Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Doktor özellikle yumurtaların yavaş büyümesi için ilaç verdi. Her gün iki iğne vuruluyordum. Normal yumurtlama günümle aynı gün toplandı. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)
Herkesin tedavisi değişiyor işte. Ama öyle ama böyle olsun önemli değil sonu güzel olsun yeter ki :)

Göğüslerim patlayacak gibi. Bugün kasik ve bel ağrısı başladı. Kabızlık var ama onun için biseyler yapmaya cabalıyorum sizin ne durumda

Bende de durum aynı vücudum iyice şişti. Kabızlık için kayısı hoşafı yap çok faydalı.
Bu şişlikler devam eder mi aceba hemşire bir ay sonra geçer dedi. Yine de endişeliyim.

Bende de durum aynı vücudum iyice şişti. Kabızlık için kayısı hoşafı yap çok faydalı.
Bu şişlikler devam eder mi aceba hemşire bir ay sonra geçer dedi. Yine de endişeliyim.
sisliklerin nedeni eger odemse, en iyi cozumu bolca su icmek olabilir. tup bebek konusunda tecrubem yok ama diyetlerde odem konusunda onerilen ilk sey bol su icmek oluyor.

Geçer herhalde kuzum ya aman bebis tutsun da geçmese de olur (

Kızlar bisey sorucam transferden sonra özellikle dikkat ettiğiniz yiyecekler varmi.
Benim canım çok turşu ve limon istiyor ama ibrahim saracoglunun bi videosunda transfer sonrasi turşu yasak demişti limonda iyi değil diye duymuştum sizce doğru mu .
Ilk tedavimde tabak tabak turşu yemiştim bilmiyordum bu sefer kendimi zor tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…