2018 kalan 10 gün
03.11.2018 kalan 9 gün
04.11.2018 kalan 8 gün
İnan bilmiyorum sadece bana verdikleri kağıttan yazani söylüyorum ben.2.kalite demissiniz 1.kalite olmasi icin kac hucreli olmasi gerek ?
İnan bilmiyorum sadece bana verdikleri kağıttan yazani söylüyorum ben.
Tedavi kişiden kişiye değişiyor ama genelde transferler biraz daha kısa sürede oluyor galiba. Sizin 22 gün sürmesinin bir nedeni var mıydı? Aslında önemli olan da kaç gün sürdüğü değil sonucu güzel olsun yeter :)
2.kalite demissiniz 1.kalite olmasi icin kac hucreli olmasi gerek ?
Sabahınız hayrolsun kızlar
Bugün transfer günüm belli olacak nasipse, sanki transfer olacakmışım gibi heyecanlıyım, niye böyle oldum yaaa
Amin hepimizin mutlu bebişleri olsun inşalllaaahhhHayırlı sabahlar :) bunlar güzel heyecanlar umarım tez vakitte kavuşursun bebişine :)
1. Kalitede hücre sayılmıyormuş. Blastosist seviyesi dediler onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?