Kasım anneleri kilo durumu

16. haftamın içindeyim. 61 le hamile kaldım. bulantım kusmam olmadı çok şükür, şuan 60 kiloyum. 36-38 beden giyiyordum hala aynıyım, göbeğim artık belli oluyor

59 kiloyla hamile kaldım, şuan 18 haftalığım ve dün itibariyle tam 64 kiloyum :/
kilo almak için (2 sene evvel) ilaçlar kullanan ben şimdi aldığım kiloların hesabını yapıyorum
mide bulantısı ve kusma allaha çok şükür ki hiç yaşamadım, sanırım o yüzden aldım bu 5 kiloyu.

mrb 19+2 yim 60.5 ile hamile kaldım 64.5 im 4 kilo almışım normalmi çok giibi geldi bana ama kızlar

Merhaba kızlar bende 67 kiloyla hamile kaldım bulantı ve kusmadan dolayı 5 kilo verdim son 2-3 haftadır kilo almaya başladım ve şu anda 65 kiloyum :S Normal mi sizce? Gerçi sağlık ocağına danıştım ilk aylar kilo verdiğim için bu ay bu kadar hızlı kilo aldığımı söylediler. İnansam mı bilmiyorum :)

62.2 ile hamile kaldım 1.70 boyum, bulantılardan 59.2ye düştüm ve şimdi 18+1 de 62.5 kiloyum.
az kilo almışım gibi duruyor ama karnım 6-7 aylık hamile gibi...
ben çok korkuyorum kilo almaktan

20. haftamdayım. 83'le başlamıştım, 80 e kadar düşüp tekrar 82'ye yükseldim.. 2 kilo almış oldum yani.. Kan değerlerim normal seyrettiği için folik asitten başka ilaç kullanmadım henüz. Hatta doktora sürekli kan değerimi ölçün, düştü bence deyip test yaptırıyorum ama düşmüyor çok şükür :) Çok kilo alanların sebebi demir ilacı olabilir bence. ben de üç yıl önce kullanırken 3 4 kilo kadar almıştım. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin :)

en son gittiğim kontrolde 7 kilo aldığımı söyledi dpktpr ama 1 ayda 7 kilo alınırmı kızlar ya 68 kiloymuşum ama hiç göstermiyosun diyo herkes.. boyum 1.62. benim anlamadığım 1 ayda 7 kilo nasıl alınır

Toplamda kac kilo aldin.7 kilo bence 1 ayda cok zor.belki son ay olabilir ama suanda daha o kadar buyuk degilki bebisler

hamile kaldığımda 63 kiloydum. cok mide bulantım oldu 59 kiloya düşmüştüm. en sondan bir önceki kontrolde 61 kilo cıktım. en son gıttıgımdede 67 olmusum. ya tartısında bı bozukluk var ya da bende =) 68 kilo değilsindir diyo herkes göstermiyomusum ama yınede canım sıkıldı

canını sıkmaya gerek yok bence.. dediğin gibi tartı da problemli olabilir ama doğruysa bile olan olmuş. önümüzdeki haftalarda daha dikkatli beslenip yürüyüş yaparsan daha az kilo alırsın.. dert etme derim

haklısın tabi olan olmuş eğer tartı doğruysa =) napalım artık .. tavsiyn için teşekkür ederimm =))

kızlar bende 51le kaldım 4 kilo verdim. geçen hafta 49dum şimdi 53 olmuşum 1 haftada 4 kilo alınır mı ya 19 haftadayım

mrb kızlar 20 ve 19. haftalarda çok kilo alınıyor ben resmen 4 kilo aldım 16 haftadan 19 a kadar ........
şimdi 23. haftanın içindeyim yeni girdim 60. 5b ile hamile kalmıştım 65.5 im şimdi 5 kilo almışım normal diyolar inşallah bu hafta 66 yı görmem ya kızlar haftada 1 1 kiloalınıyor yaaaaaaa

18. haftaya girdiğimden beri ben de iştahımda ciddi bir değişiklik farkediyorum.
Ama acıktıkça su içip sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum.
Bir de her gün 50-60 dk yürüyüş. Aksini yapsam şimdiye kadar fazla kilo alırdım.
Burdaki hamilelerde, çevremdekilerde diyorlardı birden iştah açılacak diye.

22. haftanın içindeyim. 62 ile başladım şu an 70 kiloyum. Toplamda 8 kilo almış oldum. Doktor çok almışsın dedi ama kendi hamileliğinde de 20 kilo almış o da sonradan itiraf etti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…