• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 22 transfer olanlar gelin toplaşalım 👼

enderinkalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
5
0
1
33
Herkese merhaba ben dün transfer oldum benim gibi yeni transfer olanlar süreci birlşkte bekleyelim birbirimize destek olalım diye konu açmak istedim 🌼

Aminnn inşallah 🤲🏻🌸Benim de 30 kasımda öncesinde idrar testi yapmayacağım sanırım negatif görürsem çok üzülürüm direkt kan vermeyi düşünüyorum
Aminnn inşallah 🤲🏻🌸Benim de 30 kasımda öncesinde idrar testi yapmayacağım sanırım negatif görürsem çok üzülürüm direkt kan vermeyi düşünüyorum
ben de düşünmüyorum benim bir de ilk transferim değil geçen ayda kimyasal oldu bu kez yıkılmak istemiyorum sabırla günü bekleyeceğim 🤲🏻 hayırlı haberlerini alırım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı olanı bize de nasip etsin 🌼

Benim ilk transferim sadece 3 embriyo oluştu 2 si 5. Gün biri 6. Gün. 5. Gün olanları çift transfer yaptık ben embriyo glue de istedim doğal siklus ilerledik sadece progestan fitil kullanıyorum. Çok heyecanlıyım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah 🤲🏻🌸

Bu arada sen nerede yaptırdın kuzum sanırım ilk transferin ben Samsun’da Medicalde yaptırdım
Ben tokatta oturuyorum aslaa istanbulda yaptırmam diyordum İstanbulda yaptırdım 😂 Niyazi Emre Turgut doktorum.Git gel biraz zor oldu canım ama vardır bir hayır dedim ☺️

Ben tokatta oturuyorum aslaa istanbulda yaptırmam diyordum İstanbulda yaptırdım 😂 Niyazi Emre Turgut doktorum.Git gel biraz zor oldu canım ama vardır bir hayır dedim ☺️
Bende Giresun’da oturuyorum burada merkez yok Samsun’a git gel yaptım her seferinde benimkisi daha yakın mesafe ama yine de insan git gel yoruluyor ve tedirgin oluyor transfer sonrası yola çıkmaya dün bekledim hemen çıkmadım 🙈 benim iyi kaliteler verildi maalesef tutmadı bu çift transfer biri 3ab biri 2-3 nasıl oluyorsa öyle dedi 3 e yakın bir embriyo dendi sadece çift istedim umarım bu kez olur peş peşe güzel haberler verelim birimize canım 🤲🏻

Bende Giresun’da oturuyorum burada merkez yok Samsun’a git gel yaptım her seferinde benimkisi daha yakın mesafe ama yine de insan git gel yoruluyor ve tedirgin oluyor transfer sonrası yola çıkmaya dün bekledim hemen çıkmadım 🙈 benim iyi kaliteler verildi maalesef tutmadı bu çift transfer biri 3ab biri 2-3 nasıl oluyorsa öyle dedi 3 e yakın bir embriyo dendi sadece çift istedim umarım bu kez olur peş peşe güzel haberler verelim birimize canım 🤲🏻
Oyy inşallah veririz kuzum 🥰 bizim de beklediğimiz kadar embriyo oluşmadı normalde 30 yaşında olduğum için tek transfer hakkım varmış ama doktorum embriyo durumundan ötürü çift koyabiliriz dedi. Kalietelerine 4aa ve 4ab dedi çok da anlamıyorum ama idare eder sanırım . Diğer kalan da 3bb. İnşallah ona gerek kalmaz da güzel haberler veririz bu kez birbirimize ❤️

Back
X