Estrofemi tüp bebekte kullanmıştım bel ağrısı yan etkisi yapıyorMerhaba.Bende bu ay çatlatma ignesi oldum veestrofem başladım. Bel ağrım oldu baya yoğun. İnsaallah guzel sonuclar alırız.
Herkese merhaba kasım ayı çatlatma iğnesi olanlar hep birlikte gün bekleyelim mi belirtilerimizi paylaşalım ben çatlatma iğnesi ile bir kere hamile kalmıştım ama daha sonrasında düşük yaptım daha sonra tekrar denedim. 19 kasımda iğnemi oldum.
Belirtilerim şu anlık göğüs ucu hassasiyeti kasıklarda ilk beş gün yoğun sancı ve bugün başlayan
15 kasımda çatlatma ignesi oldum.7 gün bir peçete kadar kanama oldu.ah tamam bu yerleşme dedim cok sancılı geçti.bugün adet oldum.Herkese merhaba kasım ayı çatlatma iğnesi olanlar hep birlikte gün bekleyelim mi belirtilerimizi paylaşalım ben çatlatma iğnesi ile bir kere hamile kalmıştım ama daha sonrasında düşük yaptım daha sonra tekrar denedim. 19 kasımda iğnemi oldum.
Belirtilerim şu anlık göğüs ucu hassasiyeti kasıklarda ilk beş gün yoğun sancı ve bugün başlayan hafif sırt ağrısı
Herkese merhaba kasım ayı çatlatma iğnesi olanlar hep birlikte gün bekleyelim mi belirtilerimizi paylaşalım ben çatlatma iğnesi ile bir kere hamile kalmıştım ama daha sonrasında düşük yaptım daha sonra tekrar denedim. 19 kasımda iğnemi oldum.
Belirtilerim Bende daha önce hamile kaldım kürtaj olmak zorunda kaldım ama testimde 1000 geçmişti o zaman bile göğüs agrım yoktu 5 haftada başladı bende.
ben daha öHerkese merhaba kasım ayı çatlatma iğnesi olanlar hep birlikte gün bekleyelim mi belirtilerimizi paylaşalım ben çatlatma iğnesi ile bir kere hamile kalmıştım ama daha sonrasında düşük yaptım daha sonra tekrar denedim. 19 kasımda iğnemi oldum.
Belirtilerim şu anlık göğüs ucu hassasiyeti kasıklarda ilk beş gün yoğun sancı ve bugün başlayan hafif sırt ağrısı
merhabab arkadaşım ben daha önce 2 defa hamilelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım.ama göğüs ucu bende 5 haftadan sonra başlıyor.karın agrısı adet olacak gibi agrıyor .inşallah hamilesindir.Herkese merhaba kasım ayı çatlatma iğnesi olanlar hep birlikte gün bekleyelim mi belirtilerimizi paylaşalım ben çatlatma iğnesi ile bir kere hamile kalmıştım ama daha sonrasında düşük yaptım daha sonra tekrar denedim. 19 kasımda iğnemi oldum.
Hayırlısı olsun bende kanama vs olmadı sık idrar göğüs hasasiyeti ve kasık bel ağrılarım var. Boş bol dinleniyorum. İdrar testlerim pozitif çıkıyor kan için 12 günü bekleyeceğim bu gün 10. Günüm15 kasımda çatlatma ignesi oldum.7 gün bir peçete kadar kanama oldu.ah tamam bu yerleşme dedim cok sancılı geçti.bugün adet oldum.
Kaçıncı gün negatife döndü testlermerhaba. bende 13 kasımda çatlatma iğnesi oldum. ama bu gün itibariye sonuç negatif. zaten bir belirtim de yoktu. iğneden kaynaklı olduğunu düşündüğüm ara ara kasık batması şeklinde ağrılar oluyordu. onun dışında ne bir akıntı ne de bel ağrısı. ne de göğüs hassasiyeti olmuştu. iki güne bir de test yapıyordum. boşa yapmışım. bu ay tekrar aynı yöntemle deneyeceğiz. kısmet artık.
6.gun dönmeye başladı. Bugün de adet oldum. Tekrar baslicaz yumurta büyütme ignelerine ve yine çatlatma iğnesi. Siz ne durumdasinizKaçıncı gün negatife döndü testler
10. Günüm testim silik çizgi6.gun dönmeye başladı. Bugün de adet oldum. Tekrar baslicaz yumurta büyütme ignelerine ve yine çatlatma iğnesi. Siz ne durumdasiniz
Merhaba geçen sene bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım idrar testi yaptığımda silik çizgi olarak cıkmıştı ama kanda cıkmamıştı üç gün sonra adet olmuştumHerkese merhaba kasım ayı çatlatma iğnesi olanlar hep birlikte gün bekleyelim mi belirtilerimizi paylaşalım ben çatlatma iğnesi ile bir kere hamile kalmıştım ama daha sonrasında düşük yaptım daha sonra tekrar denedim. 19 kasımda iğnemi oldum.
Hayırlısı inşallahMerhaba geçen sene bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım idrar testi yaptığımda silik çizgi olarak cıkmıştı ama kanda cıkmamıştı üç gün sonra adet olmuştumşimdide cuma günü yani 25kasımda aşılama oldum dün erken gebelik testi yaptım yine silik çizgi cıkdı çok dikkat etmeye calışıyorum 9aralıkda kan vericem inşallah olur
Yarın baslicaz yine igneye. Bu kez gonal-f verdi. 5 günluk. 4 Aralık'ta kontrol. Sonra yine çatlatma iğnesi sanırım. Şifa gonal-f dedir inşallah10. Günüm testim silik çizgi
12 kasımda da ben oldum çatlatma ignesi..
Varmi sizde bir gelişme...12 kasımda da ben oldum çatlatma ignesi..
Belirti yok reglim bugün yarın test yaptım ama negatif bekliyorum bakalım…Varmi sizde bir gelişme...
Anladım. Hayırlısı olsun. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.Belirti yok reglim bugün yarın test yaptım ama negatif bekliyorum bakalım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?