Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Aynı gün ogrenecez desene
Hayırlı olsun inşallah, dondurulmuşum var benim adetin kaçıncı günü transfer oluyo biliyomusunuz ya yarın muayene olucam beklemek çok strese soktu benii adetimin 11. Günü yarın bide estrofem kullanıyorum

Hayırlı olsun inşallah, dondurulmuşum var benim adetin kaçıncı günü transfer oluyo biliyomusunuz ya yarın muayene olucam beklemek çok strese soktu benii adetimin 11. Günü yarın bide estrofem kullanıyorum

Benim 22. Günü transferim gerçekleşti canım. Acele etme, yumurtaların çatlamaması için de iğne veriyorlar süre insana geçmiyor gerçekten. İnşallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alır bu sıkıntıları unuturuz

Tedavi kişiden kişiye değişiyor ama genelde transferler biraz daha kısa sürede oluyor galiba. Sizin 22 gün sürmesinin bir nedeni var mıydı? Aslında önemli olan da kaç gün sürdüğü değil sonucu güzel olsun yeter :)

Amin inşallah keşke zaman çabuk geçse

İnşallah, herşey o mutlu haber için

2.kalite demissiniz 1.kalite olmasi icin kac hucreli olmasi gerek ?

Sabahınız hayrolsun kızlar
Bugün transfer günüm belli olacak nasipse, sanki transfer olacakmışım gibi heyecanlıyım, niye böyle oldum yaaa

Doktor özellikle yumurtaların yavaş büyümesi için ilaç verdi. Her gün iki iğne vuruluyordum. Normal yumurtlama günümle aynı gün toplandı. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…