arkadaşlar dün marketten ne alacağımı bilemedim. deterjan reyonunda uzun süre düşünüp size sormaya karar verdim
dalin bebe deterjanı ve yumuşatıcı
dalin toz sabun
ve
dalan roxy toz sabun vardı
bunların hangilerini kullandınız tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı ?
forumda araştırdım bazı anneler toz sabunları kalıntı bırakıyor diye tercih etmemiş.. kimileride dalin bebe deterjanını sonuçta deterjan zararlı olur diye elemiş..
fikirlerinize ihtiyacım var bugünlerde minik kıyafetleri yıkamam gerekiyor
merhaba . benımde 2 aylık bir bebeğim var. ben dalan toz sabun kullanıyorum bebeğim için.çokda memnunum . hem fiyatı diğerlerinden daha uygun. tavsiye ederim
dalan roxy aldım bende araştırdık onu önerdiler
kalımtı kalmaması için için rahat etmesse yıkandıktan sonra bır kere daha durulama yapıverirsin
ben dalinin deterjaınını aldım yumuşatıcı ben kendi kıyafetlerimdedekullanmıyorum o yüzden bebişim için de almadım ama deterjandan memnunum canım sabunları suda eritip sıvı deterjan olarak kullananlarıda duydum
arkadaşlar dün marketten ne alacağımı bilemedim. deterjan reyonunda uzun süre düşünüp size sormaya karar verdim
dalin toz sabun
ve
forumda araştırdım bazı anneler toz sabunları kalıntı bırakıyor diye tercih etmemiş.. kimileride dalin bebe deterjanını sonuçta deterjan zararlı olur diye elemiş..
dalin toz sabun
ve
Dalin'in granül toz sabunu ve hipoalerjenik konsantre yumuşatıcısını aldım. Kıyafetlerini yıkadım hem yumuşacık oldu hem de misler gibi kokuyor. Bana dalinin grnül sabunu önerildi ben aldım çok memnun kaldım kendi kıyafetlerimi de onunla yıkıyorum
Merhaba canım..
benim annem dalin aldı ve dalinle yıkadı bütün eşyalarımızı cokta memnun kaldık missler gibi oldu
işte bunlarrr
Eki Görüntüle 519130
biz de aynı kombini yaptık ama bebişinkilerde yumuşatıcıyı kullanmayacağız ilk bir ay kadar onu sadece kendi kıyafetlerimizde kullanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?