Herkesin tedavisi değişiyor işte. Ama öyle ama böyle olsun önemli değil sonu güzel olsun yeter ki :)Doktor özellikle yumurtaların yavaş büyümesi için ilaç verdi. Her gün iki iğne vuruluyordum. Normal yumurtlama günümle aynı gün toplandı. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)
Biz öğrencez sen yeni sürece başlıycan inşallah hayırlı olsun12 kasım da Allah nasip ederse transferim vaarr
Aynen inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinBiz öğrencez sen yeni sürece başlıycan inşallah hayırlı olsun
Göğüslerim patlayacak gibi. Bugün kasik ve bel ağrısı başladı. Kabızlık var ama onun için biseyler yapmaya cabalıyorumTeşekkur ederim :) nasil gidiyor transfer sureci
Iyi geceler arkadaşlar .Tedavileriniz hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. Benimde bugün transferim oldu heyecanlı bekleyiş başladı .
Göğüslerim patlayacak gibi. Bugün kasik ve bel ağrısı başladı. Kabızlık var ama onun için biseyler yapmaya cabalıyorumsizin ne durumda
Tessekkür ederim inşallah hepimizin .Hayırlı olsun :) inşallah müjdeli haberle biter bekleyişimiz
Göğüslerim patlayacak gibi. Bugün kasik ve bel ağrısı başladı. Kabızlık var ama onun için biseyler yapmaya cabalıyorumsizin ne durumda
sisliklerin nedeni eger odemse, en iyi cozumu bolca su icmek olabilir. tup bebek konusunda tecrubem yok ama diyetlerde odem konusunda onerilen ilk sey bol su icmek oluyor.Bende de durum aynı vücudum iyice şişti. Kabızlık için kayısı hoşafı yap çok faydalı.
Bu şişlikler devam eder mi aceba hemşire bir ay sonra geçer dedi. Yine de endişeliyim.
Hadi hayırlı olsun canımIyi geceler arkadaşlar .Tedavileriniz hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. Benimde bugün transferim oldu heyecanlı bekleyiş başladı .
Geçer herhalde kuzum ya aman bebis tutsun da geçmese de olurBende de durum aynı vücudum iyice şişti. Kabızlık için kayısı hoşafı yap çok faydalı.
Bu şişlikler devam eder mi aceba hemşire bir ay sonra geçer dedi. Yine de endişeliyim.
Yemeklere bol bol koyuyorum salataya falan ise yarıyor evetBen o surece ulamasamadim daha canim bizim sene sonunda. Kabizlik icin zeytinyagi diyorlardi.
Tessekkür ederim.Hadi hayırlı olsun canım
Merhaba bugün 8.günüm 5.gün transfer yapıldı. İlk zamanlar göğüs hassasiyeti vardı şuan çok azaldı ne düşüneceğimi bilmiyorumHayırlı olsun canım. Yarın sende hamilesin desene. Çok güzel geçiyor herşey çok mutlu olacaksın sonra.
merhaba hic belirtileriniz oldu mu benim göğüs hassasiyeti var di ama şuan çok az bide çok gazim oluyorHayırlı olsun canım. Yarın sende hamilesin desene. Çok güzel geçiyor herşey çok mutlu olacaksın sonra.
1.kalitemi daha iyi oluyor2.kalite demissiniz 1.kalite olmasi icin kac hucreli olmasi gerek ?
merhaba hic belirtileriniz oldu mu benim göğüs hassasiyeti var di ama şuan çok az bide çok gazim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?