..kasım anneleri.. bebişlerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz ...

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
arkadaşlar dün marketten ne alacağımı bilemedim. deterjan reyonunda uzun süre düşünüp size sormaya karar verdim

dalin bebe deterjanı ve yumuşatıcı
dalin toz sabun
ve
dalan roxy toz sabun vardı

bunların hangilerini kullandınız tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı ?

forumda araştırdım bazı anneler toz sabunları kalıntı bırakıyor diye tercih etmemiş.. kimileride dalin bebe deterjanını sonuçta deterjan zararlı olur diye elemiş..

fikirlerinize ihtiyacım var bugünlerde minik kıyafetleri yıkamam gerekiyor :49:

merhaba . benımde 2 aylık bir bebeğim var. ben dalan toz sabun kullanıyorum bebeğim için.çokda memnunum . hem fiyatı diğerlerinden daha uygun. tavsiye ederim

arkadaşlar dün marketten ne alacağımı bilemedim. deterjan reyonunda uzun süre düşünüp size sormaya karar verdim

dalin toz sabun
ve

forumda araştırdım bazı anneler toz sabunları kalıntı bırakıyor diye tercih etmemiş.. kimileride dalin bebe deterjanını sonuçta deterjan zararlı olur diye elemiş..

dalan roxy aldım bende araştırdık onu önerdiler

merhaba . benımde 2 aylık bir bebeğim var. ben dalan toz sabun kullanıyorum bebeğim için.çokda memnunum . hem fiyatı diğerlerinden daha uygun. tavsiye ederim

dalan roxy aldım bende araştırdık onu önerdiler

kalımtı kalmaması için için rahat etmesse yıkandıktan sonra bır kere daha durulama yapıverirsin

cevaplarınız için teşekkür ederim

işte benimde aklıma takılan toz sabunlar kalıntı bırakıyormuş
bir kere daha durulama yaparım fakat yinede gözle görülmeyecek şekilde kalır mı acaba :26:

canim en iyisi sabun diye biliyorum...

zeytinyagi sabunu aldi esim onunla yikmayi dusunuyorum ilk yikamada...sonrasinda ise beyaz haci sakir oluyor ya normal onu rendeleyip stoklamayi dusunuyorum..onunla yikamayi dusunuyorum.

yumusatici filan kullanilir mi bebek kiyafetlerine hic bir fikrim yok :44:

ben dalinin deterjaınını aldım yumuşatıcı ben kendi kıyafetlerimdedekullanmıyorum o yüzden bebişim için de almadım ama deterjandan memnunum canım sabunları suda eritip sıvı deterjan olarak kullananlarıda duydum

ben dalinin deterjaınını aldım yumuşatıcı ben kendi kıyafetlerimdedekullanmıyorum o yüzden bebişim için de almadım ama deterjandan memnunum canım sabunları suda eritip sıvı deterjan olarak kullananlarıda duydum

bu da iyi fikirmis, hic aklima gelmemisti :53:

Dalin'in granül toz sabunu ve hipoalerjenik konsantre yumuşatıcısını aldım. Kıyafetlerini yıkadım hem yumuşacık oldu hem de misler gibi kokuyor. Bana dalinin grnül sabunu önerildi ben aldım çok memnun kaldım kendi kıyafetlerimi de onunla yıkıyorum :1:

dalin toz sabun
ve

cnm ben hacışakirin granüllü toz sabununu kullanıyorum.yumuşatıcı kullanmıyorum çünkü son durulama suyunda kalabilir o yüzden bebeğe zarar verebilir.birde makinanada ekstra su ile yıkama varsa o programı seçip yıkarsan daha kolay olur senin için.

canım istediğin deterjanı kullan ama yumuşatıcı gözüne mutlaka sirke koy hem kalıntılara engel oluyor sirke hemde yumusak yapıyor kıyafetleri ben bebeğimin hastane çantasına koyacağım giyeceklerinde sirkeyi kullandım sirke sirke de kokmadılar benim içimde rahat etti

canım ben dalinin sıvı deterjanını ve dalinin hipoalerjenik konsantre yumuşatıcısını kullandım kıyafetleri mis gibi oldu tavsıye ederım..

bende dun butun gun bebeğimin kıyafetlerını yıkadım omo matık baby ve dalin yumuşatıcı kullandım ve 2 kere durulattım mıs gibi kokuolar bugunde ütülicem ve hastane cantasına gırecek olanları ayırıcam allahım hepimizi sag salim kurtarsın arkadaşlar bebeklerımızı de saglklı bır şeklde kucagımııza almayı nasip etsin rabbım...

ben dalan roxy kullandım...forumdan araştırıpta almıştım...birkaç bişeyi yıkayıp ütüledim hem çok güzel kokuyor hemde temiz yapıyor...tavsiye ederim...

dalin toz sabun
ve

Merhaba canım..
benim annem dalin aldı ve dalinle yıkadı bütün eşyalarımızı cokta memnun kaldık missler gibi oldu:49:

işte bunlarrr

$s4.webp

Dalin'in granül toz sabunu ve hipoalerjenik konsantre yumuşatıcısını aldım. Kıyafetlerini yıkadım hem yumuşacık oldu hem de misler gibi kokuyor. Bana dalinin grnül sabunu önerildi ben aldım çok memnun kaldım kendi kıyafetlerimi de onunla yıkıyorum :1:

bende aynısını yapıyorum ...Oğlumda aynı kokuda oluyoruz :D

Merhabalar arkadaşlar bizde şuaralar hastane çantamızı hazırlamaya başladık.bende e-bebek mağazasından Baby&me adlı bir sıvı deterjan ve aynı ürünün yumuşatıcısını aldım.dün yıkadık cicilerimzi.şiddetle tavsiye ediyorum çok çok güzel ben çok memnun kaldım kokusunada bayıldım koklamaya doyamadım miss gibi oldu hepsi.hemde fiyat olarakda diğer dalin ve duru ürünlerinden daha uygun fiyata.aynı markanın biberon temizleme ve bebek odası için yüzey temizleme ürünleride var onlarıda almayı düşünüyorum tavsiye ederim:)

kizlar ben daha once belirttigim gibi zeytinyagi sabunuyla yikamak istiyorum ilk olarak tum kiyafetleri...onu once sicak su icerisinde eritecegim ve sivi deterjan gibi kullanacagim insaAllah. 30 derecede yikamayi dusunuyorum ve yumusatici kesinlikle kullanmiycam onun yerine sirke olabilir. yanliz kisa programda mi yikiyorsunuz yoksa uzun programda mi? :44:

sonraki zamanlar icinde haci sakirin sabunlarindan rendeledim..ilerki aylardada kismet olursa onlarla yikayacagim kiyafetlerini :16::16: tabii gene su icerisinde eritip sivi deterjan gibi.

biz de aynı kombini yaptık ama bebişinkilerde yumuşatıcıyı kullanmayacağız ilk bir ay kadar onu sadece kendi kıyafetlerimizde kullanacağız

ben dün bütün kıyafetlerini yıkadım ama dayanamayıp yumuşatıcı da koydum:1: mis gibi oldular:8::8:

Back
X